bazı kaynaklarda 18 yaş normal,bazılarında 2 yaş diyor.algılaması iyi çağanın 2 yaşa kadr bekle bence,ondan sonra gelişme olmazsa çaresina bakarsınız.çağana bol bol kıtap oku.ilk sozcuklerim tarzı kıtaplar var.bol resimli onlar işe yarıyor.birde eğitici çizgi filimler var arada onları seyrettiriyorum ben mertte.pepee var masela trt çocukda birde bizde lulı diye bebek kanalı var ondada çok guzel programlar oluyor bir suru kelımeyı ordan oğrendi.orda duyup tekrar ediyor birde:))
pepeyi bende tavsiye ederim eymende epey bişey kaptı ordan ve pepe başlayınca oturup seyrediyo banada anlatıyo pepenin kardeşi varmış adı bebeymiş falan
canım ya bir tatıle gittiniz burnunuzdan geldiben de bu hastalık olayından tırstığımdan ve mertin yolculukta duracağına garantı veremediğimden tatıle gidip gitmemekte kararsızım.muğla akyazıya gitmek istıyor eşim ordakı bir otelde tanığımız mudur gibi bir sey çok guzel,şirin bir yermiş aklım orda ama çokda kararsızım.15 gun sonra çıkacak eşim izne gideceksek rezarvasyon yaptırmamız lazım,diyorum bu sene ertelesek hafta sonları gunu birlik çeşme kaçamaklarıyla idare etsek daha iyi mi olur acaba.avrupalılar el kadr bebelerle nerelerden gelıyorlar ulkemize,biz çok mı pimpirikleniyoruz onuda anlamadım:44:
ayy cnm gözünü karart tatile git inan çocukla günü birlikler çok zor biz geçen hafta gittikya tamam eymen eğlendi ama gel sen bana sor alt örtü üst gölgelik eymenin yemeği bizimkiler uyku zamanı güneş kremi üst başşş ıyyy geri geldik 2 makina çamaşır vs çok zordu çokk benim için yorucuydu karar senin