• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

ya kıslar size birşey soracağım ben avonun parfümünü kullanıyorum hani şu avon satıcıları oluyor yaa hep onlardan alıyordum bu aralar çevremde artık satmıyorlar bıraktılar acaba parfümerilerde bulabilirmiyim kii

ya kıslar size birşey soracağım ben avonun parfümünü kullanıyorum hani şu avon satıcıları oluyor yaa hep onlardan alıyordum bu aralar çevremde artık satmıyorlar bıraktılar acaba parfümerilerde bulabilirmiyim kii

canım netten gir,avonun sitesine sipraiş falan çıkıyo o hemen sana brini yönlendiriyo.ben buraya ilk geldiğimde öle yapmıştım.

canım netten gir,avonun sitesine sipraiş falan çıkıyo o hemen sana brini yönlendiriyo.ben buraya ilk geldiğimde öle yapmıştım.

artık öle birşey yapacağım artık yaaa 2 gündür parfümsüz geziyorum hayatta yapmadığım şeyykaydirigubbakcemile3

kıs dp den doldurtabilirsin bide sana öneri c23 doldurt kendine cok güzel chanel chance

mureda bende onu deniyem bariii ben tr ye gelene kadar alıodum hep burda pahalı bazen arkadas gelirken getirio chneli normal zamanda dp den alıom

Back
X