bendede sadece deryanın nosu var):)benim telefonda yok 2 gundur annemde kalmış,yani o kadar ilgiliyım telefonla:))beni ararlar yada mesaj gonderirler benim 2 gun sonra haberim olur,eşim çok kızıyor ama ne yapayım ben boyleyım,bir oğrenemedim cep telefonu külturunu:)))
facede gordum kum yerkenkı fotoyu ve diğerlerini çok tatlı maşallah.çok da eğlenmiş,ne ıyı etmişsiniz,gitmekle...
eee sen gene iyisin ablam bir hafta sonra ya gorur ya gormez.. teknoloji ozurlu derim ona ben ne pc eline alir ne cep tel... ama ben cok kizarim oyle yaa tel in varsa sorumlulugunu bilecen kardesim takip edecen surekli elinde olmasada sesini duyacak sekilde tutacan ala alaaaa

oh daha ne olsun,gunleriniz dolu dolu geçiyormuş.izebel'in havuzu omurluk zaten.ne guzel bir seymiş o oyle,mircanda pek eğlenmiş,ağzı beş karış açıktı.ah ah bizim yok kı izabel gibi bir komşumuz,alsada oyle birsey bizde sebeplensek:)))
şebnemcim hangi kitabı alacağımı buldum da kitabı bulamıyorum.bir bulsam,hemen okuyup sizede ozetını geçeceğim:))
sorma anam sorma valla benimde giresim geldi havuza nasi cafcafli oyle ayyy diyorum ki bu zamanda cocuk olmak vardi da erken gelmisiz dunyaya .. izabel yoksa ben varim sana komsuuuu

sağol cnım en korktuğum şeydi serum onuda yaşadık bir daha yaşamayız inş.2 eli iki koluda delindi bir iğneyi içerde yamulttu 2.ye taktı 2 hemşire babası ben zaptedemedik düşün yani kuru kızım ama kuvvetli bir genleştimi düzeltene aşk olsun.. bunla atlatalım inş. normalde polisde ifade alıyomuş biliomusun ben bilmiodum gözden kaçmışız allahtan dokunsan ağlayacaktım zor tuttum millet görmesin diye birde ifade mahvederdi bizi ..diyarbakırdaki lanet ilk evimizden bulaştı pis böcükler dahada kurtulamıyoruz az daha kızımın hayatını mahvediyodu bizimde tabi neyse sadaka vermeli çok beladan nsubetten kurtulmak için
turkiyedeyken ablamin komsunun akrabasinin kizi camasir suyu icmis hastaneye kaldirmislar tedavi olmus duzelmis polis ifade almis. ikinciye gene aynisi olunca cocugu almislar elinden neden tekrar etti diye evet uzun zamandir var bu uygulama. komsumun oglu bisikletten dusmustude elini incitmis balon gibi sismisti hastaneye goturduk, benim bile ifademi aldilar. kardesim ben komsusuyum olayi gormedim bilemem araba lazimdi getirdim onlari desemde ifade almalari gerekiyormus :)) aslinda iyi sey arastirsinlar neler neler oluyo gizli sakli arada tabii biz kazazedeler bunaliyoruz ama iyi bi sey bence... tekrar cok gecmis olsun zeynepcigim az sadaka cok beladan korurmus cnm sadaka verin bi fakiri doyurun bi sey yapin artik