• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

meraba kıslar ay heryerim ağrıyo yaaa
yataktanmı hamileliktenmi çözemedim
dayak yemiş gibi uyanıyorum sırt kemiklerim belim çok feci ağrıyo

yatak her zamanki yatak anacım arıza bizde yani benim için durum böyle en azından
ben kuyruk sokumundaki ağrıdan artık bittim yani bide kalçaya bacağa falanda vurmaya başladı bu ağrı çok canım acıyo yaa mafoldumben böle sakat gibi kalıveriyom olmadık yer ve zamanlarda örneğin az önce yerimden kalktım içeri evrak götürcem ay bi çığırdım millet de bakıyo çalışma arkadaşlarım alıştıda davacılar bi tuhaf bakıyo noldu bu kadına deyü oyyy anaam oyyyyy genç yaşımda yaşlandım kaldım eyvahhhh

hamileliğini evde geçiren bayanlar valla yatın kalkın allaha şükredin evde olmak çok güzel ve rahat istediğin zaman kalk ye iç dinlen istiyosan gez canın ne isterse o işte gerçekten zor yani diğer bayanlar sizi bilmemde ben gerrrrrçekten çokkk zorlanıyorum sabah o erken kalkmak servisle 1 saat yol gelmek akşama kadar çalış çalış otur kıçın ağrısın geber ama hiç bişiy yapama çok gıcık eve git yemek derdi başlıyo sora ortalığı topla hofffffffffff amma şikayetlendim demi o zaman çalışma kır bacağını otur evinde diceksiniz o da olmuyo :sinifsinif:

neyse bugunümüze şükür allah can sağlığından ayırmasın da napalım helal rızkımız için uğraşcas birassss 32.haftanın özlemi ile yanıyorum hayırlısıylan izne çıkıp evde şişko göbeemle keyif çatmak istiyomm kaydirigubbakcemile2

o ne be yazlık halın mı var senin :1shok: ben ne serecem evdeki pikelerden mi atsam yere acep :roflol: yok bacım her odaya bi tanecik halım var benim hepi topu onları da kaldırsam dımdızlak hiç olmas hergun elimde vileda yer mi silecem kaydirigubbakcemile3
nan yazlık dediysek şu altları plastik üstleri ince halı fileks gibi öyle baya baya halı değel yani
salonum zaten halı filek döşeli kışın üzerinede halı koyuyom yazın kaldırıyom halı fileksle duruyoz
koridorlarda o dediğim ince halıları serdim kızımın odasındada onlardan var mutfaktada var bi benim yatak odamda normal halı var işte onlarıda yeni aldığım için yıkamaya vermedim bu kader yaniiiii 7 parça halıyıda 60 liraya yıkadılar mis gibin kokiyiiiii
zengin karıya bak beee:1shok: halılar mewsimlik çifter çifter Allah arttırsın bacım naniknanik
anam bizim kayın pederler çok zengin amma öyle fazla koklatmazlar ara sıra harçlık atar bana
krispi doyamadı bi türlü pis boğaz nolcekk kızııımm kahvaltı mı ediyon bu saatte bak biz zavallılar öğlen yemene gitcassssssss :umursamaz:
heee tıkındım geldim kahvaltıyı çok kuvvetli yapıyom bide akşama doğru yiyom okadar yatarken meyve yiyom

yatak her zamanki yatak anacım arıza bizde yani benim için durum böyle en azından
ben kuyruk sokumundaki ağrıdan artık bittim yani bide kalçaya bacağa falanda vurmaya başladı bu ağrı çok canım acıyo yaa mafoldumben böle sakat gibi kalıveriyom olmadık yer ve zamanlarda örneğin az önce yerimden kalktım içeri evrak götürcem ay bi çığırdım millet de bakıyo çalışma arkadaşlarım alıştıda davacılar bi tuhaf bakıyo noldu bu kadına deyü oyyy anaam oyyyyy genç yaşımda yaşlandım kaldım eyvahhhh
geceleri yastık falan koyuyorum bacak arama göbeğimin altına falan ama sırt üstü asla yatamıyorum hem karnım gerilio hemde uyandığımda bi 30 dk kendime gelemiorum kolum elim oynamıyo daha şimdiden böyleysek sonunda nolcez yahu CADIARZU

merhaba güzel anneler nasılsınız?? benimde oğluşum geliyomuş c.tesi kesinleşti. ışlerim dolayısıyla sizinle çok şey paylaşamasamda elimden geldiğindce okumaya çalışıyorum 20. haftaya geldik ve ben bir dr. doğrultamadım arkadaşlar. dün okadar çok ağladımki??? eşimde çok üzüldü garibim. malesef ilgili ve düzgün takip yapan bir dr.a denk gelmedim hiç yaa?? istanbul avrupa yaakasında bayan dr. tavsiyeniz varmı bide ayrıntılı ultrason çektiricem bu hafta sizler nerde çektirdiniz???? neolur yardım cidden dardayım sevgiler....

az önce tatrtıldım düz 61 kilo tok karnına
ben şimdi 2 kilomu almış oldum yoksam1 kilmu
60 kiloyla hamiş kaldım bulantılar esnasında 59 a düştüm şimdi 61 kiloyum

abbbbooooo ben yolu yarılamıişım kızlar 20 haftam dolmuş amaniiiiinnnn kaldı 20 hafta daha ama sezeryan olacağı için 40 haftayı beklemezler 39 cu haftada alırlar bebemi kavuşurum

hamileliğini evde geçiren bayanlar valla yatın kalkın allaha şükredin evde olmak çok güzel ve rahat istediğin zaman kalk ye iç dinlen istiyosan gez canın ne isterse o işte gerçekten zor yani diğer bayanlar sizi bilmemde ben gerrrrrçekten çokkk zorlanıyorum sabah o erken kalkmak servisle 1 saat yol gelmek akşama kadar çalış çalış otur kıçın ağrısın geber ama hiç bişiy yapama çok gıcık eve git yemek derdi başlıyo sora ortalığı topla hofffffffffff amma şikayetlendim demi o zaman çalışma kır bacağını otur evinde diceksiniz o da olmuyo :sinifsinif:
ay canııııım kıyamam çok haklısın çok doğru diyosun Allah kolaylıklar versin ben çalışmayı çok istedim ama eşimin işinden dolayı olmadı fekat master yapmayı düşünüyorum ama sadece düşüncede kalıo çünki adam bu bebek kız olursa oğlanı tutturana kadar devam dio ara vermek yokmuş

geceleri yastık falan koyuyorum bacak arama göbeğimin altına falan ama sırt üstü asla yatamıyorum hem karnım gerilio hemde uyandığımda bi 30 dk kendime gelemiorum kolum elim oynamıyo daha şimdiden böyleysek sonunda nolcez yahu CADIARZU

aynen bacııı herif yastıklar arasında arıyo beni :)))

ay canııııım kıyamam çok haklısın çok doğru diyosun Allah kolaylıklar versin ben çalışmayı çok istedim ama eşimin işinden dolayı olmadı fekat master yapmayı düşünüyorum ama sadece düşüncede kalıo çünki adam bu bebek kız olursa oğlanı tutturana kadar devam dio ara vermek yokmuş

çüüüüşşşşşş
olmazsa ne olcek o zaman beee 10 denemi yapacan kıııııııııııııı

az önce tatrtıldım düz 61 kilo tok karnına
ben şimdi 2 kilomu almış oldum yoksam1 kilmu
60 kiloyla hamiş kaldım bulantılar esnasında 59 a düştüm şimdi 61 kiloyum

bence başladığın kilonu göz önüne almalısın. yani 1 kilo almışsın bacım. bende 2 kilo aldım. walla bu haftaların kıymetini bilmek lazım çok abartıp kilo almamak lazım. çünkü son haftalarda dikkat etsekte bayaa alcaz. o yüzden bu haftalar çok dikkat etmek lazım

merhaba güzel anneler nasılsınız?? benimde oğluşum geliyomuş c.tesi kesinleşti. İşlerim dolayısıyla sizinle çok şey paylaşamasamda elimden geldiğindce okumaya çalışıyorum 20. haftaya geldik ve ben bir dr. doğrultamadım arkadaşlar. dün okadar çok ağladımki??? eşimde çok üzüldü garibim. malesef ilgili ve düzgün takip yapan bir dr.a denk gelmedim hiç yaa?? istanbul avrupa yaakasında bayan dr. tavsiyeniz varmı bide ayrıntılı ultrason çektiricem bu hafta sizler nerde çektirdiniz???? neolur yardım cidden dardayım sevgiler....

tatlım ayrıntılı ultrason için prof.recep has var baya ii çapanın profu 275 tl 2.düzey ultrason ucreti baya bi methini duydum istanbulda en iyi atıf mı atıl hocamı ne varmış ilk o sorada bu hoca çok ii diolar osmanbey civarlarında yeri ilgilenirsen akşama ayrıntılı bilgilerini yazarım sana kağıdı evde çunku.

selam canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm selammmmmmmmmmmmmm minik meleklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

hani geçen gün bebek hareket etmiyo endişeleniyorum demiştim yaa dün azcuk hareketlendi :emir_bebek:içim rahatladı walla. ama az hareket ediyoo anası gibi hantal olcek herhalda:roflol:

ayy kader arkadaşımmmmm al benden de o kaaaa :teselli:

aynen bacııı herif yastıklar arasında arıyo beni :)))

o zaman siz bi yastıkçıyla anlaşın çünkü doğana kadar çooookkk yastık alırsınız bu sefer kocişin sadece yatakta değel bütün evde seni arayacak benim şişko bi karım vardı acaba hangi yastığın altında :roflol::roflol::roflol::roflol:

çüüüüşşşşşş
olmazsa ne olcek o zaman beee 10 denemi yapacan kıııııııııııııı
kaydirigubbakcemile3 bende tabi tabi diorum yok yaaa ben max 3 yaparım aslında kafamda 2 tane var bunu doğurup arkasına 1 tane daha sonra final zaten buda sürpriz oldu heç beklemediğimiz bi anda şok olmuştum :1shok:

meraba kıslar ay heryerim ağrıyo yaaa
yataktanmı hamileliktenmi çözemedim
dayak yemiş gibi uyanıyorum sırt kemiklerim belim çok feci ağrıyo
aynen canım belim çok fena özellikle kuyruk sokumum gebeliktenmiş kızlar bi de oğlan çok ağrı yapiy deyiler bilmem doğrumudur.
merhaba güzel anneler nasılsınız?? benimde oğluşum geliyomuş c.tesi kesinleşti. İşlerim dolayısıyla sizinle çok şey paylaşamasamda elimden geldiğindce okumaya çalışıyorum 20. haftaya geldik ve ben bir dr. doğrultamadım arkadaşlar. dün okadar çok ağladımki??? eşimde çok üzüldü garibim. malesef ilgili ve düzgün takip yapan bir dr.a denk gelmedim hiç yaa?? istanbul avrupa yaakasında bayan dr. tavsiyeniz varmı bide ayrıntılı ultrason çektiricem bu hafta sizler nerde çektirdiniz???? neolur yardım cidden dardayım sevgiler....
selam cnm gözün aydın sağlıkla kucakla inşallah benim bi arkadaşım avcılar da bi dr. gidiyo sen nerde oturuyosun? ona göre bi dr. adı verim sana

Back
X