haklısın meralcim ben üzüldüğümle kalıyorum ama artık yapmıyorlar filan diye huzurumu bozmuyorum onlar öyle yapınca biraz bozuluyorum o kadar ama bi geröek varkı yaptıkları çok ayıp ya hiç verme yada öyle yapma..
ya çağanın iştahı güzel ama bu aralar çağan yüzünden eşimle tartışmalaramız başladı sabah yine nutellayı veriyo vee hiçç ama hiç kahvlatı yapmıyo önce çok güzel kahvaltı yapıyodu şimdi sadece masayı dağıtmak oynamak istiyo yiyeceklerle vee bunun en büyük etkiside eşim tabiki kucağına alıyo nutellayı ve fındık ezmesini veriyo oda ben vermediğim için hiç bana gelmiyo babasının elinde tutuyo hiç yemek yedirmiyo kalkmazda ağlıyo dünde ben biraz kızınca sen içeri git bebek arabasını ver pis tekerlekleriyle oynuyo ee niye verdin sussunda rahatça yemek yiyelim diye verdim sonrada bana sen bu çocuğa iyi bakamıyosun,katı yiyecekler vermiyosun diye burnumdan getiriyo o yaparsa iyi ben yaparsam dünyadaki tek kötü,ahlaksız,terbiyesiz insan benimm aya bu aralar bittim,tükendim acilen yardım almam lazım yoksa evliliğimde bozulacak eşim çağanı çok şımartıyo huysuz bi çocuk zaten babasını görünce dahada huysuzlanıyo şımarıyo mesela dün öğlen uykusuna bile yatmadı sabah 8 de kalktı akşam 9.30 yattı ve burnumuzdan getirdi bütün günümüzü mahvetti[/QUOTE
çocuk yuzunden tartışmalar ister istemez oluyor bizdede.bende eşimin mertte kızmasını,biraz sesini yukseltmesini hazmedemiyorum ben tum gun çocuğuma bağırmıyorum.o sadece gunde 2,5-3 saat goruyor ondada kızıp azarlıyor çocuğu.tamam iş hayatı zor yoruluyor gelıyor ama çocuğumun kışılığının oluştuğu şu donemde hoşgorulu olmak zorundayız ikimizde.bu sebeple onunla çok tartıştık neysekı biraz işe yaradıda daha dikkatlı davranıyor artık.bir kaç kere merte biraz daha buyuk olsan yerdin tokatı dedi,çok sinirlendim ben oğlumu doverek buyutmeyeceğim..
aralarındakı muhabet super genelde ıyı anlaşıyorlaş.eşimin eve gelmesi karnaval havasında kutlanıyor.tuvalete zor gırıyor adam.mert gunduz yuz ker babasını sayıklıyor.ama arada kızınca benimde cinler tepeme çıkıyor