aynen sızın gibiyim bende yemek olayını onemsiyorum hala ona ozel yemekler,çorbalar yapmaya çalışıyorum her gun tavuk balık yada et olmasına dikkat ediyorum,sut miktarını yoğurduyla,peynırıyle 500ml olmasını sağlıyorum,meyvesini,cevizini,balını eksik etmiyorum falan falan.bu donem onemlı bencede ,,yıyor ama buyuk bir iştahla olmadı hiçbir zamn oyunla,şaklabanlıkla,kıtaplara bakarak falan yesinde dert değil.zorlamayın yemiyorsa yediği kadarı ona yetiyordur,2 kaşıkta yese doyuyordur gibi cumleler bana gore değil.ha hastadır,dışınden dertlıdır gibi ozel durumlarda iştahsızlık olur ona sozum yok.
nurancım bızdede mama sandalyesine oturtana kadr bir krız yaşıyoruz mertte istemiyor şimdilik ikna edip oturtuyorum gezerek yemeye alıştırmak istemıyorum bakalım başaracakmıyım.
dun bende de misafir vardı arkadaşımın mertten bir yaş buyuk oğlu var onu gorunce şukrettım yemek konusunda dolaşa dolaşa yedikleri ayrı birde çiğnemeyı bilmiyor çocuk mertte yaptığım çorbadan onada hazırladım.ağzında beklettı,çıkardı,annesi taneleri vernmedi,2 sat uğraştı falan.bizim bebişlerin o derdi yok allahtan
ya kızlar mertte seveyım derken çocuklara rahat vermiyir.sevgisini gosteriyor aklınca abi abi diyor ama fırsatını bulunca şaklatıyor,şaçını yoluyor çocukların.çocukcağız karşılıkta vermedi bizimki çokhareketlı dans ediyor,zıplıyor falan onursa bir o kadr sessiz.mert oyuncağı elınden alıyor yada çubuk krakeri oteki hiç tepkı gostrermıyor. oda normal değilde bizimkide çok afacan.orta yolu yokmudur bunun:))