Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hay allah deryacigim caganin yine neden atesi var ki? bir arstiracaktin hani cok atesleniyor diye? bizim aytes te cok fena mizz mizz aglamalar uyuyamadi nedense yerine koyuyoruz uyaniyor kucakta uyuyacak kerata offf yani bir buyutseydim su kucuk adami da rahat edecektim bir nebze olsun.....
yine arada girersin sekerim kk ya birakmazsin bizi![]()
vallaha canım bilmiyorum neden ateşi var uzun zamandır ateşlenmiyodu o yüzden götürmedim boğazları şiş galiba yutkunurken zorlanıyo biraz yarım saat oldu daha yatalı yoruldum iyice daha hiç bişey yiyemedim .aytesde büyür annesi bı bıdıkları nasıl büyüttüysek oda büyür kocamannn delikanlı olur ikiside .tabi canım arada girerim sizi unutmak ne mümkün ya biz diğer kızlarla tlf numaralarımız verdik birbirimize ben benim noyu sana özelden atıyorum canım sende yazarsın bana dostluğumuz netten ibaret kalmasın
iyi geceler kızlar yazamadım size ne zamandır perşembe akşamı benimm cadım o LANET kalorifer böceklerinden kurtulmak için aldığımız ze hri yaladı kaşla göz arası bütün gece hastanedeydik kan alımı serum derken inim inim inlettik orayı şükür rabbime birşey olmadı ama ömrümüzden ömür gitti.. acleden telleri evde unuttuk ailemizde meraktan mahvoldu hemşiremiz sağolsun arattı başından da ayrılamıyoruz birimiz tutuyor birimiz serumu çıkarmasına engel oluyoruz ..kızım niye belaya düşkün bu kadar anlamıyoröum saniye gözümüzü ayıramıyoruz yüzü çarşamba pazarına döndü çizik morarık şiş okula gittik 1 hafta beraber orda nazarlandı galiba bu hafta götürmicem halada uyumadı bekliom ne zaman pes edicek bizde böyle büyük bir badire atlattık allahım korusun hayırlısıyla büyüseydi karnımdakinide fena yoruyor zilli ii geceler öptük
iyi geceler kızlar yazamadım size ne zamandır perşembe akşamı benimm cadım o LANET kalorifer böceklerinden kurtulmak için aldığımız ze hri yaladı kaşla göz arası bütün gece hastanedeydik kan alımı serum derken inim inim inlettik orayı şükür rabbime birşey olmadı ama ömrümüzden ömür gitti.. acleden telleri evde unuttuk ailemizde meraktan mahvoldu hemşiremiz sağolsun arattı başından da ayrılamıyoruz birimiz tutuyor birimiz serumu çıkarmasına engel oluyoruz ..kızım niye belaya düşkün bu kadar anlamıyoröum saniye gözümüzü ayıramıyoruz yüzü çarşamba pazarına döndü çizik morarık şiş okula gittik 1 hafta beraber orda nazarlandı galiba bu hafta götürmicem halada uyumadı bekliom ne zaman pes edicek bizde böyle büyük bir badire atlattık allahım korusun hayırlısıyla büyüseydi karnımdakinide fena yoruyor zilli ii geceler öptük
vallaha canım bilmiyorum neden ateşi var uzun zamandır ateşlenmiyodu o yüzden götürmedim boğazları şiş galiba yutkunurken zorlanıyo biraz yarım saat oldu daha yatalı yoruldum iyice daha hiç bişey yiyemedim .aytesde büyür annesi bı bıdıkları nasıl büyüttüysek oda büyür kocamannn delikanlı olur ikiside .tabi canım arada girerim sizi unutmak ne mümkün ya biz diğer kızlarla tlf numaralarımız verdik birbirimize ben benim noyu sana özelden atıyorum canım sende yazarsın bana dostluğumuz netten ibaret kalmasın
sagol canimcim insallah annem bir okudu ufledi nazar duasi valla isallah ise yarar....
tesekkurler sebnemcigim evet bazen tas gibi bir bunyem olmasina ragmen bazen de boyle mort oluyorum bilemedim ki nasil bir bunye budun ananesi gelip nartan a bakti ben aytes ve bakici hastaneye gittik tabi aytes ve bakici bahcede arabada gezinti halinde oldular ben de muayeneye girdim ben de apandisitten suphelendiler serum verdiler mide bulantisini kesici kan tahlili idrar tahlili ve ultrason cekildi hicbirsey bulunamadi neden midem bulandi neden kustum neden ishal oldum muamma olarak kaldi....
buradaki universite hastanesine gittim ozel hastanelere guvenmiyorum cunku gerekli gereksiz testler islemler mecburen gittim ama orada da cok kalabalik var doktor bulmak imkansiz ben tedavi olmayacagim gidecegim dedim artik kagit imzalattilar birsey olursa biz mesul degiliz diye korkuttular apandisit patlarsa cok kotu olurmus falan falan ben de iyi dedim kalim bari sonra 5 te gittigim hastaneden 10 da ciktim offff allah eksikligini de vermesin dusurmesin de..... iki ilac aliyorum kusma yok halsizlik bsagrisi devam hayirlisi bakalim
ben uzagim diye kimse beni kaale almamis ne tel yazan var ne bisey![]()
cok teessuf ederim cokkkkbirbirine tel veren arkadaslari eshefle kinim kinim kiniyorum :84::84:
günaydın kızlar
derya,zeynep,nuran çokk geçmiş olsun canlarım Rabbim beterinden korusun Biz üstlerine titredikçe gelip buluyo bütün aksilikler
deryacım çok özür diliyorum numaranı aldım ama ne aramaya nede msj atmaya vaktim kaldı bir gün arıcam inş
şebnemmm tek değilsin şekerim banada bitek derya gönderdi hadin bakalım dökülünnnnn
haftasonu oğlumu denize götürdüm ilk işi kumun ve denizin tadına bakmak oldu
aaaa meral gelmis ama pc basinda mi bilinmez.... bende huylu aytes kucagimda bir gazete ve kahve keyfi yaptim nasil olduysa artik tahmin edersin
Gunaydin kizlarr nagihan Meral nasılsiniz ??? Ben hala iyi degilim yataktan telf bağlanıyorum size...
canım ya uzuldum şimdihay allah yediğinden olsa o kadr uzun surmez..stressten herhalde aytese çok uzuldun,onunla uğraştın kendini ihmal ettın...
günaydın kızlar
derya,zeynep,nuran çokk geçmiş olsun canlarım Rabbim beterinden korusun Biz üstlerine titredikçe gelip buluyo bütün aksilikler
deryacım çok özür diliyorum numaranı aldım ama ne aramaya nede msj atmaya vaktim kaldı bir gün arıcam inş
şebnemmm tek değilsin şekerim banada bitek derya gönderdi hadin bakalım dökülünnnnn
haftasonu oğlumu denize götürdüm ilk işi kumun ve denizin tadına bakmak oldu
Olabilr tatlim çok uzuldum tahmin edersin ki iğneler serumlar daha el kadar bebek bir de gözün gibi bakıyorsun ki sonuc ta boyle oluyor...
Sen nasılsın yakışıklı Mert nasil bu arada???