slm kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrr, kk'siz yuregim sizlarrrrrrr

gecmisi okudum oncelikle ben okurken evdeki durumlari yazayim. efe mutfak tezgahinin tepesine cikmis suyu acmis mutfagi su basti :) mircan kucuk bir kutuyla evin heryerini su yapti ben pc nin sandalyesiyle sehpanin arasina elimi kistirdimkan oturdu ama bunca olaylara karsilik pur dikkat okudugum topigimde her sayfada kahkayi patlattim canlarim iyiki varsiniz sizleri cok ozledim valla

hastaliklar hastanelikler olmus hepsine toptan gecmis olsun diyorum. kaynanalar dan bahsedilmis beniumki iyidir hostur ama bazende cok bostur

ama severiz gene birbirimizi sorunumuz yok cok sukur. gorumcelerim cok iyiler sizden iyi olmasinlar iyi anlasiriz hatta arkadas kanki gibiyiz. bahcem yaylan tirman iyi gidiyor resimlerini koymustum ama bakmamissiniz galiba hic. bebelerim tam gaz sicak soguk demeden devam ediyolar. ben sicaktan buhar olup ucucam nerdeyse kuvette yasamaya baslicam o kadar sicak burasi. banyo olayi bizde hergun var hemde iki defa yasiyorum ayni olayi . efe ve mircan iste. yakinda deniz sezonunu aciyorum bu arad bende sezonla birlikte acildim

mine kapanmayi dusunurken ben acildim iyimi oldu kotumu oldu bilmiyorum ama cocukla cok zor hele benim gibi sosyalige onem veren biri icin cok zorlaniyordum cok donegim zati aciktimya donup duruyorum iste bi oyle bi boyle allah islah etsin beni

esim diyorki delisin iste ne yapsan yeridir dalga geciyo benle ama onunda etkisi var ya bana sortlari gosteriyo bu sana ne guzel yakisirdi acik olsan ikimizde ayni sapka takariz suraya gideriz buraya gideriz gecen sene onlar havuzdayken cocuklarimla ben disardan seyrediyordumda bana keske sende olsan diyordu ee beniimde canima tak etti iste boyle canlarim dert ortaklarimmm yakinda bisiklet alacagim kendime cocuklarimla hayal ettigim herseyimi yapacagim takicam bisikletin arkasina bebe konteynirini bahceye parka havuza gitcem. tabii sicaktan nasil kullanirsam bisikleti oda ayri mesele... su an benimkiler bi kosusturmaca yapiyorlarki evin icinde cok ciddi calismalar var bakalim ne cikacak sonu :)) pc deyim ya onlarda firsati ganimet biliyo.
bu arada beni tekrar tekrar soran canim dostlarim gercekten cok tesekkur ederim beni unutmadiniz icin hatta beni cok guldurdunuz baska topik baska site aldatmasina nuranin kampanyalarina bayildim dogrusu. zeynebimde donmus nagihancigim yanik olayina cok cokkk uzuldum ah canim senin canin bin kat acimistir yaa insallah izi kalmamistir gecmistir .. simdilik hosca kalin dostca kalin sekerlerrr derkenn ahanda efenin foyasi cikti abisinden devr aldigi kucuk kutuyla salondaki haliyi yikiyor su tasiyip