2009 Kasm Anneleri

haket ya uyku setide vardı demü
benim de almam lazım
ne güsel bak teyzenler halletsin canım
istanbulda çeşit de çok fiyatlarda uygun

ya sorma daha uyku seti vs bi sürü ıvır zıvır bakalım neler aldılar bilmiyorum söleyip suruolar okaa cok sey sayıyolarki kafam karısıo :) arkadaslarda bi yandan alıo valla nolcak bilmiom hepsi bi araya geldiğinde ne varne yok anlıycam sanırım opuyorumnanaktan

çakaaaalll nan bizde mothercare den aldık ucuza geldibilmem ne deyi sefiniyokk karı bulmuş ucuzluk yerini anam gillere diyimdde bare onnar da gitsin alsın eminönünden alsın
nan ben burdayım emme herüf çay istedi eccük ocağa çay koyum da geliim olur mu?

heee buldum yine
hem orda canım her markayı satıyorlar her keseye uygun
tespitlerimizi yaptuk gedik giderüz artıkkaydirigubbakcemile4

hadi git çayını yap bakim
ama sen açık iç haa:oklava:

alırsın kızım paraya bakıyo çarşıya çıktımı 1 günnük iş düşünme boşver

hiçte öle değil beğeneiom burda yok adam gibi model internetten bakındım görmeden beğenilmio teyzemlere havale ettim onudA bazen para olmasıda yetmio valla:umursamaz:

ya sorma daha uyku seti vs bi sürü ıvır zıvır bakalım neler aldılar bilmiyorum söleyip suruolar okaa cok sey sayıyolarki kafam karısıo :) arkadaslarda bi yandan alıo valla nolcak bilmiom hepsi bi araya geldiğinde ne varne yok anlıycam sanırım opuyorumnanaktan

teyzelerine sölekasım topiğine gelsinler
fotolarını çekip çekip koysunlar gı o zaman
sen de aldıklarını eklersin olar biterkaydirigubbakcemile3

teyzelerine sölekasım topiğine gelsinler
fotolarını çekip çekip koysunlar gı o zaman
sen de aldıklarını eklersin olar biterkaydirigubbakcemile3

teyzemde nasıl becerir :roflol::roflol:

ay zaten artık onlar toptan gelirse çekemem resimleri odaya yıkar paklar yerleştirir öle odayla beraber cekiveririm minik minik bitermi onlarr beee:dance:

kocişinnen ilgilencen demiiiii çakallll :jeyyar: hade durma bakalım herüfnen vakit geçir tatlışş asrını öpüyommmmmm göbeeni sev benim yerime gıııı opuyorumnanaktan

:kedi::kedi::kedi: heee beraber filim izliycezz kocişimlen bütün hafta gec geldi eve bugün keyfini çıkarıozzz edoş annesinde onun için yok öpüom sizi ben kactımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ayne gı hatta unutmayalım deyü ismini almıştık biliyon demek haa
nasıl ama eyüü etmişiz demü

ben gitmedimde herkesden methini duydum canım ya kolay buldun mu ben kürkçü hanı biliomda havuzlu hana heç gitmedim bulurum inşallah
izne çıktım ya bizde bu hafta yada haftaya gitces kısmetse ben tekstil vs.herbişeyini alim diyom gitmişken sen nie almadın ki sadece keşfe mi gitmiştins ?
ben sadece beşik oto koltuk vs gibi buyuk başlar kalsın geriye istiyom butun ıvır zıvırı bitirim diyom izindeykene

slm kızlaarr;
gittik dr.amcamıza bugün,maşallah oğluşuum çook çok iyiyimiş,suyumuz felan çok iyi dedi :nazar:
pipişimizinde resmini çekti 6mm pipişi varmış oğluşumun :roflol::roflol:
kuzucumm 850 gr.31 cm olmuşşş :nazar::nazar: biraz tombik bi bebiş olcek dedi dr.amca :roflol:
sekerimde normalmiş,diyete felan gerek yok 100lügede gerek yok dedi..
78 kiko olmuşum toplamda 4 kg almışım yaniii :lepi::lepi: çok süper dedi dr. :lepi:
hepsi bu kaaa :nazar::nazar::nazar::nazar:

edoşuummm egem çokkkkkkkkkk sefindimmmm maşallah tosbam egemeeee :nazar:alkisalkisalkis:lepi:

napıyonus nan ben geldüüümm
zeytünüüm alışverişmi yaptın gııı
hanlar hamamlar gezilmiiiş

heee buldum yine
hem orda canım her markayı satıyorlar her keseye uygun
tespitlerimizi yaptuk gedik giderüz artıkkaydirigubbakcemile4

hadi git çayını yap bakim
ama sen açık iç haa:oklava:
geldüüümmm ben çay içmiyom gıı çok canım çekerse 2-3 günde 1 bardakk
hiçte öle değil beğeneiom burda yok adam gibi model internetten bakındım görmeden beğenilmio teyzemlere havale ettim onudA bazen para olmasıda yetmio valla:umursamaz:
ay haklısın bebeeem ben de alammı sana kuzum?istermisin?

kıslaarrrrrrrr napıyonuss özlediniz mi beni bakiyim opuyorumnanaktan,
ben dün sabahtan çıktım ewden anama geldim bu akşamda burda kalıcam artık yarın dönerim ewimee zemuszemus
siz napıonus bakıyım geçmişi okuyamadım bi özetlesenize beeeaaa zemuszemus

Back
X