Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın muredaa ERKENCİSİN GIII
ebişim gördüüümmm çok havalı hee fotolar göbüş de çıkmış artık iyice gıı son gördüğümde pek belli olmuyoduuu
günaydın edacımm anam sen gitmedin mi şeker yüklemesine dahagünaydıın a.s.
ebisceem,kartanemmm opuyorumnanaktan
şeker yüklemesine gitcekti hatun yoosam yatar onnar nan öğlene dek naniknanik çıktı nan göbeemm eme daha çok dtüm çıktıı:kedi:günaydın muredaa ERKENCİSİN GIII
ebişim gördüüümmm çok havalı hee fotolar göbüş de çıkmış artık iyice gıı son gördüğümde pek belli olmuyoduuu
yok kız yarın sabah gitcem aç gitcem ama nan testin adı zaten açlık şeker ölçümü diilmi?hadi murişş sağlıkla git gel
ben tok gittiydim şeker yüklemesine
tok dedi kız annamadım vallaaa
sen yaptırdınmı ebişş
günaydınn canliz, karakızz, mart09, zeren06 nan nie konuşmuyonuz geçmişe takıldınız dimi oldu olcak barii göbüş topicine gidin bide benim göbüşe bakın bari nann
teşekkür ederiz teyzesii koca adam olduk bizz (bazı arkadaşlarım ısrarla kız diyo ama bakalım yarın bi daha sorcam dr. a malum kıçım basenim de büyüdü ya ondan kıza gebe gibi dutuyomuşum )Günaydın, ben gördüm bile göbüşünü çoooook tatlı olmussunuz maaşallah![]()
teşekkür ederiz teyzesii koca adam olduk bizz (bazı arkadaşlarım ısrarla kız diyo ama bakalım yarın bi daha sorcam dr. a malum kıçım basenim de büyüdü ya ondan kıza gebe gibi dutuyomuşum )