2009 Kasm Anneleri

huuuhuuu meral ne zaman keseceksin memeden kizzzz neredeyse okul cagina gelecek bunalmadin mi artik yeter yeterince emdi huuuu:35:

nuran sıkıldım hemde çok ama nasıl olacak bilmiyorum gece vermeyınce çok ağlıyor,goze alıp bıraktırmalı ama kıyamıyorumda bir yandan.:26::27::27:eşim izne çıkınca ona devredeceğim mert'i bakalım başarabilecek miyim bu sefer

kızlar eşim tv izliyor beni sarmadı ondan burdayım yane:)))

evet yumurta rafadan iyi pişmiş olmalı diye biliyorum ben ozellıkle çiğ yumurta verilmemelı.yumurtanın kabuğu geçirgen olduğu için mıkrop yuvası bir yandan o sebeple iyi pişirilip verilmelı..

nuran sıkıldım hemde çok ama nasıl olacak bilmiyorum gece vermeyınce çok ağlıyor,goze alıp bıraktırmalı ama kıyamıyorumda bir yandan.:26::27::27:eşim izne çıkınca ona devredeceğim mert'i bakalım başarabilecek miyim bu sefer

eger gercekten istersen kocsnin izinli oldugu zaaman tam zamani oyalar onu aglayinca kucagina alir gece bir iki uc gece zorluk ceker sonra alisir merak etme ben nartan i kesebildiysem ki emmeyi cok seven bir cocuktu surekli emmek isterdi sen de kesersin artik merak etme:86:

kızlar eşim tv izliyor beni sarmadı ondan burdayım yane:)))

evet yumurta rafadan iyi pişmiş olmalı diye biliyorum ben ozellıkle çiğ yumurta verilmemelı.yumurtanın kabuğu geçirgen olduğu için mıkrop yuvası bir yandan o sebeple iyi pişirilip verilmelı..

himmm iyi o zaman zaten tam pismis veriyoruz... canim bu cornflakes hangi marka veriyorsun acaba sorsam ve versem mi ki ??? khvalti cok onemli o yuzden yanasmiyorum pek ben mesela kahvalti olmadan gune asla baslayamam oyle seyler yiyeme kahvaltida onu dusunuyorum alisirsa bir de hep isterse naparim simde de dedigim dedik caldigim duduk edalarinda benim ki

gecmis olsun deryacigim off ya cagan yine mi ateslendi niye bu kadar atesleniyor anlamiyorum mikrop falan mi kapiyor acaba?? kakasinin kivamina falan bakiyorsun degil mi oyle olunce ben direk kaka olayina bakarim birsey goruyorsam hemen tahlile genelde de kakadan cikar ne varsa....

nartan in butun disleri hemen hemen hep birlikte geliyorlar irili ufakli yavrum nasil dayaniyor pek bir sikintisi olmuyor amma velakin iki yas sendromuna bugun girdi dedigim dedik caldigim duduk unutturup ilgisini baska birseye cekmek zor unutturmak zor illaki olacak hic vazgecmiyor inatlassam olmuyor inatlasmasam simarik mi olur offfff bilemedim ne yapayim aytes in de payi vardir mutlaka da cozumum yok simdilik... mesela bugun ogle yemeginde 3-4 adet hipp biskuvi yedi kiymali makarna vardi halbuki ogleden sonraki meyve saatinde ise sadece kocaman bir muz yedi o kadar ustelemedim aksam yemeginde ise kuru fasulye pilav vardi sadece pilavindan ama kendisi yedi bizimle masaya oturdu aldi kasigi yedi aferin oglumaaa:66:

biz butun gun klima calistiriyoruz yoksa cok sicak oluyor genelde klima acik olan salonda durmamamaya gayret ediyorum ama olmuyor acsan bir turlu aytes in burnu pir pir nartan oksuruyor acmasan siril siklam sonra klima acsan bu sefer ter soguyor allahim cocuklarimizi sen koru gozet yarabbim...

nurancım okuduğum kıtap tamda bu konuda.inatlaşmayacağız.onu anladığımızı ona bellı edeceğiz empatı kurarak bize derdini anlatsaydı ne derdi diye duşunup ona kısaca hissettığını soyleyeceğiz.mesela bıçağımı istiyor tabiki ona vermeyeceğiz ona şoyle dıyeceğiz.biliyorum istiyorsun istiyorsun şimdi istiyorsun tamam haklısın istiyorsunnn,hemen şimdi istiyorsunnn deyıp sakınleştıreceğiz.sakınleşincede neden veremeyeceğimi anlatacağız.çok komık gibi geliyor ama işe yarıyor.birde sakınleşene kadr tekrar ediyoruz bu ve buna benzer cumleleri:))))

nurancım okuduğum kıtap tamda bu konuda.inatlaşmayacağız.onu anladığımızı ona bellı edeceğiz empatı kurarak bize derdini anlatsaydı ne derdi diye duşunup ona kısaca hissettığını soyleyeceğiz.mesela bıçağımı istiyor tabiki ona vermeyeceğiz ona şoyle dıyeceğiz.biliyorum istiyorsun istiyorsun şimdi istiyorsun tamam haklısın istiyorsunnn,hemen şimdi istiyorsunnn deyıp sakınleştıreceğiz.sakınleşincede neden veremeyeceğimi anlatacağız.çok komık gibi geliyor ama işe yarıyor.birde sakınleşene kadr tekrar ediyoruz bu ve buna benzer cumleleri:))))

ayyy zaten allahim nasil bir peygamber sabir veriyorsa bu annelere bu donem 6 ay kadar surebiliyoirmus yandik vallahi:10:

bu vurma konusunda el cirparak yuksek sesle vurmuyoruz hayirrrr vurmuyoruz diyorum ise yaradi gibi bakalim deneyelim mantikli geliyor bana da....

himmm iyi o zaman zaten tam pismis veriyoruz... canim bu cornflakes hangi marka veriyorsun acaba sorsam ve versem mi ki ??? khvalti cok onemli o yuzden yanasmiyorum pek ben mesela kahvalti olmadan gune asla baslayamam oyle seyler yiyeme kahvaltida onu dusunuyorum alisirsa bir de hep isterse naparim simde de dedigim dedik caldigim duduk edalarinda benim ki

ulkerin honey popslarından aldım,daha bitirmedik paketi.alışırsa ve hep isterse bilemiyorum tabi ne yapılır ama yararlı olduğunu duşunuyorum bentam tahıllar falan var içinde.biliyorsun yabancıların kahvaltı kulturu bu.devamlı vermek bende istemem ama arada verilebiir diye duşunuyorum içine peynir,tereyağda koyuyorum:)))

bu vurma konusunda el cirparak yuksek sesle vurmuyoruz hayirrrr vurmuyoruz diyorum ise yaradi gibi bakalim deneyelim mantikli geliyor bana da....

evet el çırpmak ve ayağını yere vurmak diyor kıtapda.mertte ısırıyor(du)anne kızıyor ısırmak yok diye tekrar ettım bir kaç kez vurgulayarak.üzüldü,yuzunu elleriyle kapattı bakalım işe yararacak mı şimdi iyi gidiyor ama bellı olmaz tabi bunların sağı solu..

ulkerin honey popslarından aldım,daha bitirmedik paketi.alışırsa ve hep isterse bilemiyorum tabi ne yapılır ama yararlı olduğunu duşunuyorum bentam tahıllar falan var içinde.biliyorsun yabancıların kahvaltı kulturu bu.devamlı vermek bende istemem ama arada verilebiir diye duşunuyorum içine peynir,tereyağda koyuyorum:)))

himmmm denemeli bir ara o zaman.....meral hani su resimli basucu kitabi var diyordun bir de simdiki okudugun kitap neydi alacagim ama simdi topikte ara dur tekrar yazabilrsen sevinirim canim

eger gercekten istersen kocsnin izinli oldugu zaaman tam zamani oyalar onu aglayinca kucagina alir gece bir iki uc gece zorluk ceker sonra alisir merak etme ben nartan i kesebildiysem ki emmeyi cok seven bir cocuktu surekli emmek isterdi sen de kesersin artik merak etme:86:

inş nurancım bakalım haftaya denemelere başlayacağız:))aynen senin dediğin gibi eşek kadar halıyle annnneee memeee diyor:))

himmmm denemeli bir ara o zaman.....meral hani su resimli basucu kitabi var diyordun bir de simdiki okudugun kitap neydi alacagim ama simdi topikte ara dur tekrar yazabilrsen sevinirim canim

şimdi okuduğum mahallenin en mutlu yumurcağı,hary karp
diğeriyse işimize yıllarca yarayacak hatta kocalarada okutmalı:)çocuk eğitimi el kıtabı;haluk yavuzer

şimdi okuduğum mahallenin en mutlu yumurcağı,hary karp
diğeriyse işimize yıllarca yarayacak hatta kocalarada okutmalı:)çocuk eğitimi el kıtabı;haluk yavuzer

her ikisi d&r da var.internettende alab,ilirsin...nurancım .çok opuyorum,kuzularıda op benim için...iyi uykular...

ayyya annem de izmir de en yakin arkadaslarindan birisi oraya tasindi cok cagirdi gel diye o da gitti bir haftayi gecti cesmeye alacati ya falan gitmisler gesmisler cocuklar buyusun ben de gelecegim izmir e

bugun de saat 10 da yatacaktim guya himmmm himmmm hic olmuyor ki illa kendime bir zaman yairmam lazim ne yapayim yaaaaa offf ve bu zman da ne cabuk geciyorrr:63:

ayyya annem de izmir de en yakin arkadaslarindan birisi oraya tasindi cok cagirdi gel diye o da gitti bir haftayi gecti cesmeye alacati ya falan gitmisler gesmisler cocuklar buyusun ben de gelecegim izmir e

:))inş gelırsınde goruşuruz nurancım.alaçatı süperdir ozellıkle:))benim amcamda antalyada bende bir kaç kere geldim oralara.yenigun markasını bilirsin amcamın kızı onları gelini oluyor:))

Son düzenleme:
Back
X