slm kızlar ben geldim düğün dernek bitti şükür ama bizde bitti iş yapmadım ama ortalarda dolanmktan vede uzanaıp yatamamaktan ayaklarım şişti dün dok gittik doğumumu konakta yapıcam kısmetse erkan bey diye biri var herkes onu önerdi eşimde çok beğendi kuzumu ilk defa böle gördük çok tatlıydı kızlar ya cemreyede benzioo dahada güzel gibi geldi ama gene yusyuvarlak yüz dımbık çene yani abası gibiydi şimdi şimdi inanıyorum gLİba doğacağına eylül 15 gibi sezeryana alırız dedi boyu kilosu ii dedi foto ve cd verdi işte bakıp duruyom ilk gibi allahım ikisinede güzel ömürler versin rabbim tüm evlatlarımıza olduğu gibi.. düğünde cemrem kudurdu resmen kalabalığı vede karmaşayı sevimio bir kez daha anladım eşimin canına okudu bensıcaktan nefes alamıom zaten eşimde çok uğraştı tatil istiyom diye bağırıyodu arada bugün evimize geldik çocuğa bir dinginlik geldi yanlız bir sorunumuz var her sesten korkim diyerek bacaklarımıza sarılıo bugün babası alışverişe çıktı beraber evde kaldık resmen içime girecekti üst katta badana yapıolar birşey çekiştirirken cemre uçarak yanıma gelio vede duduşlarını uzatarak korkimmm diyooo neden böyle anlamadık kapı çalınca bile sıçrıyor konuşuyoruuz korkmaması için o şeyi gösteriioz veya elletioz ama kar etmioo hocayamı gitmeli acaba düğünde okuya okuya bir olduk çatlıyodu ağlamaktan gelinlikle dikkat çekti bayaa fotoğrafçı boyna onu çekti bizde böle sizzz ne yapıosunuz görüşmeyeli hepinizi öptükkkk![]()
hoş geldin cnm Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin konak hastanesinde epey kıdemli olmuş bir arkadaşım var adı sevilay çok tatlı bir kızdır bu haftasonu belki izmite gelicez arkadaşın oğlu yaşına girecek biz hala bebek görmeye gitmedik :26: eymende cemre kadar olmasada mutfağa gittiğimde falan koşarak geliyo korktuuu diyo anlatıyorum falan ama nafile
benim oğlum tam bir kuduruk oldu her sabah yataktan ölü gibi kalkıyorum heryerim dökülüyo bogazlarım ağrıyo yani belirgin bişey yok ama çok halsizim zaten reglde olmadım acaba bir chak-up falan mı yaptırsam