inş canım ama dr vardır demedi sürekli takip etmek gerekiyo dedi akdeniz ateşide genetik çünkü
genetik hastaliklar olmaz olasicalarrrrrrrrrr

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inş canım ama dr vardır demedi sürekli takip etmek gerekiyo dedi akdeniz ateşide genetik çünkü
genetik hastaliklar olmaz olasicalarrrrrrrrrrbenimde baba tarafinda varmis tek kurtulma yontemi bir kereligine mahsus tup bebek yapiyormussun o zaman hastalikli genleri temizliyorlarmis sonraki nesil saglikli doguyormus almanyada uygulama baslamis bu konuda. mesela benden gecti artik mircan yada efe yaptirsa cocuklarina artik saglikli nesil olur gelecekteki ailem :)) bu akdeniz atesi icinde aynidir sanirim
resimlere baktım,yazdımda buraya.bu sabah.cık cık cık sen kaçırmışsın yazdıklarımı.
facede ir suru sayfayı beğenmişim arada kaçırıyorum sizinkileri kusuruma bakılmaya![]()
ben baktımda geldim akıllı bıdığın fotolarına çok hoş ya bayıldım ben foto eklemeyi beceremediğim için ekleyemiyorum eklersen sinirden ağlayasım geliyo ama olmuyo işte
kızlarr çağan uyandı ağlıyo ben kaçtım
deryacım niye ekleyemiyorsun ya daha once eklıyordun aynı şekılde ekliyecen işte.msn de goruyorum fotolarınızı ama mimik minik pek anlaşılmıyor.bir ara uğraş yada nerde takılıyon sor yardım edelim
çağanın yeni hallerini gormeyeli çok oldu,uğraş sen boş zamanınmda..
kızlarr çağan uyandı ağlıyo ben kaçtım
padonnnn padonnnn (mircan usulu) bende ilk sayfa gecmisi okudum sonra siz burdasiniz diye salladim okumadim dimek okumadigim yerden cikmis cvp
esgfurullah cancagizim kusur ni dimehhh olabuluuu bakmayin siz bana espirik yapiyomm
deryacım niye ekleyemiyorsun ya daha once eklıyordun aynı şekılde ekliyecen işte.msn de goruyorum fotolarınızı ama mimik minik pek anlaşılmıyor.bir ara uğraş yada nerde takılıyon sor yardım edelim
çağanın yeni hallerini gormeyeli çok oldu,uğraş sen boş zamanınmda..
biliyom canım,sen yap hep espirik..iyikine soylemişsin yoksa o guzellığı goremeyecektım..
tek kelımeyle bayıldım, o bakış,o ses bir de tonlaması o kadr içtenki gozlerim doldu,tüylerim diken diken oldu.sen kım bilir neler hissediyorsundur.40 bin kere maşallah diyorum.bakalım biz ne zama goreceğiz o gunleri![]()
heyyy allaaam yaaaa ne kadar tuhaf bi kıızm var benim banyoyu önceden seviyorduu 4 ay öncesine kadar sonra atşelendi mecbur soğuk sularla ateşini düşürmeye çalıştık ve banyodan koktu banyodan ne kadar da çok kokrtuğundan bahsetmiştim size son ateşlendi yine yıkadık nesliyi bebklerelyle falan bu seferde sudan çıkmak istemiodemin dayısı duş alldı anne mende bıcı cıbı neyse yaptırayım dedim çıkmak istemio sudann ağlaya ağlaya çıkarttım mecburen sonra süt içiridm sızdı kucağımda yerine bıraktım uyuyoooo bende akşama ne yemek yapim bilmiyorum kardeşim cinstir bu konudaa ablacım şunu yapimmi bilmem abla bunu yapim bilmem ablaa yaa dedimm ne sitiosan söle strese sokma beniiineyse tavuk pilav bide nohut yapimm nesli tek tek atıo ağzınna yarısını yiyo yarısını çıkarıoo deli edio komşu aldı ogün kucağımdan eline pop kek vermişler hepsini yemiş
evde olsa versek yemz sıpa görmemiş babsına söyledim gidip iki kutu almış yesin dieee
bu arada karpuz sezonunu açtıkk diyarbakırda dün itibariylee nesli seviyor karpuzu bide ogün alışverişte kara üzüm gördü anneee hımmm hımm eliyle yapıooo hemen aldık yarım kilo eşim biz laışveriş yaparken nesli 10 tane falan yedi kabuğu ve çiğidiyle birlikte eve geldik yine verdim pek istemedi bnede üstelemdim kayısı yiyo biraz bide bugünn ben uyudum sabah 45 dakika kardeşim ben bakim sen git biraz uyu dedii neyse uyandım nesli anne momote ne istio bu dedim demin eline domates veridm dedi yedi bitirdi yine isito dedii aç karnınıamı veridn dedimm
evet dedi neslinin ağlamasına dayanamdım bende bitane daha veridm onuda yedi sıpaa sonra tabi yarım yumurta yedi kahvaltıdaa balka bişi yemdi va hala gözü domatesteydi sofraa
![]()
aferin nesliye canım darısı çağana olsunn oda çok ağlıyo banyodaa.dün domates olayını bizde yaşadık annem tüm domatesi eline vermiş yememiş ne üstü kalmış ne bişeyi parmaklarıyla delmiş suyunu üstüne dökmüşş parmakları domatesin içindeydi en son gördüğümde
seninde isin hem guzel hem zor beyaawww :)) carsiya gidince iskender ye benim icin huuuuben gezmistim orayi cok guzel bir yer ipek carsisin ayri bi gonlum kaydi
nagihan canım sen ne iş yapııyorsunn denetleme falan demissin zabıtamısn kız yoksamm yada poliss
yememmiş paşa ama domatesle neler yapabilceğini göstermiş sizlere sanatını göstermiş:)))domates iyi bişimi kötü bişimi bilmiyorum yeğenim ne zamn yerse kıpkırmızı sivilceler oluyordu heryerindenesliye baktım şimdilk yokk bişişyi
bir gun nete giremedik muhbetler edilmis masallah kizlarbugun ananesi geldi nartan i parka goturdu cunku park park baska birsey demiyor sonra geldi meyva yedi sut icti uyandi corba icti sonra da plaja gitti biz degidelim dedik aytesi alip tam evden cikacagim bikini falan giydim cantayi hazirladim gunes gitti ve bir ruzgar basladi hoppp kaldik mi evde nartan da kumda oynamis ve denize tas atmis muneeee muneeee deyip durmus anneme cok tatli yaaa bir annemmmmm deyisi var ki eriyorum bitiyorum resmen ve ne istiyorsa yapiyorum valla ucuk birsey bile olsaoffff yaaa annemmmmm offf bu kelimeyi duymak icin neler vermezdim hatta verdim de iste allahimin isi mucize bunlar ya mucize ttlilarim benim
![]()