2009 Kasm Anneleri

uf yaaaaa ne guzel yazmistim cok bilmis oglum mircan kral oyun acicam diye kasla goz arasinda yok etmis kk yi geri geldim ama yazilarim silinmis... ehhh haydin sil bastannnnn yaz bakalim sebnem...

slm kizlarrrrrrr.eskiden yazamasamda okuyordum simdi onu bile yapamiyorum hic vaktim yok desem inanirmisiniz??
sabah mircani krese birakiyorum ordan sebze bahcesine ordan alisveris varsa oraya yoksa eve is yap, efeyle ugras derken 5 de mircani almaya git ordan ya havuz ya park eve gel yemekleri banyolari uykulari derken anca vaktim oluyor ama bende hal kalmiyor bu seferde sizip kaliyorum koltukta... yaralanmalar hala devam valla efeye cok nazar deyiyor bunu anladim hele bir arkadas var o cok seviyo mircani ama onun nazari deyiyor oda fark etti yani.. kadin efe icin bir sey dese cok gecmeden efeye bisey oluyo ama cok sukur ufak tefek siyriklar dicem ama dun aksamda elini elektrikli ocaga yapistirdi hemen ilac surdum ama su topladi yavrusumun eli... ya mircanda cok relaxtim bunda aman bisey olmasin aman koruyayim dedikce cocuga bisey oluyo.. neyse allahim daha beterlerinden korusun diyim artik..

gecmisi azcik okudum herkez iyi bebeler iyi cok sukur... offfff kolummmmmmm son dakka haberi sok sok sokkk
sebnem pc sandalyesinden tepetaklak dustuuu nallari havaya diktiiiiiii...ayyyy offfff simdi size yazayim derken arkami hizla yaslandim herhal oturur vaziyette aynen sirt ustu ayaklarim havada kaldi dustummm kolum siyrildi aciyo yaaaaa... mircanda yatagindan ben duserken gordu gulme krizine tutuldu cocuk durup durup guluyo bana
mircanim krese alisti sabah azcik mirinkirin ediyor ama orda hic bisey yok ve aksam cok eylendigini soyluyor bugun yollamadim ama esim yoktu iki gundur dun arkadas goturdu getirdi bugun esim gelmedi gitmedik evde kaldiya mircan diyoki ufff kres ne gguzel soguk burasi cok sicakkk.. bu bile benim icin arti sevmez diye korkuyordum ama masallah ogluma.. bu arada buyuk ihtimal ay sonuna dogru arkadaslarla su dunyaca unlu niyagara selalesine gidiyoruz insallah. nasil bir sey olucak merak ediyorum tek araba ve dort cocuk allah hepimize sabir versin....

eeee sizlerden ne haberler. mine tasindi mutlu mesut ama kocisi uzakta :(( derya mutlu huzurlu ama kocisi cok calisiyor, zeynep gobisini buyutuyor hemde calisiyor. meralcigim oglusunun pesinde ama buzluguda doldurmus hadi bakalim simdiden afiyet olsun, nurancik iki bebeli hayata alisma cabalarinda ama azimli,nagisim yeni yeni aktivitelerle oglusunuda kendinide eylendiriyor ( bu arada nagihancigim gecen yazmissin ama esimdi benim face deki sonra soyledi bana haberin olsun cnm) mirageeee nin bebegi hasta allah saglik sihhat versin tez vakitte, bircaninda bebesi hala istahsiz onada rabbim yardm etsin... okudugum kadariyla haberlere cvp yazmaya calistim kisadan.. mircan benim dusme olayimdan sonra tepemde yatmiyor beni bekliyor kaciyorum kizlar hepinizi cok cok optummm

ayyy hoşgeldin sebnemcim ya bende merak etmiştim seni ..düşmüşsün canı bize yazarken bende güldüm ne yalan söyleyeyim:1::1::1:ama çok geçmiş olsun canım ALLAH tan küçük sıyrıkla atlatmışsın .efeyede geçmiş olsun canım yanık zor geçen yağ sıçradı koluma günlerce kıvrandım acısını bilirim.nazarada ben çok inanırım canım ya efeyede maşallah tabi çok akıllı ve çok tatlı bi çocuk rabbim kem gözlerden korusun yavrularımızı..sende çok yooğunsun anlattığına göre eee o yorgunluğa koltukta sızıp kalmak çok normal benim her akşam yaşadığım olay..mircanın kreşe alışması çok güzel canım bayağı çabuk alışmış aferin mircana..niyagaraa şelalesini hiç duymadım merak ettim netten bi araştırayım bakayım size şimdiden iyi eğlencelr

günaydın meralcim hoşgeldin nasılsın?mert uyuyomu?

gunaydın derya'cım.hoşbuldum:)))dun annemdeydik,eve geç gelince mert 11'edoğru uyudu saat 9.10 itibarıyle hala uyuyor.

soyle bir kanıya vardm annemdeyken mert daha yorucu bir çocuk oluyor.her yeri karıştırmak istiyor,bizim ev gibi guvenlı değil halıyle yapma etme kelımelerini daha çok kullanıyorum ordaelleme değince sınırleniyor,sokağa çıkmak istıyor ordayken yada sokaktaysa içeri girmek istemiyor vs vs o sebeple nuranın dediği gibi evi,m evim guzel evim diyorum:21:

geceleyın iki kere kalktı bunada çok şukur dıyorum,emme olayı azalarak devam ediyor,umutluyum ve kararlıyım artık...

nagihan nasılcın canım halıslık halleri falan varmış sende,kansızlık durumunda ve hamişlikte bu belırtıler var biliyorsun.hadi bakalım ikincisiyse hayırlısı olsun..

mert uyandı ben kaçtım goruşunceye kadr hoşçakalınnnn

günaydınnn
şebnem ve nuran gelmiş hoş gelmiş ayyy şebnem niyagarada bol bol foto çekte bizde bakalım bu arada sandalyeden düşmene bende güldüm kızma mircan haklı valla :1: nuran sanada bol sabırlar cnm artık paşaları eylül 12'si gibi görürüm inş kısmet :66: tabi bu paşalarla şimdiden plan yapmak ne kadar doğru tartışılır
dün gece sinir krizi geçiriyodum eşim balığa gitti bende eymenle komşunun kızının kınasına 1 dk poposu oturak görmedi o önde ben arkada bütün salon bizi seyretti en sonunda takımı verip geldim inanın onu hırpalamamak için gece boyu dişimi sıktım çenem ağrıyo kızmayın ne olur bazen gerçekten dayanamıyo insan beni en iyi sizler anlarsınız :14:
gece uykuda bile "anneee appaaa" diyen bir oğlum var :50:bu tempo bana ağır gelmeye başladı yani son 10 gündür bedenim ağır geliyo 11de eşim geldi ağlamamak için zor tuttum kendimi oda anladı ne oldu diye bile sormadı halbuki ona çarşamba özgürsün diye ben söylemiştim sadece "2.çocuk falan istemiyorum bıktım "dediğimi sabahta "uyku sersemi ben ölücem galiba hakkını helal et " dediğimi hatırlıyorum siz düşünün ne kadar bunalımdayım :37:

gunaydın derya'cım.hoşbuldum:)))dun annemdeydik,eve geç gelince mert 11'edoğru uyudu saat 9.10 itibarıyle hala uyuyor.

soyle bir kanıya vardm annemdeyken mert daha yorucu bir çocuk oluyor.her yeri karıştırmak istiyor,bizim ev gibi guvenlı değil halıyle yapma etme kelımelerini daha çok kullanıyorum ordaelleme değince sınırleniyor,sokağa çıkmak istıyor ordayken yada sokaktaysa içeri girmek istemiyor vs vs o sebeple nuranın dediği gibi evi,m evim guzel evim diyorum:21:

geceleyın iki kere kalktı bunada çok şukur dıyorum,emme olayı azalarak devam ediyor,umutluyum ve kararlıyım artık...

nagihan nasılcın canım halıslık halleri falan varmış sende,kansızlık durumunda ve hamişlikte bu belırtıler var biliyorsun.hadi bakalım ikincisiyse hayırlısı olsun..

mert uyandı ben kaçtım goruşunceye kadr hoşçakalınnnn

günaydın cnm hiç bilmiyorum dün geceden sonra 2. mevzunu epey erteledim :52:
yanlız eymene boşuna kızıyorum galiba bütün çocuklar sokak delisi durumunda yazdıklarınızdan belli :44: akşam eve girmek istemeyince sokaktaki bütün çocukların adını sayıp sütlerini içip uyumuşlar siyorum anneee süttt eeeee diyo ama o bütün arkadaşlarının adını söyleyip peşine bu cumleyi koyuyo :61: ancak öyle giriyo eve mertte aynı galiba :51:

uf yaaaaa ne guzel yazmistim cok bilmis oglum mircan kral oyun acicam diye kasla goz arasinda yok etmis kk yi geri geldim ama yazilarim silinmis... ehhh haydin sil bastannnnn yaz bakalim sebnem...

slm kizlarrrrrrr.eskiden yazamasamda okuyordum simdi onu bile yapamiyorum hic vaktim yok desem inanirmisiniz??
sabah mircani krese birakiyorum ordan sebze bahcesine ordan alisveris varsa oraya yoksa eve is yap, efeyle ugras derken 5 de mircani almaya git ordan ya havuz ya park eve gel yemekleri banyolari uykulari derken anca vaktim oluyor ama bende hal kalmiyor bu seferde sizip kaliyorum koltukta... yaralanmalar hala devam valla efeye cok nazar deyiyor bunu anladim hele bir arkadas var o cok seviyo mircani ama onun nazari deyiyor oda fark etti yani.. kadin efe icin bir sey dese cok gecmeden efeye bisey oluyo ama cok sukur ufak tefek siyriklar dicem ama dun aksamda elini elektrikli ocaga yapistirdi hemen ilac surdum ama su topladi yavrusumun eli... ya mircanda cok relaxtim bunda aman bisey olmasin aman koruyayim dedikce cocuga bisey oluyo.. neyse allahim daha beterlerinden korusun diyim artik..

gecmisi azcik okudum herkez iyi bebeler iyi cok sukur... offfff kolummmmmmm son dakka haberi sok sok sokkk
sebnem pc sandalyesinden tepetaklak dustuuu nallari havaya diktiiiiiii...ayyyy offfff simdi size yazayim derken arkami hizla yaslandim herhal oturur vaziyette aynen sirt ustu ayaklarim havada kaldi dustummm kolum siyrildi aciyo yaaaaa... mircanda yatagindan ben duserken gordu gulme krizine tutuldu cocuk durup durup guluyo bana
mircanim krese alisti sabah azcik mirinkirin ediyor ama orda hic bisey yok ve aksam cok eylendigini soyluyor bugun yollamadim ama esim yoktu iki gundur dun arkadas goturdu getirdi bugun esim gelmedi gitmedik evde kaldiya mircan diyoki ufff kres ne gguzel soguk burasi cok sicakkk.. bu bile benim icin arti sevmez diye korkuyordum ama masallah ogluma.. bu arada buyuk ihtimal ay sonuna dogru arkadaslarla su dunyaca unlu niyagara selalesine gidiyoruz insallah. nasil bir sey olucak merak ediyorum tek araba ve dort cocuk allah hepimize sabir versin....

eeee sizlerden ne haberler. mine tasindi mutlu mesut ama kocisi uzakta :(( derya mutlu huzurlu ama kocisi cok calisiyor, zeynep gobisini buyutuyor hemde calisiyor. meralcigim oglusunun pesinde ama buzluguda doldurmus hadi bakalim simdiden afiyet olsun, nurancik iki bebeli hayata alisma cabalarinda ama azimli,nagisim yeni yeni aktivitelerle oglusunuda kendinide eylendiriyor ( bu arada nagihancigim gecen yazmissin ama esimdi benim face deki sonra soyledi bana haberin olsun cnm) mirageeee nin bebegi hasta allah saglik sihhat versin tez vakitte, bircaninda bebesi hala istahsiz onada rabbim yardm etsin... okudugum kadariyla haberlere cvp yazmaya calistim kisadan.. mircan benim dusme olayimdan sonra tepemde yatmiyor beni bekliyor kaciyorum kizlar hepinizi cok cok optummm

canim benim senden haber aldigima cok sevindim o kafayla bile kimseyi atlamamis herkese guzel dileklerde bulunmussun tesekkur ederim kendi adima.... ben de ara sira birikince okuyorum ama kafa ucup gidiyor kime ne yazacaktim unutuyorum sen supersin yine alkislar sana:64: yine alkis seysini bulamadim ben ya nerede acep...

mircan da alismis krese masallah aslinda onlar cok cesur degisikliklere daha cabuk alisiyorlar ama biz anneler daha hassasiz sanirim... efeye de nazar deger tabi badem gozlume annesi nazar duasi oku nazar boncugunu da cantasina olsun tak en azindan korur...

hayyy allahim ya dikkat etsene sekerim cocukta guler tabi ki sana ben de tutamadim kendimi... bahce de gelisme var mi ??? mahsulu ne zaman topluyorsun bakalim sebze kralicesi sebnemmm:9::9:

günaydınnn
şebnem ve nuran gelmiş hoş gelmiş ayyy şebnem niyagarada bol bol foto çekte bizde bakalım bu arada sandalyeden düşmene bende güldüm kızma mircan haklı valla :1: nuran sanada bol sabırlar cnm artık paşaları eylül 12'si gibi görürüm inş kısmet :66: tabi bu paşalarla şimdiden plan yapmak ne kadar doğru tartışılır
dün gece sinir krizi geçiriyodum eşim balığa gitti bende eymenle komşunun kızının kınasına 1 dk poposu oturak görmedi o önde ben arkada bütün salon bizi seyretti en sonunda takımı verip geldim inanın onu hırpalamamak için gece boyu dişimi sıktım çenem ağrıyo kızmayın ne olur bazen gerçekten dayanamıyo insan beni en iyi sizler anlarsınız :14:
gece uykuda bile "anneee appaaa" diyen bir oğlum var :50:bu tempo bana ağır gelmeye başladı yani son 10 gündür bedenim ağır geliyo 11de eşim geldi ağlamamak için zor tuttum kendimi oda anladı ne oldu diye bile sormadı halbuki ona çarşamba özgürsün diye ben söylemiştim sadece "2.çocuk falan istemiyorum bıktım "dediğimi sabahta "uyku sersemi ben ölücem galiba hakkını helal et " dediğimi hatırlıyorum siz düşünün ne kadar bunalımdayım :37:

gecmis olsun nagihan bir vitamin takviyesi al bugunlerde en azindan vucudunu toparlar ahhh eymen ahhhh bak anne uff olmus fena canim bunlar buyudukce nartan da korkusuz merakli bir cocuk oldu eve girmek istemiyor evde ise kuvetinden cikmak istemiyor havujj havujjj diyor koluuklari takiyor havujjj pek havuza da girmesini istemiyorum yaaa bugun ananesiyle plaja gitti bir de sisme havuz aldi babasi deniz baya dalgali olunca pek hoslanmiyor simdilik ilerde cok sevecek dalgalarla oynayacak ama simdilik boyleee...

bizim yardimci da gitti bir tane turk ayarlamistim o da sabah sen dus ayagini incit hayyy dedim ya olamaz boyle birsey gece yine 5 kez kalk sabahta aytes 7 de uyandi sersem gibiyim biz de birzdan plaja gideriz aytes uyansin...

nagihan goruselim ben simdiden hazirim planlarimi yaptim cocuklari da getirmeye calisirim bulusmaya ama ben kesin gelirim sekerim buraya kadar geleckesin bu firsati kacirmam merak etmeee sen gelll:66:

deryaaa annene ni gittin? yoksun merak ettim???

yok canım ya burdayım eşim izinli evde tadilat var çağanı anneme bıraktık geldik mutfağın balkonunun duvarını yıktık evim çok battı ve ben çok yoruldum şu an eşim alçı çekiyo sonra temizliycez daha offf çok işim var çokkk ve benim halim yok artıkın koltuğun üzerine uznadıydım belim dinlensin diye uyuyakalmışımmm nasıl uyuycam demi evi pokk götürüyo kalkıp yapmam lazım şimdilik bu kadar yazıyorum ben kaçarrr kib öpüyorum hepinizi

havada karada her halimle gulduruyorum sizi demi :))))) gulun bakalim allah yuzunuzden eksik etmesin kahkayahi. ama laf aramizda bende cok guldum kendime. bugun gene yorucu basladik gune. sabah mircani biraktiktan sonra bahceye gittim dev kabaklarimdan ucuncu kez urun topladim ve halada devam ediyor ( seneye 6 tane dikmicem uc tane yeterliymis bunu anladim) biberlerim bir haftaya kalmaz olur, patlicanlar kabaklarin golgesinde ve kabaklarin dikenleri arasinda buyumeye calisiyor daha once uc tane toplamistim kalanlar mucadele veriyor ama sorun degil balkonumda alti tane fide var salataliklar icler acisi durumda bakalim sonlari nolucak, vee domateslerim henuz yemyesil kizaran yok daha bir tane bile yiyemedik cok beklemem lazim galiba. ama evdeki saksida mini domatlar iyi gidiyor bir tanesine komsunun cocugu ustune dustu fidem yasam savasi veriyor. yaaa benim cocuklarim dokunmuyor bile cicek cicekk diye seviyo efe mircanda annemin cicegi diye hic ellemez gecen arkadaslar geldi fidelerim hasat oldu kurtarma calismalari yaptim ama bekliyorum bakalim nolcak....
nurancigim bahceden haberlerim bunlar canim bu sene acemilik senesiydi benim icin ama seneye daha planli programli yapicam insallah ama sunu diyim gercekten cok guzel bir seymis bunu anladim insanin kendi emekleriyle ekip diktigini yemek buyuk zevkmis tavsiye ederim hele bide gururlaniyorsun ben yetistirdim tohumdan yetistirdim diye diye kasilip dolaniyorsun oda cabasi :))))))
deryacigim sanada kolay gelsin tatlim senin isinde hic bitmiyor guzelim yaaa kendini bu kadar hor kullanma bak ilerde kocana lazim olucaksin :P nagihancigim hem is hem cocuk oldukca yoruluyorsun sende haklisin hayatim allah yardimcin olsun valla zor bazen ben calismadigim halde cok yoruluyorum seni dusunemiyorum bile nasil yoruluyorsundur ama bi sey vardir ki senin yorgunlugunu alan eymen sana annemmmm diye sarildimi geciyordur hersey :))) benim oyle oluyor ya ordan biliyorum.
meralcigim bu kadar cabuk pes etmeyi yakistiramadim sana canim snein gibi arastirmaci uygulamaci anne nasil olurda evim evim guzel evim deyip eve kapanir cix cix cixxx toparlan bakalim daha ne gunler bekliyor seni prova yap azcik o gunlere hazirlan :P
kizlarrrrrr tam emin olmamakla birlikte sanirim ucuncu yola cikmis geliyo......... bir kac gun daha beklicem sonrada test yapicam hayirlisi olsun ne diyim :))) hic bi seyden korkmuyomda anamin bir suru lafindan korkuyorum hatta doguruncami soylesem ne.....

havada karada her halimle gulduruyorum sizi demi :))))) gulun bakalim allah yuzunuzden eksik etmesin kahkayahi. ama laf aramizda bende cok guldum kendime. bugun gene yorucu basladik gune. sabah mircani biraktiktan sonra bahceye gittim dev kabaklarimdan ucuncu kez urun topladim ve halada devam ediyor ( seneye 6 tane dikmicem uc tane yeterliymis bunu anladim) biberlerim bir haftaya kalmaz olur, patlicanlar kabaklarin golgesinde ve kabaklarin dikenleri arasinda buyumeye calisiyor daha once uc tane toplamistim kalanlar mucadele veriyor ama sorun degil balkonumda alti tane fide var salataliklar icler acisi durumda bakalim sonlari nolucak, vee domateslerim henuz yemyesil kizaran yok daha bir tane bile yiyemedik cok beklemem lazim galiba. ama evdeki saksida mini domatlar iyi gidiyor bir tanesine komsunun cocugu ustune dustu fidem yasam savasi veriyor. yaaa benim cocuklarim dokunmuyor bile cicek cicekk diye seviyo efe mircanda annemin cicegi diye hic ellemez gecen arkadaslar geldi fidelerim hasat oldu kurtarma calismalari yaptim ama bekliyorum bakalim nolcak....
nurancigim bahceden haberlerim bunlar canim bu sene acemilik senesiydi benim icin ama seneye daha planli programli yapicam insallah ama sunu diyim gercekten cok guzel bir seymis bunu anladim insanin kendi emekleriyle ekip diktigini yemek buyuk zevkmis tavsiye ederim hele bide gururlaniyorsun ben yetistirdim tohumdan yetistirdim diye diye kasilip dolaniyorsun oda cabasi :))))))
deryacigim sanada kolay gelsin tatlim senin isinde hic bitmiyor guzelim yaaa kendini bu kadar hor kullanma bak ilerde kocana lazim olucaksin :P nagihancigim hem is hem cocuk oldukca yoruluyorsun sende haklisin hayatim allah yardimcin olsun valla zor bazen ben calismadigim halde cok yoruluyorum seni dusunemiyorum bile nasil yoruluyorsundur ama bi sey vardir ki senin yorgunlugunu alan eymen sana annemmmm diye sarildimi geciyordur hersey :))) benim oyle oluyor ya ordan biliyorum.
meralcigim bu kadar cabuk pes etmeyi yakistiramadim sana canim snein gibi arastirmaci uygulamaci anne nasil olurda evim evim guzel evim deyip eve kapanir cix cix cixxx toparlan bakalim daha ne gunler bekliyor seni prova yap azcik o gunlere hazirlan :P
kizlarrrrrr tam emin olmamakla birlikte sanirim ucuncu yola cikmis geliyo......... bir kac gun daha beklicem sonrada test yapicam hayirlisi olsun ne diyim :))) hic bi seyden korkmuyomda anamin bir suru lafindan korkuyorum hatta doguruncami soylesem ne.....

ohhhh ohhh yarasin sekerim afiyet olsun ben de istiyorum ama becerebilir miyim hic bilemem?? bu gazla baslasam bile sonunu getirmeden bunalip kendi hallerine bile birakabilirim oyle ortada kalir garip sebzeler o yuzden bin kere dusunup bir kere yapmam lazim benim... oyle kararsiz biri oldum ciktim ki kizlar anlatamam heryere kostur kostur gittigim icin aldigim bazi seylerden memnun olmayip gidip degistiriyorum baska seyler aliyorum psikolojim bozuldu sanirim ve bu sekilde ortaya cikiyor ama iyi de geliyor valla ama kocam fena halde takti bak getirip degistirmek yok ona gore diyor sanki kendisine noluyor ki?? bana da boyle bir hak tanimislar ben de kullanip gimeden etmeden degistirip icime sinen birsey aliyorum haaa giymesem dolaba atsam dursa daha cok sevinecek sanki:4::4:hiiiiiiiiii:50::50: ornegin gecen evde giymek icin penye sort aldim bir tane sonra baska bir model denemeden satici kiza bu sort bunun kadar boyu kisa degil degil mi dedim?? o da evet ayni boy dedi dwnemedim eve geldim ki daha kisa ve :50:uzel degil ne yapayim simdi sizce???? ben kafayi mi siyiriyorum yoksa nedir:27:

nartan a sisme havuz aldik plajda deniz suyu doldurduk oyle hosuna gitti ki hic cikmadi icinden zor koparabildik bir \kiz arkadas bulmustu guzel guzel oynadi aytes te iyidi pek mizmizlamadi...

ahhh canim ya cok yorulmusuun ev de batmistir annenler yardima gelseydi biraz yaptiginiz hic kolay birsey degil duvar kirilmasi temizlenmesi ama bitince de ferah ferah olur rahat edersin ama cok yorma kendini canim.....

şebnemmm hadi hayırlısı varsa bile inş kız olur 2böcek 1çiçek ohh miss
nuran valla bende de var o hatta alıp dolap beklettiğimde azımsanamaz :9:
deryacım kolay gelsin cnm evin içinde tadilat çok zor bu arada 9.gün halen regl olmadım testler negatif eşim bile akşam bu sonuca sevinsek mi üzülsek mi diyo cnm kocam hasta olmama hiç dayanamaz altından bişey çıkacak diye korkuyo bide yorgunluk vs vs olunca bende tırsıyorum yarın dr ye gidicem kanıma falan baktırayım ii geceee

hoş geldin cnm Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin konak hastanesinde epey kıdemli olmuş bir arkadaşım var adı sevilay çok tatlı bir kızdır bu haftasonu belki izmite gelicez arkadaşın oğlu yaşına girecek biz hala bebek görmeye gitmedik :26: eymende cemre kadar olmasada mutfağa gittiğimde falan koşarak geliyo korktuuu diyo anlatıyorum falan ama nafile
benim oğlum tam bir kuduruk oldu her sabah yataktan ölü gibi kalkıyorum heryerim dökülüyo bogazlarım ağrıyo yani belirgin bişey yok ama çok halsizim zaten reglde olmadım acaba bir chak-up falan mı yaptırsam
hoşbulduk hayatım hemşiremi arkadaşın orda ohhh gezin bakalım siz ben evden çıkamıyorum olduğum yerde fenalıklar geçiriyorum cemrede doğumdan önce fıldır fıldır dolanıyodum şimdi daha bu ayda niye böle olduki anlamadım zaten gören son ayınmı diyo karnım aldı başını gitti...bilmiom canım ya karanlıkta bile odalara giderdi şimdi oda yok aslında ii bu durum ama bazende ota moka korkum bin kere diyo ikna etmek zor oluyor hepsi blendırla başladı ondan sonra herşeyden korkuyor..neden acaba böylesin nem çok benim derdim oo hamile olmasamda çok etkileniyorum bursada bunaltıcı bunun yanında acaba iş ve eymenin de buna katkısı varmı tabi git bencede dr a nedir ne değildir öğrenelim
zeynepcim hoşgeldin biz iyiyiz seni sormalı?hayırlı doğumlar olsun canım.neden korktu cemre acaba?çağan pek yapmadığı için bişey diyemiycem canım inş çabuk geçer
ii olmanıza sevindim canım bakıyorumda erkek anaaları benimle aynı dertleri yanıoo baba bizi terk edicek yakında bugün altına varasıya baba ilgilendi düşünün wcye göndermio adamı kapısında baba alll diye kendini yerlere tıyor namaz kıldırmıyor önüne yatıyor başka odaya zaten izin yok bugün benim kuyruğum kim ben diye eşlik ediyor babaya ben alsam gelmiooo çok canım sıkıldı bugün eşimede kızdım her dediğini yaptırıyor yapmassa neresi denk gelirse öpüyor babada üzülüp yapıor hep dışardalar yani..aman korkmasın bişiden deryacım inş.
bu aralar çok bitkinim her sabah diz ve ayak bileklerimin ağrısıyla uyanıyorum sanki gece kmlerce yol yürümüşüm ,hep bir uyku hali ,sürekli kan şekerim düşmüş gibi tatlı bişey yiyince bir süre idare ediyo sonra yine aynı zaten 8 gün geçti halen regl olmadım o sebeple karın ve bel ağrımda var bu haftasonuna kadar beklicem böyle devam eder ve regl olmazsam doğru dr ye galiba vücudumda vitamin eksikliği var yada kronik yorgunluk :37:
geçmiş olsun canım baktır bakalım ne çıkacak

selam canim ben de merak ediyordum zeynep nerelerde iyi mi diye?? dugun telasi bitmis ne guzel kurtulmussun en guzeli home sweet home evim guzel evim biryere gidince donuste aynen oyle oluyorum.... cemre neden lorktu acaba yeni ev yeni kisliler derken olmus olabilir umarim cabuk gecer donem donem boyle olacaklar sanirim bizimkinin de zamani gelecek belkide .... minik yavru iyi demek az bir zamani g\kaldi canim ha gayret diyorum....

biz de sallan yuvarlan gidiyoruz bizim de yardimci 15 gunlugune ulkesine gidiyor ben de bir turk yardimci bulalim diyorum sabah gelip aksam gitsin babasi var ama zaten babasi varken de daha cok yoruluyorum elinden geldigince yardim etmeye calisiyor ama arada isi cikiyor falan guvenemem valla...

insallah canim biran once dillenir cok tatli oluyor papagan gibi herseyi tekrarlamasi cok seker oluyor bu aradabiraz da rusca ogrendi aslinda herseyi anliyor ama konusamiyor pek......

ahh canim ya arabada uyuyakaldi demek kiyamam ben ona kuzumm nartan da hemen hemen ayni deryacigim istedigi olmasin yere yatiyor vuruyor nereden ogreniyorlar ki tv izlemez vurulan ortamda hic degil cozemedim gitti... istahi da hic yok 4-5 dis birden cikariyor ondan diye dusunuyorum muhtemelen'''

nartan da yunus gosterisine gitti babasiyla cok hosuna gitmis hatta havuza girip onlarla yuzmek istemis seker sey yaaa
evet canım aynen öyle evim evim güzel evim evet az kaldı ya dua et canım ne güzel sen atlattın diyeceem ama 2 cücükle uğraşmak daha zor allah kolaylık versin..yardımcısız kalman köü hemen bulabilcenmi idareten birini ..nartanımda kolaycacık çıkarır inş.cemrede çıkarıyor bir ilaç aldık masaj yapıoz mızırdanması geçio dentinox jel diye rahatlatıyor yoksa dahada canımıza okur...çok öptük sizi
slm kızlar nasılsınız mevzey canım aynı hümayı anlatmışın lunaparka gidioruz atlı karıncadan korkuyo yıkıyorum korkuyo kalabalıktan korkuyo misafirden korkuyo bugün eşimin babanesine gittik yazlığına orda ilk girdik korkuyo k insanların hepsi akraba bildği kişiler napıcam bilemiorum denize zoraki soktum bugün nasıl alışıcak bilmiorum...
numaramı yapıolar bunlar anlamadım bircancım bazen benimki korkim dedikten sonra gülüo yalancı diyom kahkaha atıyor işine gelişine göre davranıo galiba yada bir yerlerde bir hatamız varrr

aman dikkat şebocum sen 2 delikanlıya lazımsın kolunu neyim kırma allahım nasıl bir güç verior ya canavarlara yetişmek için andım ben(cemrece)kreşe alışması güzel olmuş canım herşey onların iyiliği için böyle gider umarım.. bahçende ii maş. kabak bal kabağımı yoksa yemeklimi??en rahatlatıcı hobi edinmişsin canım bak ülkemin ünlülerine kendilerine çiftlik yapıp sebze meyve yetiştiriolar inş. bahçeli bir ev alırızda babamızın haylalini gerçekleştiririz abowwwww şimdi fark ettim şebo ne ettin hacııı:53::53::53:allahım yardım etsin ama sen yaparsın ben inanıyorum 3 sayısıda iidir keşke normal doğursaydım aklımdaki rakam buydu ama 2 yeter allahım onları korusun varsa hayırlı olsun 3. bebiş sağlıklı sıhhatli bir dönem geçirmen diliğiyle öpüldünnüz
meralcim seni ve mertide öptüm nasılsınız şebnem beni şok ettide soracaklarımıda unuttum

günaydın canlarım ,
dün akşam 21:30 a kadar parktaydık küçük kaydıraklar varya eymen onlara kendi çıktı kendi kaydı defalarca bıkmadan bende gururlanarak seyrettim büyüdü bıdığım bir taraftanda maşallah dedim Allah'a dua ettim annenin nazarıda değermişya o sebepten şükrettim böyle bir duyguyu banada yaşattığı için
biraz önce 10:45e randevu aldım dr ye gidicem bakalım neler dicek inş doğru düzgün ilgilenir
zeynep 2. hamileliklerde daha ağır oluyomuş herkes bide 2.deki kiloları vermek daha zormuş herkes öyle diyo normal yani korkma karında daha çok büyürmüş

sebnemcim doğru düzgün iş yaptığım yok canım ufak tefek şeyler yani günlük rütun işler fazlasını yapamıyorum canım halsizlik çok fazla tıkanıp kalıyorum canımm.
bahçeyle uğraşmak güzeldir tabi ama ben toplayıp yemekten yanayım sadece :52::52:annemimde kendi çapınca küçük bi bahçesei var onunda domatesi çok ama daha hiç kızaran yok canım bizde hiç yiyemedik fasulyesi var,çileğini yedik kabağı var annem kabak çiçeği dolmasını çok sever yemeğini yapıyolar bide..sanada ohhh afiyet olsun tabiki gururlanırsın çünkü emek var canım..
sebnemcimmm aaa üçüncü geliyo demek ayyy hadi bakalım hayırlısı olsun haberlerini bekliyoruz..

ahhh canim ya cok yorulmusuun ev de batmistir annenler yardima gelseydi biraz yaptiginiz hic kolay birsey degil duvar kirilmasi temizlenmesi ama bitince de ferah ferah olur rahat edersin ama cok yorma kendini canim.....

evet canım çok yorulduk ama değdi çok güzel çok geniş ve daha düzenli bi mutfağım oldu.canım annem yardıma gelemedi ama bana en büyük yardımı çağana bakarak yaptı bide hasta haliyle baktı taş düşürüyodu hiç hali yoktu götürmek istemedim ama getir iyiyim dedi aksamda tlf etti derya artık çok yoruldum bakamıycam gelin alın deyince gittik aldık geldik iyi yorulmuşş sütünü içti hemen uyuttum kalan işlerede rahatça devam ettik ve şu anda ben yazıyorum oda laptopa bakarak baba baba diyooo babamız işe gitti ve bir sürü ağladı bende gidicem diye artık işimiz bayağı zor canım

canım bu aralar biraz bunalımdayız herhalde kocalar ne dese yanlış anlıyoruz alınıyoruz içine hangisi siniyosa onu al giy canım bende senin gibiyim hoşuma gitmezse ve değiştirmezsem o aldıklarım sadece dolabı bekler o yüzden giyeceğim bişeyi almayı tercih ediyorum canım

ohhhh ohhh yarasin sekerim afiyet olsun ben de istiyorum ama becerebilir miyim hic bilemem?? bu gazla baslasam bile sonunu getirmeden bunalip kendi hallerine bile birakabilirim oyle ortada kalir garip sebzeler o yuzden bin kere dusunup bir kere yapmam lazim benim... oyle kararsiz biri oldum ciktim ki kizlar anlatamam heryere kostur kostur gittigim icin aldigim bazi seylerden memnun olmayip gidip degistiriyorum baska seyler aliyorum psikolojim bozuldu sanirim ve bu sekilde ortaya cikiyor ama iyi de geliyor valla ama kocam fena halde takti bak getirip degistirmek yok ona gore diyor sanki kendisine noluyor ki?? bana da boyle bir hak tanimislar ben de kullanip gimeden etmeden degistirip icime sinen birsey aliyorum haaa giymesem dolaba atsam dursa daha cok sevinecek sanki:4::4:hiiiiiiiiii:50::50: ornegin gecen evde giymek icin penye sort aldim bir tane sonra baska bir model denemeden satici kiza bu sort bunun kadar boyu kisa degil degil mi dedim?? o da evet ayni boy dedi dwnemedim eve geldim ki daha kisa ve :50:uzel degil ne yapayim simdi sizce???? ben kafayi mi siyiriyorum yoksa nedir:27:

nartan a sisme havuz aldik plajda deniz suyu doldurduk oyle hosuna gitti ki hic cikmadi icinden zor koparabildik bir \kiz arkadas bulmustu guzel guzel oynadi aytes te iyidi pek mizmizlamadi...

maşallah nartana seviyo suyu suyla oyanmayaıı aytesde büyüyecek nartan gibi ıynuycak annesi az kaldı bak büyüyolar bi bakıcaksınki ikiside aradan büyümüş çıkmış elinden sonrasında rahat edersin

şebnemmm hadi hayırlısı varsa bile inş kız olur 2böcek 1çiçek ohh miss
nuran valla bende de var o hatta alıp dolap beklettiğimde azımsanamaz :9:
deryacım kolay gelsin cnm evin içinde tadilat çok zor bu arada 9.gün halen regl olmadım testler negatif eşim bile akşam bu sonuca sevinsek mi üzülsek mi diyo cnm kocam hasta olmama hiç dayanamaz altından bişey çıkacak diye korkuyo bide yorgunluk vs vs olunca bende tırsıyorum yarın dr ye gidicem kanıma falan baktırayım ii geceee

sağol nagişcim evet tadilat zor dahada bitmiş değil tabi çünkü eşim alçıyı yapamadı öylece kaldı bi usta çağırıp yaptırcaz canım ama çok güzel olduuu.
canım ya stresten olmuyosundur bence olmuyo diye stres yaptıkça dahada gecikiyo relax ol bu ayda gecikmeli olursun sonuç negatif çıkmış olsaydı şimdiye kadar belli olurdu

günaydın canlarım ,
dün akşam 21:30 a kadar parktaydık küçük kaydıraklar varya eymen onlara kendi çıktı kendi kaydı defalarca bıkmadan bende gururlanarak seyrettim büyüdü bıdığım bir taraftanda maşallah dedim Allah'a dua ettim annenin nazarıda değermişya o sebepten şükrettim böyle bir duyguyu banada yaşattığı için
biraz önce 10:45e randevu aldım dr ye gidicem bakalım neler dicek inş doğru düzgün ilgilenir
zeynep 2. hamileliklerde daha ağır oluyomuş herkes bide 2.deki kiloları vermek daha zormuş herkes öyle diyo normal yani korkma karında daha çok büyürmüş

günaydın nagişcim hadi bakalım git bi dra için rahatlasın canım ..eymenede kocaman aferin ve alkışşş...çağan düşüyo canım kaydırağı çok seviyo ama ben cesaret edemiyorum bizimle beraber çıkıp kayıyoo..

Back
X