- 3 Nisan 2009
- 2.161
- 28
- 163
hoşgeldin canımslm kıslar
ben geldim
memleketimden döndüm
düğünümüzü de yaptık geldik
sizleri de bu arada ösledim yawww
ben yokken neler oldu bakim
güzel haberler vardır inşallah
özet geçen olurmu acep
ohh ne güzel gezdin düğünü yaptın geldin
leennn sen daha yeni geldin nereye gidiyonben de önümüzdeki pazar tatile gidiyorum canım
o yüzden korkuma tatil dönüşü aşı yaptırmayı düşünüyorum
canım sana geçmiş olsun
yaw bu gacii nispet yapıyo bize yaaa
hoşgeldin hayırlısı olsun canımmerhaba kasım anneleri nasılsınız bende kasım annesiyim ilk çocuk acemiyim vede isteyerek yaptım hemde çokkk benimde gerçi sağlıklı olsunda oğlummuş gibi geliyo Allah bilirde benimde anne olarak içime bişeyler doğuyo yani
ayy ben hamiş olduğumdan beri usandım bee ilaçtanben şu an hiç bi ilaç almıyorum ne vitamin ne kan falan belki de o yüzden sürekli ağrı sızı ve halsizlik modundayım bu hafta içi kendi dr ma gidicem artık o da dayar bi dünya ilacı galiba ilaçsız güzel günlerim sona erecek öhüü nefret ediyom ya şu ilaç içmekten ıyyyyyyyyyyy ama napim güzel kızım için katlancam zaten ne kaldı ki şunun şurasın 4 ay inşallahhhhh yerimseniben
folikasiti daha geçen hafta kesdik
elevit var içdiğim şincikte kan şurubuna başladık bide balık yağı var
ama o daha gelmedi bugün alacaktı kociş
hi ç sevmezdim ilaç içmeyiii şincik günde 3 tane içeyom
hoşgeldin canım ama gezecez diye de kendinizi yormayıncanlarım bız geldık oglumla nasılsınız
cok eglencelı bır tatıl gecırıyoruz
ama denıze gıremıyoruz malesef cok kırlı oldugu ıcın
bıde oglum burda ben cok yoruldugum ıcın fazla tepısmısmıyo
gezmekten ancak fırsat buldum yazmaya
sızler nasılsınız
herkes ıyı mı herseycıkler yolunda mı
dinlenerek gez canım iyi eğlenceler
ağustos sonunda çıkacam bende o zaman da ramazan geliii zatenay bende bi bütçe planı yaptım ağustosta izne çıkcam işallah napem ne edem diye ama zaten uzak yerlere gidemem o dönemde karnım kocaman olcak en iyisi istanbul çevresi takılmak olucak ay tatil istiyom yaaaaaaaaaaaaaa çokkkkkkk ihtiyacım vaaaaaaaaaaa
geride gelmem işe galibaa bebişi azcık büyütene kadar
ayy bende istiiim hemde çooook istiimühüüüüüüüüüüü canım istiyooooooo ne edem ama yapcak bişi yok isteyip isteyip duruyo.bazen diyom şöyle bi elimde kahvem bi elimde sigaram özledim o günleri sonraaaaaaaa bebişim geliyo gözümün önüneeeeee ohhhhh herşeye değer bu bebiş yaaaaa.kocişe diyomki geçen bebiş doğsun hayırlısıyla bunun şerefine bi kahve ve bi sigara vercen bana,adam diyo sen delisin valla insan başka bişi ister.
hoşgeldiniz ooohh tatil yaramış ikinizede maşallahkızlar biz geldik :)
umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır
biz çok güzzel bi bir hafta geçirdik çanakkalede
bol bol temiz hava aldık kızımla
bugün de doktorumuza gittik maaşallahımız var
büyümüşüz iyice hala kıpır kıpırız ve 350 gr olmuşuzzz
bidaha ki ayada renkli ultrasonumuz var 2 hafta sonra da tetenoz aşımız...
sizler neler yapıyosunuz???
çok özledik sizleri yaaa
bizde sizi özledik güzeller
hadi gözün aydın canımslm kızlar nasılsınızz dün 4 lü sonuçlarımı doktora gösterdım şükür bi problem yok hersey yolunda.misafirim vardı dünden beri ancak gittiler..tansiyonum düştü fenalaştım bugün.2dk gireyım dedım bırazdan yatmaya gitcem inşş herkes iyidir.herkesi çok öptümopuyorumnanaktan
kendini çok yorma tansiyonun düştüğünde bol şekerli ılık su iç
ve ayaklarını yukarı kaldırarak yat tatlım geçmiş olsun
ayy bana yazdı dr emme eczanede yokmuş getireceklerdi bugünkıslar ya balık yağı kullanan varmı
ben başlamayı düşünüyomda hala başlamadım
yazın balık mı tüketebilcez sankim
ton balığı da pek canım çekmiyo valla