2009 Kasm Anneleri

ay bide marks spencerda indirim var çok güsel bebek kıyafetleri var
fekat kız için pek bişey kalmamıştı erkek için vardı
bi bakın derim belki başka mağazalarda kalmıştır

anam biter mi onnarın muhabbetleri gece 1 e kadar takıldım emme sora duramadım artık yattımm kartanemm göbüşümü gördünmü?

günaydın muredaa ERKENCıSıN GIII

ebişim gördüüümmm çok havalı hee fotolar göbüş de çıkmış artık iyice gıı son gördüğümde pek belli olmuyoduuu

günaydıın a.s.
ebisceem,kartanemmm opuyorumnanaktan
günaydın edacımm anam sen gitmedin mi şeker yüklemesine daha
günaydın muredaa ERKENCİSİN GIII

ebişim gördüüümmm çok havalı hee fotolar göbüş de çıkmış artık iyice gıı son gördüğümde pek belli olmuyoduuu
şeker yüklemesine gitcekti hatun yoosam yatar onnar nan öğlene dek naniknanik çıktı nan göbeemm eme daha çok dtüm çıktıı:kedi:

hadi murişş sağlıkla git gel
ben tok gittiydim şeker yüklemesine
tok dedi kız annamadım vallaaa
sen yaptırdınmı ebişş

günaydınn canliz, karakızz, mart09, zeren06 nan nie konuşmuyonuz geçmişe takıldınız dimi oldu olcak barii göbüş topicine gidin bide benim göbüşe bakın bari nann

günaydınn canliz, karakızz, mart09, zeren06 nan nie konuşmuyonuz geçmişe takıldınız dimi oldu olcak barii göbüş topicine gidin bide benim göbüşe bakın bari nann

Günaydın, ben gördüm bile göbüşünü çoooook tatlı olmussunuz maaşallah:nazar:

Günaydın, ben gördüm bile göbüşünü çoooook tatlı olmussunuz maaşallah:nazar:
teşekkür ederiz teyzesii koca adam olduk bizz (bazı arkadaşlarım ısrarla kız diyo ama bakalım yarın bi daha sorcam dr. a malum kıçım basenim de büyüdü ya ondan kıza gebe gibi dutuyomuşum )

teşekkür ederiz teyzesii koca adam olduk bizz (bazı arkadaşlarım ısrarla kız diyo ama bakalım yarın bi daha sorcam dr. a malum kıçım basenim de büyüdü ya ondan kıza gebe gibi dutuyomuşum )

Aman inanma millete banada herkes erkek dedi ama benimkiside zilli bir kız cıktı canım:))

günaydın kızlar nasılsınız? umarım bebişinizle herşey yolundadır. ya ben 22+3 günlük hamileyim önceden 60 kiloydum ve boyumda 168. 9 kilo aldım. ayaklarım şişiyor artık akşamları yrrımden kalkamıyorum çok hantallaştım. sizdede öyle oldu mu? eskisi gibi yiyorum sadece hareketlerde kıstlandım eskısı gıbı hareket edemıyorum bu yuzden mı kılo alıyorum.

selam kıslar....

çok şükür bu haftayı da sağ salim bitirdik sayılır... darısı diğer haftaların başınaaa... doğum iznimize kadar çabuk geçsin zaman sonra yavaşlasın :1rolleyes:

Back
X