Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şebnemcim beni yanlış anladın sanırım ne olur yanlış anlama hani ben ölesine söledim hep duyuyoruz ya etraftan kapanıp açılmak günah derler o bakımdan ikilem arasındada kalmak zor olur senin için...
slm canım nasıl olayım iyiyim sıcak basmaları dışında bir sorunumyok okul evime yakın çok ama bayır ve sıcak o kadar fazlaki 4 5 kere dinleniyorum yolda oda yetmio ama uzamasın diye acele gelmeye çalışıyorum okula 2 saat serinlemeye çalışıyorum arabada kapının önünde yatıyor ne salağım ya öğrenmedim bu günlerde ne ii olurdu bana seminere cemreyide getiricem mecbur babaannem çok sıkıldı bahçesi kaldı diye aklı gidiyor nasıl gelicem buraya cemroşla onu bilmiyorum anlayışlı arkadaşlarım olsada geçerken alsalar beniiyi aksamlar kızlar ben geldimmm ama kşmseyi bulamadım geçmiş okudum ama çok yorgunum tek tek cvp yazmaya dermanım yok
şebnemcimm hoşgeldinnn herşeyin iyi olmasına sevindim canımm
minecim gözün aydın canım kardeşin gelmiş çok güzel bi süpriz olmuş sana
meralcim evet pikniğe gittik ama planlar pek olmadı eşim sabah geç kalktı benimde tansiyonum düştü gideceğimiz yerde uzaktı ben gitmek istemedim sonra annemlerle yakın bi yere gittik evet canım mangal yaptıkki ben bayılırım çok yemişim yine.....güzeldi eğlendik ama çağan çok huysuzdu biraz burnumuzdan geldi sonra eve gelince eşim annemlere bi uğrayıp hayırlı olsun diyelim dedi oraya gittik gitmez olaydım en küçük görümcemlerde geldi kocası afra tafra yapıyo yanımıza gelmedi beni görünce mutfağa gitti konusmadı bile güya kırılmış herhalde bende hiç umursamadım hadi kalkalım dedim kalktık ama eşime söyledim görümcemin çocuğuna bi başka sevgiyle yaklaştılar çağanı hiç öyle sevmemişlerdi çok bozuldum tabi eşimede söyledim bilsin diyee ama bana ve oğluma zarar veren görümcem çağana yaklaşamadı istede ben yaklaştırmazdım zaten gözüm hep üstündeydi sevmesin diye onun sahte sevgisine ihtiyacım yok benimm
bircan ,zeynep,nagişşş sizler nasılsınız canlarımm ben çok yorulmuşum gözlerim kapanıyo şimdilik kaçayım dayanamıyorum sabah görüşürüz iyi geceler hepinize
slm kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrr, kk'siz yuregim sizlarrrrrrrgecmisi okudum oncelikle ben okurken evdeki durumlari yazayim. efe mutfak tezgahinin tepesine cikmis suyu acmis mutfagi su basti :) mircan kucuk bir kutuyla evin heryerini su yapti ben pc nin sandalyesiyle sehpanin arasina elimi kistirdimkan oturdu ama bunca olaylara karsilik pur dikkat okudugum topigimde her sayfada kahkayi patlattim canlarim iyiki varsiniz sizleri cok ozledim valla
hastaliklar hastanelikler olmus hepsine toptan gecmis olsun diyorum. kaynanalar dan bahsedilmis beniumki iyidir hostur ama bazende cok bosturama severiz gene birbirimizi sorunumuz yok cok sukur. gorumcelerim cok iyiler sizden iyi olmasinlar iyi anlasiriz hatta arkadas kanki gibiyiz. bahcem yaylan tirman iyi gidiyor resimlerini koymustum ama bakmamissiniz galiba hic. bebelerim tam gaz sicak soguk demeden devam ediyolar. ben sicaktan buhar olup ucucam nerdeyse kuvette yasamaya baslicam o kadar sicak burasi. banyo olayi bizde hergun var hemde iki defa yasiyorum ayni olayi . efe ve mircan iste. yakinda deniz sezonunu aciyorum bu arad bende sezonla birlikte acildim
mine kapanmayi dusunurken ben acildim iyimi oldu kotumu oldu bilmiyorum ama cocukla cok zor hele benim gibi sosyalige onem veren biri icin cok zorlaniyordum cok donegim zati aciktimya donup duruyorum iste bi oyle bi boyle allah islah etsin beni
esim diyorki delisin iste ne yapsan yeridir dalga geciyo benle ama onunda etkisi var ya bana sortlari gosteriyo bu sana ne guzel yakisirdi acik olsan ikimizde ayni sapka takariz suraya gideriz buraya gideriz gecen sene onlar havuzdayken cocuklarimla ben disardan seyrediyordumda bana keske sende olsan diyordu ee beniimde canima tak etti iste boyle canlarim dert ortaklarimmm yakinda bisiklet alacagim kendime cocuklarimla hayal ettigim herseyimi yapacagim takicam bisikletin arkasina bebe konteynirini bahceye parka havuza gitcem. tabii sicaktan nasil kullanirsam bisikleti oda ayri mesele... su an benimkiler bi kosusturmaca yapiyorlarki evin icinde cok ciddi calismalar var bakalim ne cikacak sonu :)) pc deyim ya onlarda firsati ganimet biliyo.
bu arada beni tekrar tekrar soran canim dostlarim gercekten cok tesekkur ederim beni unutmadiniz icin hatta beni cok guldurdunuz baska topik baska site aldatmasina nuranin kampanyalarina bayildim dogrusu. zeynebimde donmus nagihancigim yanik olayina cok cokkk uzuldum ah canim senin canin bin kat acimistir yaa insallah izi kalmamistir gecmistir .. simdilik hosca kalin dostca kalin sekerlerrr derkenn ahanda efenin foyasi cikti abisinden devr aldigi kucuk kutuyla salondaki haliyi yikiyor su tasiyip![]()
slm canım nasıl olayım iyiyim sıcak basmaları dışında bir sorunumyok okul evime yakın çok ama bayır ve sıcak o kadar fazlaki 4 5 kere dinleniyorum yolda oda yetmio ama uzamasın diye acele gelmeye çalışıyorum okula 2 saat serinlemeye çalışıyorum arabada kapının önünde yatıyor ne salağım ya öğrenmedim bu günlerde ne ii olurdu bana seminere cemreyide getiricem mecbur babaannem çok sıkıldı bahçesi kaldı diye aklı gidiyor nasıl gelicem buraya cemroşla onu bilmiyorum anlayışlı arkadaşlarım olsada geçerken alsalar benibende böyle mangallar yapılmış pikniklerde o
hhh sefan olsun tazelenm
ek lazım ya bizim gibi ka
panmayın fırsatınız varken..biz kö
yde oturuyoruz kışın kötüydü ama şimdi o kadar güzeldki koçişim ve kızımla dün yürüdük akşam üzeri hem cemre topr
ağa bastı mis gibi hava he
mde biraz sakinleşti yrüyüşler yapıcaz artık fırsat buldukça ii gelio bize
şebom gelmiş hoş gelmiş açılınmış saçılınmış ev kalkmış gidiyomuşı ufaklıklar oratalığı talan etmiş aynı bizim ev gibi senin 2 tane bu hale getiriyor cemre öyle hale sokuyoki 2 hizmetçi olsa başedemez babaannem bu nasıl kız 2 dakkada talan ediyor diye hayıflanıyor meyve sezonuda açıldı hiç yemek yemio kiraz karpuz kayısı sonrada bol bol mıçıoetrafada tabi halı koltuk kırmızıya boyayacakmış rengi hoşuna ggitmiyor
senin resimlere bakayım demişken ne güzeldir uğraşmak değilmi toprakla ayy bende yaşlanıyorum
galiba şebo senin gibi şaka şaka dıpçık gibisin bana bakma açılma konusunda bende laf edeyim olmaz şimdi canın ne istiyorsa öyle yap zaten aksi halde mutsuz olursun banada baskı var aslında kapanmam konusunda babaannem tarafından kapalı bir arkadaşım görüp bak okulda ama nasıl kapanmış sende yapabilirsin bir ayağın çukurda (hamileyim diye)ölümü düşünmüyonmu falan filan dedikleri doğru olsada uslup yanlış yargılar gibi sürekli eşimde kızıyor soğutucak beni diye içten gelmeli itmeyleolcak iş değil neyse canım öpüyorum görüşürüz
zeynepcim sıcakta hamişlik hiç çekilmiyoo haklsın bide cemre var tabi bıdıklara hamileyken baska yoktu ama su anda cemre yok zorlanıyosundur tabii ALLAH yardımcın olsun canım evet nerdeyse her hafta pikniğe gidiyoruz çokda güzel oluyoo mis gibi temiz hava
günaydın kızlarrr dün piknikte çağana ilk defa şort giydirdim nazarım değdi herhalde gider gitmez sen düş iki dizinide parçala kanat dizlerini tutuyo yavrum hemen şortu çıkarıp uzun giydirdimmm ve çağann hiç durmadı en az 5 çift kıyafet değiştirdimm sizlerdede böyle oluyomuu.
kızlar bu arada bi pikniğe gittik oğlumla ikimiz döküldük benii bi baş ağrısı mide bulantısı tuttu gece 3 dü hala uyuyamıyorum o sırada çağan ağladı bi baktım 39,5 ateşş yanıyo çocuk hemen soydum ateş düşürücü verdim ateşten bi babasına bi bana sırnaşıyoo sabaj 5 de düştü ateşi uyuttum ama sabah yine 9 olmadan kalktı ben yine dinlenemedim eşim sabahçıydı bizi kaldırmamışş ama çağan babasının sesini duyduda kalktı muhtemelen..
sebnemcim açılma konusunda içinden nasıl geliyosa öyle davran önemli olan insanın kalbi benceee
yatak olayına gelince çağanın beşiğ var onda yatıyoo bende oda düşünüyorum ama ilerde daha çok küçük şu anda
cnm ya kıayamam ben paşama öpeyimde geçsin dizleri biz kendi çocuklarımıza kendimiz nazar ediyoz galibasanada geçmiş olsun cnm öğle uykusunda yatın dinlenin ana oğul
zeynepcim köyde yaşamanın +larıda var -leride çocuklar için biçilmiş kaftan ama eymende cemre gibi muz, baduz (karpuz),kiraz vs derken yemekle arası yok aaa unutmadan bide vazgeçilmezi tatlı baba tarafına çekmiş 2 günde bir puding yapıyoruz ana oğul birlikte karıştıtrıyoruz
bide kızlar galiba herşeyin zamanı var bir ara şikayet ediyodumya eymen gecede 500cc süt içiyo diye bu süre 2-3 ay sürdü birden bire bıçak gibi kesti demekki kendi istemesi lazımmış şuanda uyanıyo ama su içiyo sadece artık hiçbişey için ısrarcı olmucam bide teyzoşlar emziği bıraktık 2 gün oldugerçi sadece uykuya dalarken istiyodu bıraktırmam kolay oldu attım annem çöpe dedim bir iki istedi ilk gün sustu dün hiç aramadı
![]()
bu alkışlar eymen'e mertde aynen uykuya dalarkan istiyordu.3 ay oldu bizde bırakalı.o da bir dert yok yere duştu kaynat,yok şuraya değdi kaynat o dertten kurtulduk..
bide bezden kurtulsak,ne iyi olacak
kızlar sız meyveleri ne guzel elıne veriyormuşsunuz,ben sadece elma ve erik veriyorum.diğerlerini vermiyorum etrafı kırletmesin diye yanlışmı yapıyorum acaba:26::26:
teyzeleri mertden şikayetçiyim,arrtık bu işe dur demelısize soyleyımde belkı kulağını çekersiniz
daha once bardaklar kırdı,surahı kırda,canımmm vazomu kırdı,buzdolabi magnetleri kırdı,resim çerçevesi kırdı,kıtaplarını yırttı,televizyonun camını çizdi,eyvallah dedim.(aklıma gelenler sadece)dunde muzık setının iki hoporlörünü kırdı ya iş goremez halde.çogu şey kaldırılmış durumda ama elıne geçirdiklerini affetmıyor.her seye meraklı her seyı karıştırıyor.
geçen hafta arkadaşım gelde mertten 1 yaş buyuk.annesi diyorkı oğlum hiç birseyı apzına goturmedi,hiç birseyı karıştırmadı,hiçbirsey kaldırmadım,kilitlemedim.masanın ustunde bıçak bile bırakırmış hiç ellemezmiş.mertde bir tuhaflık mı var ya tam bir mikser herseyı karıştırsın ellesin.bir parka gidiyoruz yoldakı tum ot,çiçek,böcek,araba herseyı bir inceliyor,ellıyor
![]()
amin canım evet hiç dinlenemiyorum eşim gelene kadar gelince sağolsun herşeyiyle ilgileniyor akşam sütü ve uykuda dahil ben seviyom sadece banyo bana ait ama akşamda yıkadım daha sakindi çok yoruldu galiba...ne güzel çok severim yeşil alanları geçen haftalarda bir yere gittik ailee boyu dere kenarı arkası orman salıncaklar vardı aile cek bindik ben daha hızlı sallayın dedikçe azar yedim ama olsun çok güzeldi sallanmak ankarada nereye gidiorsunuz varmı güzel yerler
cnm ya kıayamam ben paşama öpeyimde geçsin dizleri biz kendi çocuklarımıza kendimiz nazar ediyoz galibasanada geçmiş olsun cnm öğle uykusunda yatın dinlenin ana oğul
zeynepcim köyde yaşamanın +larıda var -leride çocuklar için biçilmiş kaftan ama eymende cemre gibi muz, baduz (karpuz),kiraz vs derken yemekle arası yok aaa unutmadan bide vazgeçilmezi tatlı baba tarafına çekmiş 2 günde bir puding yapıyoruz ana oğul birlikte karıştıtrıyoruz
bide kızlar galiba herşeyin zamanı var bir ara şikayet ediyodumya eymen gecede 500cc süt içiyo diye bu süre 2-3 ay sürdü birden bire bıçak gibi kesti demekki kendi istemesi lazımmış şuanda uyanıyo ama su içiyo sadece artık hiçbişey için ısrarcı olmucam bide teyzoşlar emziği bıraktık 2 gün oldugerçi sadece uykuya dalarken istiyodu bıraktırmam kolay oldu attım annem çöpe dedim bir iki istedi ilk gün sustu dün hiç aramadı
![]()
bu alkışlar eymen'e mertde aynen uykuya dalarkan istiyordu.3 ay oldu bizde bırakalı.o da bir dert yok yere duştu kaynat,yok şuraya değdi kaynat o dertten kurtulduk..
bide bezden kurtulsak,ne iyi olacak
kızlar sız meyveleri ne guzel elıne veriyormuşsunuz,ben sadece elma ve erik veriyorum.diğerlerini vermiyorum etrafı kırletmesin diye yanlışmı yapıyorum acaba:26::26:
teyzeleri mertden şikayetçiyim,arrtık bu işe dur demelısize soyleyımde belkı kulağını çekersiniz
daha once bardaklar kırdı,surahı kırda,canımmm vazomu kırdı,buzdolabi magnetleri kırdı,resim çerçevesi kırdı,kıtaplarını yırttı,televizyonun camını çizdi,eyvallah dedim.(aklıma gelenler sadece)dunde muzık setının iki hoporlörünü kırdı ya iş goremez halde.çogu şey kaldırılmış durumda ama elıne geçirdiklerini affetmıyor.her seye meraklı her seyı karıştırıyor.
geçen hafta arkadaşım gelde mertten 1 yaş buyuk.annesi diyorkı oğlum hiç birseyı apzına goturmedi,hiç birseyı karıştırmadı,hiçbirsey kaldırmadım,kilitlemedim.masanın ustunde bıçak bile bırakırmış hiç ellemezmiş.mertde bir tuhaflık mı var ya tam bir mikser herseyı karıştırsın ellesin.bir parka gidiyoruz yoldakı tum ot,çiçek,böcek,araba herseyı bir inceliyor,ellıyor
![]()
çağancım kıyamam sana tatlım,dizlerde gitmişmertinde bacakları morluk,çizik dolu,dışarı çıkarken yanımızda merhem falan taşısak iyi olacak her ihtımale karşı..
şebnem fotolarını gordum ozendim,bol hasatlar diliyorum sana.efeyle mircanda ne guzel eğlenmişler.efenin saçlarıda çok yakışmış.bende oyle mı kestırsemkı mertin saçlarını diye duşundum gorunce sıcakta rahat eder..
zeynepcim neysekı okullar tatıl oluyor siz temmuza kadr gidip gelırsınızde yınede ders olmayacağında rahat olur.son aylarda bol bol evde dinlenme fırsatın olur.burda her yer kurudu orası yemyeşilmiş..
ayy şu gelipte benim çocuğum şöle iyi böle ii seninki nasıl falan her çocuk farklı cnm hiç kafana takma bende meyveleri eline vermiyorum hemen mıncıklıyo ne zevk alıyo bilmiyorum acıkta dikkat ederim öyle şeye üstü başı kirlenmicek evin düzeni bozulmucak gibi takıntılarım var biraz zamanı gelince kendiside yer örtüsünü sermeden oturtmuyorum getirip seriyo sonra yiyo![]()
ayyy cok sevindim canimmm ilac gibi gelmistir simdi sana demi:)) keske banada yapsalar boyle suprizzz ablamin abimin gelmesini ne cok isterdim bana ne yaaaa bende isteremmm :84::84::84:sizler gene cok sanslisiniz ya benim cocuklarimin yaninda hic bir ailesi yok ot gibi yapayanliziz. ne anane ne babaanne hele dede hic yok ne amca ne dayi ne hala teyze offff yaa offfff senede bir gorseler bile kar sayicambenim bunaltilarimi hosgor de snein adina gercekten cok sevindim tatlim valla kendim gibi goruyorum hepinizi aciniz acim sevinciniz sevincim oluyo.bakmayin bu siralar depresyondayimmm mazeretim varr gurbetteyim bennn :))
bende çok sevindim canım sağolsaın güzel düşünceleirnn için hepiniz benim kızkardeşimsiniz görmesek duymsakta okumasaktaa orda bi kaskardeşler var işteee:))))
neslimde garibim tel büyüdü buna rağmen çocuk sosyall yinedee yabancılık çekmiyor annane dedee hala teyzeee dışarı çıkalımmm el sallamaya başlıo
ne anlatcam size ogün komşum çağrıdı annesigiler gelcekmiş bide anneisnin arkdaşları falann neyse dedim kendim için dii nesli için gidiyim belkii çocuk falanda vardır umuduyla içeri girdik birsürü kadın nesli tabi ne yapacağını şaşırdı dönmüş annneee annanaeee annanane die zıplıo annem kaçtana ananne var dedim döndüüü dikkatlice atrafına baktım döndü üçç dedii millet koptu gülmekten gerçektende üç tane yaşlı teyze vardıı:44::44::44:bilinçli diil di belki söylediği ama çok hoştuu yaaa
biz varız biz geliriz kandalara kız gavurcam pek ii diil dirr ama bi iki bişi biliozz![]()
![]()