Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nagihancım okurken gozlerim doldu ne guzel yazmışsın.bende aynı şeyleri duşunuyorum duygularımız karşılıklı..birkaçgun birigirmedi mi meraklanıyorum,çocuklar hastalınınca uzuluyorum vs vs..bizde burda bir aile olduk bir nevi...
mineyı meraktayım mesela.vınım var ankaradanda girerim dedi hiç uğramadı.![]()
ankaranın kuru ayazı hiiç cekilmiyo oglumla evede cok sıkıldık
caanım denemedim ben eşim o karışımı yedirmeye çalış sürme dedi bugün yapıcam bakalım
sakin yedirme derya ise yarayacagini hic sanmiyorum aksine daha bi zararli olabilir. sirtina sur gercekten cok etkili ben cocuklara yaparimordan biliyorum. ayni anda sirtina ve gogsune surme tek tek yap. sifa allahtan canim
geldim kızlarrr geldim çok özledim sizi ankarada ordu evindeyiz şimdilik rahatız neslinn mızmızlığı hariçç
evet esincim ya ankara berbat soğuk bizde eve tıkıldık ama yarın eşim akşam erken çıkacak annemlere gitmeyi düşünüyorum bende
geldim kızlarrr geldim çok özledim sizi ankarada ordu evindeyiz şimdilik rahatız neslinn mızmızlığı hariçç
deryacım sen benden şanslısın ailen var yakın sana bizim kimsemiz yok eve tıkanıp kaldık hoş benim teyzem dayımlar var ama buraya cok uzak komşuluk desen resmi olmuyo aile gibi
sorma canım ya sonunda atlattım gece k.valdem de bizde kaldı bugün eşim onu doktora götürdü geldi oğlan da geç uyudu iki kırlenti birbirine çattık garaj yaptık uğraştı durdu kaç saat bayıldı bu aralar beraber oynamayı seviyor saklambaç kovalamaca gibi oyunlar oynuyoruz çoğunlukla.selam canım ..kolay gelsin şimdiden sana çocuklu evde misafir bayağı bi zor oluyoo ..yesinler onu kocaman adam olmuşta annesine yardımda edermiş aferin tarığaa.sağol canım iyi dileklerin içinn çağanda içmez bitki çayı bizimde ilk favorimiz süttür,meyve suyu,portakal suyu,ayran,çay ve kolada bayıldığı şeyler arasında ben nekadar vermesemde babası kaçamak yapıyo oda bayılıyo içmeye tabi..
herkese iyi geceler tatlı rüyalarr eşim yan komsunun pcsine bakmaya gitti gelmedi daha gelsin bende yatıcam hemen öpüldünüzzzz mucksss
kıyamam miniklere canım ya çok geçmiş olsuniki cocuklu evlerin kacinilmaz sonu.. biri hastaysa o iyilesir oteki hastalanir.. efe iyilesti mircan hastalandi( dun gece ateslendi oglusum bugunde butun gun ates kusma devam etti hic bisey yiyemedi yavrum. bi kasik aliyor dogru banyoya helak oldu mircanim. hic ilac vermedim surekli takipteyim en son 39.7 oldu atesi islak bez koydum vucuduna oyle dusurmeye calisiyorum. bi dusuyor bi cikiyo. canim oglumun hic mizmizligi olmadi aksine ben uzuluyorum diye beni teselli ediyo anne iyiyim ben diye. oyle masum oyle suzuldugunu gordukce yuregim parcalandi karnim ac dedi durdu ama biseyde yiyemediki kuzum. efe yaramazliklari mizmizliklari vardiya bide mircan kadar agir olmadi fazla takmadim ama mircan agir geciriyor zayif bunyeli oglusum. insallah yarin duzelir oglum. butun hasta yavrulara gecmis olsun
canım ailede sorun olunca i,lla bize de yansıyo bi şekilde bizi etkiliyo değil mi en doğrusunu siz bilirsiniz, olayları yaşayan sizsiniz. ama Allah yardımcınız olsun zor gerçekten.güle güle giysinler canım inş işe yarar ama bayağıda varmış fiyatı..uyudu canım çok şükür ..
ama kötü haberler almaya devam ediyorum ben dün kardeşim ve eşi ev bakmaya gidiyoruz diye gitmişlerdi bende 200 tlleri vardı 50 de kaynanasından almışlar gidip içmişler karı koca kardeşim kendini arabanın altına atmaya çalışmış eşi tutmuş kolundan çekmiş o sırada mobeseye yakalanmışlar polisler peşine düşmüş bu kaçmış sonra kardeşimi aramış eşi kardeşim almaya gitmiş zorla getirmiş eve bayağı tartışmalar olmuş kaynana bağırmış çağırmış küfür etmiş annem istemiyorum bende demiş ama ana yüreği dayanamamış kabul etmiş ve eşim artık istemiyo onları patladı sonunda yüzlerine demiş ya katil olucam yada hiç muhattap olmuycam ben muhattap olmamayı tercih edyorum benim için yoksunuz filan demiş eşim beni aradı artık o pis elleriyle,o pis ağzıyla çağanı ellemesin,sevmesin bundan sonra onlar o evden gidene kadar sende annenlere gitmeyeceksin diye tavrını koydu haklıda aslında bişey diyemedim ama çıkmaza girdimm
hoşgeldinnn ben de balıkesirdeyim öğretmenim çalışıyorum ama bu yıl dersim az. bu topik övmek gibi olmasın aça çok samimidir biz hamileliğimizden beri burlardayız arada kopsak da bu ayrılıklar hep çok ufak oldu kocaman bir aile olduk bebeklerimizi burda kardeş saydık biz hep destek olduk birbirimize. çok güzel bir ortam oluşturduk.Biraz geç farkettim ben burayı yeni geldim umarım aranıza kabul edersiniz uzun bir süre küçük bir kasabadaydık internetimiz yoktu ancak böyle güzel yerleri keşfedebiliyorum :) Geçen hafta kızım için aktivite araştırması yaparken keşfettim burayı
canım palyoçayı ben sünnetine istiyorum heheee:))) bizimki de maalesef cumaya geliyo ayın 4üne yanii. annemler olcaktı onlar da memlekete gitçekler ben okuldan çıkar çıkmaz. o akşam kutlayamayız. kvaldem eltim görümcem gelirse pazar yapmak daha mı mantıklı olcak ne arabaları yol eşim gidip alıp geliyor götürüyor sonra da . sıkıntı olcak yaniii... valla bence artık herşeyi anlıyo bu bızdıklar cin gibiler alimallah. mutlaka bişi yapıcam asıl geçen yıl anlamıyolardı biz kendi kendimize evd epasta yaptık.ya kızlar çağanın doğumgünü bayrmaın ilkgününe geliyo ve eşimin pek gönlü yok seneye yaparız diyo palyoça filan tutarız bu sene bilmiyo daha bişeyi dedi ve çok kararsız kaldım
ayy benim de içimde kalan bi sürü şey var aileler uzaktı arkadaş filan da yoktu hep kocamla yalnızdık bu sene daha bi yakınız ama her yıl bi yerlere taşınmkatan arkadaşlık kuramıyoruz tam kuruyoruz haydaa bi daha taşınnnn ama ben de ufak bişi yapıcam evde hazırlarım işte pasta börek balonlar da olur tamam işte.geçen sene kızım hastaydı kutlama yapamadık ama bu sene güzel bir doğumgünü yapacağım çok içimde kaldı ufak da olsa yapmak lazım
ben duymuştum cnm ama pek de orjinal gelmedi nedense çok sevmedim ben kendim bişeyler yapmaktan hoşlanıyorum. bugün biizmki beni mutfakta çok sıkıştırdı işim vadı hemen bi kavanoz kızarmış ekmek koydum önüne bide sofra bezi yaydım başka bi kavanoza doldurdu oyalanırken ben de yemeğimi yaptım ama buna eğitim demek ne derece doğru bilmiyorum ki. hususi bişey yapmıyorum yanivalla çok renkli tam çocuk pastası olmuş o siteyi biliyorum sırayla yapıyoruz bu benim dediğim blogunda daha +18 aktiviteleri var onlardan başladık zaten kürdan tuzluk la başladık :))
ben bi göz attım ama vaktim yok şimdi sonra bakıcam ama hazır pastada kararsızım ne derece sağlıklı olcak kesin yer biizmki pastayı. kendim mi yapsam bilemiyorum ki
TARÇINLI KURABİYEM: +18
ben bir de montessori kitabı almak istiyorum öğretmenim güya ama hiç duymamıştım adını :))
ben gelenlere hediye filan almıcam onlar alsınlar oğluma:))) bence gereksiz şaka bi yana da ... zaten geçen yıl bi annemler hediye almıştı oüğluma sallana at almışalrdı okadar biz de almıştık bişeysuzancım ev süslemesi hoş olmuş bende deneyebilirim geçen yıl süslemiştim bu yılda süslücem tabi ki sonra herkese ufak bir hediye olabilir magnet gibi bişeyler ama temalı parti bize göre değil çünkü çok kalabalık oluyoruz bide o temanın bardağıydı tabağıydı epey masraf gerek yok tabi bir ay sonra fikrim değişmezse
nuran hoşgeldin paşalarım nasıl
günaydın kızlar
canım çok sıkkın eşime dr 2 gün rapor vermiş eve gidiyodu kayınvalidem aradı bu çocuk hep ağlıyo pipim acıyo diyo çişini yapamıyo diye fonda da eymenin ağlama sesiiçim gitti içim
babasını ve doktorunu aradım hemen gidecekler bense burda tıkıldım kaldım oğlumun yanında olamıyorum aklım kalbim hepsi onda babamızın hastalığını geçtim oğlum yavrum nasıl ağlıyodu anne anne diye dün bişeyciği yoktu sadece burnu akıyodu keyfi yerindeydi ne oldu anlamadım
![]()
canım geçmiş olsun ya hem eşine hem oğluna. idrar yollarını mı üşüttü acaba eymen:26: