- 23 Aralık 2009
- 5.907
- 2.250
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
darksea sen çalışmıyomuydun nasıl oyun oynuyosun ki :44:
wuwwww meralcim gelmiş süper annem sende olmasan aktiviteden vs bir haber kalacaktım cnm arkadaşım![]()
5 te işten çıkınca hemen kırtasiyeye uğrayıp suluboya ve parmak boyası alacam. bu akşamda sulu boya yaparız![]()
ne güzel :)) kitaplarla aranız nasıl ben şimdi bir iki değişik kitap aldım hoşuna gitti okumayı sevsin çok istiyorum
canım benim sen çalışıyor olmana rağmen neler neler yaptın şimdiden ben sadece biraz kamçıladım sizi.şimdi suzanda gelmiş ve meraklı bu olaylara hep birlıkte daha guzel şeyler yapacağız inş.
canım benim sen çalışıyor olmana rağmen neler neler yaptın şimdiden ben sadece biraz kamçıladım sizi.şimdi suzanda gelmiş ve meraklı bu olaylara hep birlıkte daha guzel şeyler yapacağız inş.
memnun oldum Meral ya ne güzel demek arkadaşsınız valla çok güzel şeyler yapıyor annesi bayılıyorum yorumda yazdım bazı yazılarına ben de elmayı denemek istiyorum yaprak toplarsak ağaç da yaparız çalışıyor anladığım kadarıyla Almina nın annesi ama ne güzel ilgileniyor ben tüm evde olmama rağmen yeni yeni başladım ama artık sıkı bir şekilde yapacağım aktivite buradan da fikir alırız :)
inş cnm ya eymeni gördün facete parmak boyası yaptığımız gün nasıl mutluydu seviyo yeni şeyler yapmayı evet hepimizde bişeyler var ama sizlerinde fikirleriyle daha da güçleniyo her konuda böyle bazen çok bunalıyorum yazıyorum sizin yorumlarınız hafifletiyo iyiki varsınız birebir tanışmasakta bana çok iyi geliyosunuz bir nevi psikolog etkisi yorgunum takatim yok bittim dediğim anda hopp diyen birileri çıkıyo kendime geliyorum![]()
kızlar aktiviteler nasıl gidiyor. bu öğlen arası oynadıklarımız: oyuncak fil ve deniz top oynadılar :))
çay kaşıklarını ve tatlı kaşıklarını büyük küçük diye ayırdık. ayakkabı bağcığına araba tekerleği geçirdik, ve ayakkabı kutusunu delip içine makarna atmaca oynadık. bugünden sonra o uyanıkken hiç tv açmayıp sadece oyun oynayalım diyorum. inş uyabilirim buna :95:
çok guzel şeyler yapmışsınız.bende ayyakkabı bağcığına geçircek birsey bulamıyordum.şebnem makarna geçirmiş sen tekerlek:))bende bunları yapacağım sayenizde fikir verdiniz bana..
kitaplardan çabuk sıkılıyo aslında . bir iki defa okuyoruz. resimlerine filan bakıyoruz. sonra zaten o biyerlerden boya bulup onu boyaöış oluyo![]()
selam kasim annecikleri oncelikle nagihan gecmis olsun canim eymen e gecmemis sanirim hastalik isallah ta gecmez atlatirsiniz kisa surede.... biz neyse de cocuklarin hastaligi pek bir zor oluyor.... nartan cik bize satti kendisi ufak bir oksuruk harici iyi ceylen gibi sekmeler devam.... aytes i doktora goturmem lazim bogazi sis mi kulaklar nasil bilemiyorum ama burada da firtina var bu yagmurda cikarmasam daha iyi ederim sanirim limonlu ihlamur verdim vermeye devam aksam da su bal karabiber den yapayim usenmeyip....
zeytinyagi karabiber degilmiydi o balmiydi?
meral duzen oturtmana sevindim canim ben de senin gibi zorlayip yapamadigim seylerde mutlaka bi hayir olduguna inanirim....""|||||)))))
ben ucuz ucuz kitaplardan almıştım yırtar diye sonra yine Almina nın blogunda gördüğüm kitaplardan aldım tostoraman tostoraman ın yavrusu birde koyun russel aldım :)
benim makarnalar biraz uzuncaydı. ben bile geçiremedim. ne olur diye etrafıma bakınırken araba tekerlekleri işimizi çok güzel gördü![]()
geçmiş olsun canım sanada.evet haberlerde gordum bende fırtına,sel..aman hiç çıkma dışarıya.şu ballı yapın kızlar ya gerçekten çok etkılıı,yeğenlerimden biliyorum birebir gelıyor öksürüğe...
3 gundur iyi gidiyordu bakalım bu gece ne yapacağız annem bende şimdi oğlen uyumak istemedi o yuzden 2 de anca uyuttum şu saat oldu uyuyor.biraz daha uyursa gece 11 lere kalacakve bizde duzen falan kalmayacak:)).gidip uyandırmayı duşunuyorum![]()
biz tam bir kitap canavarıyız ve koyun russel bu aykı kıtaplarımızdan oğluş daha ilgilenmedi.tostoramanı bulamadım ama o kıtabın yazarının diğer tum kıtapları bizde var.pırtık tekır ve değnek adamı tavsiye ederim.birde yavru ahtopot olmak çok zor dıye bir kıtap var.o da çok guzel kitabın yazarı şahikaydı ama soy adına hatırlayamıyorum şimdi.feridun oralın kıtapları,çizimleride süper.ozellıkle pirinçlapası ile ejderha kitabına bayılıyor mert.
tubitakında erken çocuk kitapları var bizde o serinin 3 kıtabı var va onlarında hayranıyız..
slm kızlar nasılsınız nagihancım eşine gecmiş olsun dikkat et benim eşimde yakalanmışdı sonra bana geçirdi sanada geçmesin...deryacım allah sana sabır versin kızkardeşin küçük ama biraz bencil galiba sizleri düşünmüyomu seninde sorumlukların var allah sana güç versin...yeni gelen arkadaş hoş geldin kızlar mustafa her dedigimi papan gibi tekrarlıyo hata ben ona kızınca o da bana bagırıp bişeyler diyo ama kurdu cümleler anlaşılmıyo ben buna taktım niye bizim gibi konuşmuyo diye ama eşim kızıyo bana o daha küçük diye 1 aydır balık yag veriyorum baya iştahını actı benim sorunum oglum herşeyi kafamıza fırlatıyo ben bunu nasıl unuturacam![]()
selam kasim annecikleri oncelikle nagihan gecmis olsun canim eymen e gecmemis sanirim hastalik isallah ta gecmez atlatirsiniz kisa surede.... biz neyse de cocuklarin hastaligi pek bir zor oluyor.... nartan cik bize satti kendisi ufak bir oksuruk harici iyi ceylen gibi sekmeler devam.... aytes i doktora goturmem lazim bogazi sis mi kulaklar nasil bilemiyorum ama burada da firtina var bu yagmurda cikarmasam daha iyi ederim sanirim limonlu ihlamur verdim vermeye devam aksam da su bal karabiber den yapayim usenmeyip....
zeytinyagi karabiber degilmiydi o balmiydi?
meral duzen oturtmana sevindim canim ben de senin gibi zorlayip yapamadigim seylerde mutlaka bi hayir olduguna inanirim....""|||||)))))
nagiscigim ayni duygulari paylastigim cok oldu burasi ve sicak dostlugumuz bana da iyi geliyor....