tmm canım senin için eklerim sonra kaldırırım bir ara ikimizde burdayken ekleyim resmimi kadınlar kulubü bu güzelliği kaldırabilirmi bilmiyorum ama denerim ihihihihiiii :)
canım ya inş. önemli bişey yoktur ama çok merak ettim adam kim? neden sizi arıyor? niyeti iyimi? kötümü? kadın neden tocasını aldatıyo? kolay mı yuva kurmak devam ettirmek Allah sonlarını hayır etsin inş. gelişmelerden bizide haberdar edersin inş. sabah sabah kötü olmuş ama her şerde bir hayır vardır hayırlısı olur inş.
kesinlikle katılıyorum serapcım herşerde bir hayır vardır deryacım bak anneciğinin kalbi temizmiş ki adam onlara göndermiş yoksa annen kötü olacaktı ve ben hiçbir edepsizliğin ört pas edilmemesi taraftarıyım arayan adamdan da Allah razı olsun ki kuzenin başından öğrendi herşeyi
mircan paşamı hiiiç öyle pedagogmuş bilmem neymiş götürüp kafasını karıştırma çünkü mircan üstün yetenekli bir çocuk çok zeki ya bu devirde akıllı olmaktamı suç oldu bak sana üstün yeteneğin tanımını gönderiyorum mircanı anlatmıyosa al nere götürürsen götür; Yaratıcılık, sanat, liderlik kapasitesi veya özel akademik alanlarda yaşıtlarına göre yüksek düzeyde motivasyon, performans ve görev sorumluluğu gösteren ve bu tür yeteneklerini geliştirmek için uygun imkanlara gereksinim duyan çocuklardır. ÖNERİLER:
Anne Babaya Öneriler:
· Beklentilerinizi mantıklı bir düzeyde tutun.
· Zeka gelişimi hızla ilerlerken bazı becerileri, yaşına uygun olacaktır. Bu becerilerin normal hızla gelişmesini geri kalma olarak yorumlamayın.
· Çocuğunuz zihinsel yetenekleri nedeniyle farklı hissettiğinde (özellikle grup üyeliği ve grubun önemli olduğu ergenlikte ) ona destek olun, herkesin bir yönüyle kendine özgü olduğunu, üstün yetenekli olmanın da onun bir özelliği olduğunu anlatın.
· Üstün yetenekli çocukların toplumdaki çifte standartları anlamakta güçlük çektiğini bilin. Ahlaki duyguları genelde iyi gelişmiştir, yalancılığı ve diğer toplumsal zıtlıkları anlamada çelişkiye düşerler. Örneğin, niye evsiz insanların olduğunu açıklamaya çalışabilirsiniz ancak üstün yetenekli çocuk verdiğiniz cevapla pek yetinmeyecektir. Sizin için sıkıntı verici olsa da açıklayamadığınız olaylar hakkında bitmeyen soruların yararı, insanın sınırlarının olduğunu ve toplumdaki her problemi çözemediğini dürüstçe anlatmak, üstün yetenekli olsa bile kendisinin de sınırları olduğunu anlamasına zemin hazırlamasıdır.
· En çok arzuladığı şeyleri gerçekleştirmesi için teşvik edin, mümkünse bunları yapacak zamanı ve imkanları sunun.
bunada imza mı atarım götürme paşa mı pedagoga falan zeki adam işte aaaa
ooohh afiyet olsun benim yerimede çitleseydin cipsleri bana şimdilik çok uzak en azından ramazan bitene kadar her akşam aç karna karar veriyorum bu akşam en azından mısır patlatıp yiyeceğim diye ama akşam oluyo yemeği yiyorum oğuz uyuyor ve ben tavana bakmaya başlıyorum :)
dün biz ana oğul 10da uyumuşuz eşim geldi yanıma ben arkadaşla bisiklete binmeye gidiyorum diye ok dedim bir uyandım 23:10 saat çöpleri attım eymeni banyo yapmıştım oraları topladım kendimi yıkadım bir bardak kola koydum bir pakette biskrem açtım ohhh ardından da bir cigara tellendirdim sonra eşim geldi lafladık ben gittim yattım
Allah yardımcımız olsun canım bu sendrom geçer yenisi başlar yeni versiyonların hepsi bir alem.. umarım eşinin ailesi eşini dolayısıyla seni üzecek şeyler yapmamıştır en kısa zamanda çözülmesi dileğiyle
ya serapcım çok farklılar sanki eşim o aileden değil yani bir yerde sorumsuz günü günlük yaşayan b,r aile bir yanda eşim dün çok sinirliydi bana da bağırdı ama durumu bildiğim için alttan aldım karnı açken gergin olur bide kayınpeder sinir etti tam oldu beni etkilemez cnm eşim hayatta onların dolduruşuna gelip yada onlara kızıp bana yüklenmez ama o üzülünce bende üzülüyorum
Hadi hayırlısı olsun çok sevindim ya eymendeki değişimi hep beraber izleyeceğiz inş. hem seninde için rahat edecek bu en güzeli ya bizi merakta bırakma pedagog ne diyecek bizede haber ver nede olsa hepimiz kasım anasıyız sana ne diyolarsa bizim içinde geçerlidir :78: