geldim geldimm
dün doktor arkadaşa gittim tahlili onun orda beleşe yaptırıyomda ondan sırnaşık şey bi sorun yok dedi bu yaptırdığım kan uyuşmazlığı ile ilgili bir test indirek coombs testi her ay yaptırıcam bu testi negatif çıkarsa sorun yok ama pozitif olursa allah korusun bebeği takip altına alıyolarmış her hafta kontrol gerekiyomuş canlizim sende yapsan iyi olur bence canım çunku vucut antikor uretmeye başladımı diye yapılan bi test bu ve eğer yaptıysa çocuğun takip altında olması gerekiyomuş mutlakaaaa canımm
ay bu arada test sonucunu beklerken arkadaşın yanında oturdum hayatımda hiç görmediğim kadar hamile kadın gördum hepside son haftalarındaydı kaç kişiyi doğuma yolladılar gozumun onunde bi tuhaf oldum o diilde 37 haftalık bi gebe vardı bebeği 4 hafta geri görunuyomuş hiç gelişmiyomuş artık durmasının bi anlamı yok alalım dediler kadın o kaa kötu olduki ağllicaktı nerdeyse naptıysam gelişmiyo çok sağlıklı beslendim falan didi kötü oldum yaaa
:gitme:
ondan da kötüsü hastaneden döndüm anneme gittim ve çok kötü bişi öğrendim arkadaşım vardı 4 yaşında bi kızı var ve şu an 26 haftalık hamile kocası ölmüşşşş mafoldumben mafoldumben mafoldumben o kadar kötü oldumki anlatamam onun yanına gittim bitmiş durumdaydı butun gece gözume uyku girmedi çokkötü oldum ya allahım kimseye yaşatmasın bu durumu denizde boğulmuş malesef senağlama