2009 Kasm Anneleri

daha ne olsun nurancım bende 36 bedendim ama şimdi 40 bedenim göbek var basen var ne ararsan var yani

ayyy onlardan bendede var deryacigim kardes kardes geciniyoruz da esim pek anlasamiyor gobek kismiyla...amannnn olsun yaaa ben boylede mutluyum eninde sonunda yas gelmis gecmek uzere kabulleneyim gitsin :)) ama senin icin daha erken dikkat et kendine

ooo şarkıda söylüyosun demek inş bigün dinleme fırsatı buluruz canım en kısa zamandada fotolarınızıda bekliyoruz
fotolari ekleme kablosunu esim arkadasinin evinde unutmus uzakta oturuyolar bilmem artik ne zaman kablo olursa o zaman ekleme yaparim sinir oldum ya ne guzel resimler vardi eklicektim bugun
ben bi bulussam sizlerle sarkida soylerim gobecikte atarim :)))))

slm kızlar nasılsınız begonvil canım sen çok haklısın mükemmel anne konusunda bende 2gündür bıraktım saati saatine yedirmiorum dışarda olurduk koşa koşa eve gelirdim saatti kaçmasın artık bıraktım ister yesin ister yemesin yeter artık sanırım stresim ona geçiodu maşallah 2gündür oyalayarakta olsa yiyior...kavanoz mamaları beğenmiodum 2gündür meyve alıorum yiyio tabi tok tutmuyo akşam yemeğini daha rahat yiyo çünkü meyveyi evde büskiviyle veriorum tok tutuyı büskivisiz nasıl verebilirim ki ya nasıl eritebilirim çünkü çiğnemeyi bilmio malesef...kızlar bide annem bi çorba yaptı bügün hüma iştehsız olan çocuk beğendi şok oldum tarif şu...1kaşık un 1.5kaşık yoğurt ve suyu blendırdan geçirdik içine domates rendeledik ve bulgur attık pişmeye bıraktık ben blendır yaptım siz yapmayabilirsniz tadı süper oldu bundan sonra yaparım sık sık sonuçta çocuklar yazın tavuk kıyma yiyemiolar sürekli hafif şeylee ii oluyo istersniz deneyin...
bircancigim senin yazini okumustumda cvp yazmayi unuttum hamilemiyim degilmiyim bilmiyorum henuz. daha test yaptirmadim niye bekliyorum onuda bilmiyorum ya :)) himmm corba guzel gorunuyor benim bile istahim kabardi kendimize bile yapabilirz bu corbayi aslinda degil mi. insallah senin kizda puturlu yemege baslar.

ahhh daha nolsun sebnemcigim iyi anne iyi hanim guzel yuzucu masallah diyorum alkisi patlatiyorum:46: cocuklarda sana cekerlerse masallah guzel yuzerler ben de seneye 2.5 olacaklar ya yuzmeye gondereyim diyorum alt limit kac bilmiyorum ama bir denerim ben de yuzerim ama oyle guzel sayilmaz halbuki stil yuzme kursuna bile gittim ama olabildigi kadar tabi cocuklar yoktu:33:

cok tesekkur ederim iltifatlarin icin nurancigim bence hepinizde harika annlersiniz cocuklarimizda bi o kadar mukemmel cok sukur rabbim olmayanlara nasip etsin insallah. sosyal bir anneye sabip oldugum icin biz nasil buyudukse cocuklarimida annemden taklit ederek buyutmeye calisiyorum.cok cocuk cesaretide galiba annemden gecmis bana pespese dort cocuk on sene aradan sonra bir istiyerek biride aytes gibi supriz bebek alti cocuk annesi bir kadinin kizi olmak bana bu cesareti veriyor galiba :)) efe pek bana benzemiyor huy olarakta mircan ayni ben herseyde parmagi olsun istiyor herseyi kendi imkanlariyla yapmak istiyor sarkida soyluyo kerata :)) facede videosu var ya o sarkiyi herkeze uyarladi canim kardesim canim babam canim ananem diye degistiriyor. bu kis bende yollamak istiyorum bizim komsu yollamisti gecen sene cok hosuma gitti efeyi alirlarmi bilmiyorum ama mircani yollucam insallah. gecen sene dil olmadigi icin yollayamadim mircani simdi kisa kadar ogrenirse fransizcayi yollucam. sen yuzmesende snein durusun yeter nurancigim bende boy yok guzellik yok eh iste boyle aktivitelerle goz boyayip arayi kapatmaya calisiyorum :P

şebocummm canım benimm.arda gitgel ama bizi tamamen unutayım deme,yoksaaa:41::41::41::41:olur

mircanın alışmasına çok sevindim.senin duşmene çok guldum:))dikkat etsene ya mazallah bir yerini kıracaksın:52::52::52::52:
bahçe işleri ilk yılın acamelıylede olsa yolunda bence ben fotoların yalancısıyım en son gorduklerim bile çok guzeldi şimdi daha da guzelllışmıştır.
efe kuzuma nazar değdiren o kadınla ilişkini kez yada sık sık maşallah demesini hatırlatcanım ya.geçen akşam parka giyordum merle.karşı aparmanın balkonundan seviyorlar merti.yok ne yalışıklı bir bebeksin sen,çok tatlısın,goksel aksoya benziyorsun falan filen,ilerde bu sefer başka kadınlar şuna bak ne şirin sey gozlerde mavi tadında konuşmalar bu arada maşallah yok.2 adım attıkkı mert yere kapaklandı.tovbe tonbe dedim,insan bir maşallah derr.

şebnemcim ne kadr okusamda araştırsamda biliyorum hep acemi anne olarak kalacağım her gun yeni bir durum ve her bebeğin olaylara verdiği tepki başka.krız anı kapıyı çalınca elim ayağım dolaşıyor şimdilik okuduklarımmla kendimi eğitiyorum daha mertte bir faydam yok şekerim..

meralim kadin surekli okuyo zaten efeyide mircanida ara ara goruyorum ufleyip duruyor :)) ama oglusumun yildizi cok dusuk sanirm o yuzden oluyor bence allahim korusun cocuklarimizi. bir yerden okumustum nazar boncugunun cok faydasi oluyormus ama tam hatirlamiyorum icerigini mavi renkmi geri ceviriyordu nazari ne . bulsam takacagim bende cocuklarima ama burda bulmak kolay degil tahmin edersiniz. bahce iyi gidiyor da cok sicak yahu sabahlari bile calismak cok zor hale geldi kendi haline biraksam kuruyacak garipler. ara sira dudak bukuyorum ama basladim bi kere yorucu olmasi soyle dursun raziyimda ama sicak hic cekilmiyor. canim bende cok acemiyim cocuk buyutmek konusunda daha cokkk firin ekmek yemem lazim cokkkkk

ayyy onlardan bendede var deryacigim kardes kardes geciniyoruz da esim pek anlasamiyor gobek kismiyla...amannnn olsun yaaa ben boylede mutluyum eninde sonunda yas gelmis gecmek uzere kabulleneyim gitsin :)) ama senin icin daha erken dikkat et kendine

ya evet benim için erken bence senin içinde erken sebocum daha yaşın kaç sanki...eşimde şikayetçi zaten ben seni aldığımda böylemiydin manken gibiydin diye dalga geçiyo aslında haklıda o yüzden bişey diyemiyorum

neyse sebnemcim artık kablo gelince eklersin bende ekliycem ama beceremiyorum eşimden yardım istedim oda çokk geç geldiği için yapamıyoo

günaydın kızlarrr dün diyodum ya uykuya ihtiyacım var diye bugün daha çok ihtiyacım var çünkü bizim eşşek sıpası akşam 9 buçuğa doğru uyudu tamam babası gelmeye yakın 11 e 5 kala bi uyandı salla salla yok uyumuyo eşim geldi ona sarılmış yatmışlar yine yok babası ayağında salladı yine yok adam aç geldi zaten geç geldi saat 12 oldu bizimki hala uyumadı en son dedim hadi yemeği yiyelim öyle uyutalım tabi yemektede burnumuzdan getirdi sürekli kucağıma gelmek istiyo anne anne başka bişey bilmiyo artık eşim dayanamadı erken gideceği için işe gitti yattı ve çağan bana kaldı saat 1 oldu yok salla salla yoruldum artık bıraktım yere yastğını koydun mızmızlanırken ben koltkta çağanda yerde uyuyakalmışız bi uyandım saat 2olmuş kabus gördüm ama ne olduğunu hatırlamıyorum sadece bütün evde ağlayarak annemi aradığımı eşimi uyandırıp annem nerde diye sorduğumu hatırlıyorum çok korktum annem evden gitmiş diyorum wc banyo heryere baktım ve bu arada o korkuyla çağan hala yerde yatıyo almamışım eşim sürekli noldu annene bişeymi olmuş diye soruyo çağanı yatırdım bende yattım eşim rüyamı gördün hayırdır dedii üfff yat dedim yattım uyudum ama hala aklıma geldikçe elim ayağım titriyooo

günaydın canlarım
ne çok muhabbet etmişsiniz hepsine tek tek cvp yazamıcam
ama anlıyorum ki hepimiz derpresyondayız ve mükemmel anne olmanın mümkün olmadığını anlamış durumdayız :37:
akşam mineylede facede grştük şimdi soracağım soruya o olumlu bakıyo siz tecrübeli annelerdende fikir almak istiyorum
şimdi bu haftasonu felaketti eşimlede ufak tefek birbirimizi kırdık ama uzamadı ikimizde bunalmış durumdayız sıcaklar kardeşimin düğünü zamansızlık vs vs sebepleri dün akşam bir arkadaşa gittik eymen yine süperdi sağ olsun bir cacık anlamadık eşimde bende veee eşim ilk defa tatile giderken eymeni annenlere bıraksak nasıl olur dedi ben şokk çünkü eşim oğluna çok düşkündür tuvalete gitsek götürürüz benim için çok zor bir karar bir yanım buna ihtiyacımız var diyo bir yanım eymene haksızlık diyo şimdi daha bir ay var artıları eksileri yazalım gerekiyosa pedogogla grşelim dedik sizin fikirleriniz benim için çok kıymetli benide suçlamayın sorumsuz bir anne falan değilim :17:ya örnekleri çok bırakıp giden arkadaşımda çok ama yüreğim el vermiyo işte kim doğru yapıyo acaba bırakıp gidenler mi yoksa bizim gibi yapışık gezenler mi :44:

günaydın kızlarrr dün diyodum ya uykuya ihtiyacım var diye bugün daha çok ihtiyacım var çünkü bizim eşşek sıpası akşam 9 buçuğa doğru uyudu tamam babası gelmeye yakın 11 e 5 kala bi uyandı salla salla yok uyumuyo eşim geldi ona sarılmış yatmışlar yine yok babası ayağında salladı yine yok adam aç geldi zaten geç geldi saat 12 oldu bizimki hala uyumadı en son dedim hadi yemeği yiyelim öyle uyutalım tabi yemektede burnumuzdan getirdi sürekli kucağıma gelmek istiyo anne anne başka bişey bilmiyo artık eşim dayanamadı erken gideceği için işe gitti yattı ve çağan bana kaldı saat 1 oldu yok salla salla yoruldum artık bıraktım yere yastğını koydun mızmızlanırken ben koltkta çağanda yerde uyuyakalmışız bi uyandım saat 2olmuş kabus gördüm ama ne olduğunu hatırlamıyorum sadece bütün evde ağlayarak annemi aradığımı eşimi uyandırıp annem nerde diye sorduğumu hatırlıyorum çok korktum annem evden gitmiş diyorum wc banyo heryere baktım ve bu arada o korkuyla çağan hala yerde yatıyo almamışım eşim sürekli noldu annene bişeymi olmuş diye soruyo çağanı yatırdım bende yattım eşim rüyamı gördün hayırdır dedii üfff yat dedim yattım uyudum ama hala aklıma geldikçe elim ayağım titriyooo

günaydın şekerim sanki cemreyle çağan anlaşmış gibi geldi bana aynı haltı bizimkide yedi ama çocuğumun uykudan gözleri yanmış durumda korkuyom diyo uyanıp duruyor ben sallayamıyorum eşim ayakları koptu bir ara aramızda uyudu bu seferde havai fişeekler susmadı bizimki babnın boynuna atladı korkuyom diye sonrada baba nenni gitti yaaa diyo çok komik uykusu kaçtı diye şikayetlenio bizde kalktık oturduk o arada böcük öldürmeye çalıştı koştu kovaladı gece 12 1 gibi yastığıyla boğuşurken uyuyakaldı ayyy çok sevindik yoksa sabaha kadar canımıza okurdu..rüyan hayır olsun canım allahım onlara zeval vermesin kafan karışmıştır çağandan ondandır kabusun

günaydın canlarım
ama anlıyorum ki hepimiz derpresyondayız ve mükemmel anne olmanın mümkün olmadığını anlamış durumdayız :37:
akşam mineylede facede grştük şimdi soracağım soruya o olumlu bakıyo siz tecrübeli annelerdende fikir almak istiyorum
şimdi bu haftasonu felaketti eşimlede ufak tefek birbirimizi kırdık ama uzamadı ikimizde bunalmış durumdayız sıcaklar kardeşimin düğünü zamansızlık vs vs sebepleri dün akşam bir arkadaşa gittik eymen yine süperdi sağ olsun bir cacık anlamadık eşimde bende veee eşim ilk defa tatile giderken eymeni annenlere bıraksak nasıl olur dedi ben şokk çünkü eşim oğluna çok düşkündür tuvalete gitsek götürürüz benim için çok zor bir karar bir yanım buna ihtiyacımız var diyo bir yanım eymene haksızlık diyo şimdi daha bir ay var artıları eksileri yazalım gerekiyosa pedogogla grşelim dedik sizin fikirleriniz benim için çok kıymetli benide suçlamayın sorumsuz bir anne falan değilim :17:ya örnekleri çok bırakıp giden arkadaşımda çok ama yüreğim el vermiyo işte kim doğru yapıyo acaba bırakıp gidenler mi yoksa bizim gibi yapışık gezenler mi :44:
günaydın canım walla aynı şeyleri yaşıoz kısıştık kaldık ramazan da gelio 2 3 gün son şansımız ama cemreyi bırakma fikrimiz yok onlada olcak gibi değil galiba kaçamıcaz bir yerlere bu tembellikle.. gelelim sana ne kadar ayrı kalcan eymenden buna dayanabilecekmisin tatilden zevk alabilecekmisin ben bunları düşünüyorum hiç böle ayrıldınızdı 1 gün ayrı kalın bakalım ne reaksiyon gösterio bizimkini bilirsin anlattıydım kaç gün canımıza okumuştu hasta olmuştu o yüzden bütün gün 2mizide göremeyince gelince boynumuza sarılıp ağlıo sebepsiz biz yokken iimişte gelince öc alıo sen bilirisin canım nasıl rahat edicekseniz azcık uyumlu olsalar ne olur ne tanıdıklarım var süper tatil yaptılar bizimkiler kadar minoşlarla ya benim 2.de böle olursa yandığımızın resmi 3 4 sene unutayım tatili

günaydın şekerim sanki cemreyle çağan anlaşmış gibi geldi bana aynı haltı bizimkide yedi ama çocuğumun uykudan gözleri yanmış durumda korkuyom diyo uyanıp duruyor ben sallayamıyorum eşim ayakları koptu bir ara aramızda uyudu bu seferde havai fişeekler susmadı bizimki babnın boynuna atladı korkuyom diye sonrada baba nenni gitti yaaa diyo çok komik uykusu kaçtı diye şikayetlenio bizde kalktık oturduk o arada böcük öldürmeye çalıştı koştu kovaladı gece 12 1 gibi yastığıyla boğuşurken uyuyakaldı ayyy çok sevindik yoksa sabaha kadar canımıza okurdu..rüyan hayır olsun canım allahım onlara zeval vermesin kafan karışmıştır çağandan ondandır kabusun

yazık çocuklarda sıcaktan uyuyamıyo :25: şu ramazan girsede düğünlerde bitse yok havai fişek yok müzik sesi çocuklar temelli huzursuz :25: bide bu karkma mevzuu dönemsel mi acaba içinizde çocuğu için bir psikolaga falan danışan var mı ben bugün netten bir profa msj attım bakalım cvp veirse sizede yazarım :32:

kızlar bana akıl verin kızım babayı wcye göndermio demiştimya bu konuda çok tepkili kaçıo adam görmesin diye görürse kapıdan alamıom baba al diye canını yakıolarmış gibi ağlıo ikna edemiyom çıkınca anında susuş ne oluyor anlamadım niye böle yapıo nasıl vazgeçiricez tuvalet alışkanlığınada başlatamıcam tepki koymaya başladı oysa yakında öğrenecek gibiydi

günaydın canım walla aynı şeyleri yaşıoz kısıştık kaldık ramazan da gelio 2 3 gün son şansımız ama cemreyi bırakma fikrimiz yok onlada olcak gibi değil galiba kaçamıcaz bir yerlere bu tembellikle.. gelelim sana ne kadar ayrı kalcan eymenden buna dayanabilecekmisin tatilden zevk alabilecekmisin ben bunları düşünüyorum hiç böle ayrıldınızdı 1 gün ayrı kalın bakalım ne reaksiyon gösterio bizimkini bilirsin anlattıydım kaç gün canımıza okumuştu hasta olmuştu o yüzden bütün gün 2mizide göremeyince gelince boynumuza sarılıp ağlıo sebepsiz biz yokken iimişte gelince öc alıo sen bilirisin canım nasıl rahat edicekseniz azcık uyumlu olsalar ne olur ne tanıdıklarım var süper tatil yaptılar bizimkiler kadar minoşlarla ya benim 2.de böle olursa yandığımızın resmi 3 4 sene unutayım tatili

süre 5 gün cnm ya daha önce 24 saat ayrı kalmadık hoş düşüncesi bile burnumun direğini sızlatıyo :2:
eşimde diyoki oraya gidince keşke getirseydik dermiyiz deriz tabi dedim bide dönüşte ya daha beter olursa ne yapıcaz diyo :25: bende oda kuvvetli ihtimal dedim :1:

kızlar bana akıl verin kızım babayı wcye göndermio demiştimya bu konuda çok tepkili kaçıo adam görmesin diye görürse kapıdan alamıom baba al diye canını yakıolarmış gibi ağlıo ikna edemiyom çıkınca anında susuş ne oluyor anlamadım niye böle yapıo nasıl vazgeçiricez tuvalet alışkanlığınada başlatamıcam tepki koymaya başladı oysa yakında öğrenecek gibiydi

ayyy hepimizin akıla ihtiyacı var artık durdu saksılar:60:
valla cnm biz eymene çiş yapıp gelecek diyoruz mırın kırın ediyo ama bekliyo mecbur dün misafirlikte huzursuzluk yapmasın diye eymenle girdik wc ye wc dediysem klozet her yer pırıl pırıl halı vs var o biçim yani eymen demez mi anne bibi hemde o görmeden yaptım yani demekki artık akılları eriyo asla farklı cinsi görmemeli buda bana ilk ve son ders oldu :37:

valla cnm biz eymene çiş yapıp gelecek diyoruz mırın kırın ediyo ama bekliyo mecbur dün misafirlikte huzursuzluk yapmasın diye eymenle girdik wc ye wc dediysem klozet her yer pırıl pırıl halı vs var o biçim yani eymen demez mi anne bibi hemde o görmeden yaptım yani demekki artık akılları eriyo asla farklı cinsi görmemeli buda bana ilk ve son ders oldu :37:

ben klozet kullanıyorum zaten yanıma gelio ama o oraları karıştırmaktan bana bakmıo baksada kendimi saklıom eşim alaturka kullanır zaten hayattta almaz kapı kapanıyoya merakmı ediyor içerde neler oluyor diye yanında bile pantolununu çıkarmaz etkilenmesin diye anlıyolar bunlar bir beş vakit namazdan haberleri yok sadece ama seccade görünce hızlı hızlı eğilip amin yapıo ellerini açıp dua edioo üflüooo ondanda anlarlar yakında

:)) ilk olurda son olurmu bilmem canimcim. hele meraklar bi baslasin bak neler soracak ne baskinlar yapacak keratalar

ben klozet kullanıyorum zaten yanıma gelio ama o oraları karıştırmaktan bana bakmıo baksada kendimi saklıom eşim alaturka kullanır zaten hayattta almaz kapı kapanıyoya merakmı ediyor içerde neler oluyor diye yanında bile pantolununu çıkarmaz etkilenmesin diye anlıyolar bunlar bir beş vakit namazdan haberleri yok sadece ama seccade görünce hızlı hızlı eğilip amin yapıo ellerini açıp dua edioo üflüooo ondanda anlarlar yakında

zeynep senin kiz alaturkayi bilmedigi icin acaba orda kotu bi sey var diyemi korkuyor babasi girincede agliyor.. bir iki kere o tuvalette ne yaptigini gosterse kiza tabii ustu giyinik prova seklinde kizim bak baba cis yapiyor korkulacak bisey yok baba iyi gibi telkinlerde bulunsa babasi belki duzelir.. aklimada baska bi sey gelmedi simdilik. mircanda ilk baslarda ben wc girince kapiyi kapatirdim cok aglardi sonra birlikte girmeye basladik ne olup bittigini gorunce anladi kapi kapansa bile beklemeye basladi sessizce.

canim benim ruyan hayir olsun insallah. gecen annelerden bahsettikya heralde etkisinde kaldin. bizimkilerde bu sirada gec yatar oldu anlamadim yahu tam duzene alisiyolar sonra ne oluyosa sanki duzen batiyo bi yerlerine de yokkk bu duzen bize gore degil bozalim dercesine bozuluyolar sabahin korunde de kalkiyolar nasil beceriyolarsa gec yatip erken kalmayi aaaaa hepsi telepati kuruyo bunlarin ben anladim bu gun sunu yapalim bugun gec yatalim yemek yemiyelim diye yaw iclerinden biride ciksa yokk annemizi uzmeyelim vakitlice yatalim gec kalkalim yemekelrimizi meyvelerimizi dovusmeden yiyelim desede hepsi ona uiysa disimi kiracam

kizlar ben yokken fokur fokur kaynatiyorsunuz gelip gidip bakiyorum kimsecikler yok aaaaaa teessuf ederim gitmemi mi bekliyorsunuz ayol :P saka bi yana niye kimsecikler yok yaaaa nerdesiniz huuuu turkiyeeee uyuyonuzmuuu...
efeyi gecen havuza goturmustum ya bu gun grip oldu mizmiz dolaniyor evde ne is yapiyom ne guc heheheheh firsat ganimet meselesi bahanem hazir :))))))) sadece yemek yaptim evide saldim cayira mevlam kayira hesabi efeyle ugrasiyorum. mircani aldiktan sonra havuza goturecektim ama efe boyle olunca napicami sasirdim vaz gecsem mircanin diline duscem hani goturecektin niye gitmedik soz verdin diye basimin etini yicek gitsek efede girmek isticek havuza ufff yaaa hep ters kose oynamak zorundamiyiz cocuklarlaaaa

günaydın canlarım

nagişcim eğer eşinde tamam diyosa bence bi sakıncası yok hem bakıcıya filan bırakmıyosun annene bıracaksın yani güvenilir ellere bıracaksın evet durmuyolar çocuklar eğer eymenle giderseniz şu acı gerçeği bilmek lazımki hep onunla ilgilenmek gerekiyo ha bide aksam uyku saatleri var ee eymen uyudu diye akşam biyerede gidemeyeceksiniz bence biraz kafa dinelemeye ihtiyacımız kendini kötü hissetmene gerek yok bence

Back
X