- 25 Mart 2009
- 4.652
- 6
- 116
:roflol::roflol::roflol: o nu yazan ben değilim ben uyumam o saatte canliz yazmıssssssssss
peki sen o saatte uyumayıp ne yapıyorsun güzeliiimmmşakkıdı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:roflol::roflol::roflol: o nu yazan ben değilim ben uyumam o saatte canliz yazmıssssssssss
anam yazılar karıstı benm yazdığım sen gibi seninki ben gibi canliz karısının yüzünden
bunuda ben yazmadim, nehir yazdi.kaydirigubbakcemile3
bunuda ben yazmadim, nehir yazdi.kaydirigubbakcemile3
hadi be ben yazmadım onu sen yazdın
yok nannn ben yazdım
ne açı kız benı evlenelı 2 sene bitıyo yiteer bacım bızı bebk engellemedi zatin :teytey: :teytey:
:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
kadina yasak yok ya, o saatte yorgunluktan uyuyordur kiz bu.:jeyyar:
:sm_cool: :sm_cool: :teytey: yok nan iş beni yoruyo zatin adam ane hacet karılar beni akşam akadar pestilimi çıkartı bacım :1shok: :1shok:
hadi be ben yazmadım onu sen yazdın
kiz ben 12'de ayakta olsam mucize olur. hele hele hafta ici. tavuk gibiyim anacim ben, kafam yastiga deymeden uyurum.kaydirigubbakcemile3
kimin eli kimin cebinde anlamadımmmmmmmmmmm:roflol:
ben 3 ten assağı yatmam bende de uyku sorunu var bajımmmmmmm
ohh ne guzel, oglani rahat rahat buyutursun.
he valla oda gececi oldu zaten alıstııııııııııı
anam okadar merak etmeyeydin hepimizde varrrrrrrrrrrrrrrr
olsun belkım yoktur laelaelaelaelae
hee yasak tanımayık biz şakkıdı hihoyyytbiliyorum, bende ona yazdim zaten. yasaksiz olan o.sırnaşık şey
hee sen ne yapıyorsun o saate uyumayıpnehir hanım hıı :jeyyar: :jeyyar:
evet ortaligi karistirdi yine. eee, eli iste gozu oynasta olunca.:roflol::roflol:
bağa mı didinklava:
klava:
benım elim kendi cibimde nan laelaelaelaelaekimin eli kimin cebinde anlamadımmmmmmmmmmm:roflol:
naaaannn canliz ne ettin böle bizekaydirigubbakcemile3
cin çarpmışa mı döndünüz na siz :roflol: :roflol: :roflol:
canliiizzzzz, bozdu kacti goruyormusun. diyorum eli iste, gozu oynasta diye.naniknanik
baga bak garııı konuşmam nann hem işimi yapıyom hem laf yitiştiriyom hem ortalıgı karıstıyom hadi kolayse sen yap yavrumm :mymeka: