2009 Kasm Anneleri

ohh topicin keyfi yerine gelio nan herkeş damlıo yawaş yawaşşş alkisalkisalkis
ay ben sonunda laptopa format attırdımda nete giriom ay ne gıcık olmuştu firüs varıdı şimdi tertemis oldu pc vereliniortak

kociş fifa oynii ben de size takılam dedim az sonra need for speed için kaçabülürüm yarış yapcez kocamnann

evi barkı temizledim şüküler olsun yarında dinlenir yorgunluğumu atarun ayy belki pazartesi giderim nan eminönüne delikafadulden

kociş fifa oynii ben de size takılam dedim az sonra need for speed için kaçabülürüm yarış yapcez kocamnann

benim kocişte savaş oyunu oyniy bende gidip bi kaç adam mı vursam acepp :roflol: ay neyse kk kalsam daha sağlıklı olcak bebeeem için herall naniknanik

tubaaaaa gıı napıyen ne zamandır iki lafın belini kıramadık gı sennen bebişko napay gördün mü perşembe gunu hele anlat bana geçmişte aratma

benim kocişte savaş oyunu oyniy bende gidip bi kaç adam mı vursam acepp :roflol: ay neyse kk kalsam daha sağlıklı olcak bebeeem için herall naniknanik

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ben şu maç işinden hiç anlamıyom çocuk doğsa da onla oynasam diyodu adamcaaz bilmem gari kız anlar mıı :roflol:

karazeytinim eminönünde nereye gittin kız
hawuzlu han warmış oraya mı gittin yoksam çok metediyolar orayıı bende gidicem cerin karısı bana yimek ısmarlarsaa hihoyyyt
bende bugün kadir hasa gittim çok indirim war ama ben pek bişey beğenip alamadım bide eminönü fiyatlarını bildiğim için biraz pahalı geldi orası bana
kadir hasta 3 parça hastane cıkısı seti 35 lıra eminönünde battaniyesine kadar olan en kalıtelı en pahalı hastane çıkısı 40-50 lıraa
ben eminönüne gitmedenbişey alamıcam herhalde
bide şimdi annemin aldıklarına baktım bi sürü bişey almış ama hep beyazlan sarı kafamçokkarıştı kızımın bi tane pembe bişesi yok mafoldumben

geçmiş olsun gıı nolduki enişteme :teselli:
aman neeen ağlıyon nan şimdi ii demekki oyun falan oynadığına göre bana da vicdan yaptırıyon burda :mymeka:
üşütmüş yaa bugün iyi dün erkenden yattım ben de zaten
yatıp oyun oynuyo işte zemuszemus
hawuzlu han warmış oraya mı gittin yoksam çok metediyolar orayıı bende gidicem cerin karısı bana yimek ısmarlarsaa hihoyyyt
bende bugün kadir hasa gittim çok indirim war ama ben pek bişey beğenip alamadım bide eminönü fiyatlarını bildiğim için biraz pahalı geldi orası bana
kadir hasta 3 parça hastane cıkısı seti 35 lıra eminönünde battaniyesine kadar olan en kalıtelı en pahalı hastane çıkısı 40-50 lıraa
bide şimdi annemin aldıklarına baktım bi sürü bişey almış ama hep beyazlan sarı kafamçokkarıştı kızımın bi tane pembe bişesi yok mafoldumben

nan tubik gıı indirimler balamışmıııı
kızımın seneye giyeceğü elbiseleri almam lazııımm
çok süper yazlık elbiseler vardı indirim olsun diye bekliyodum gıı kaçırmayım indirimlerii

ooh 2 hafta izin gez toz adamımm
biz de evdeydik bugün kociş hastaydıı mafoldumben
geçmişolsun enişetemize a.s.
tubaaaaa gıı napıyen ne zamandır iki lafın belini kıramadık gı sennen bebişko napay gördün mü perşembe gunu hele anlat bana geçmişte aratma

he gııı gettim gördüm kızımı
büyümüş teyzesi 630gr olmuş:nazar:
bana biras küçük geldi sonra dedim anası gibi narin olurr kaydirigubbakcemile3 ama sonra araştırdım iyiymiş ağırlığı:nazar:
herşey yolunda dedi çok şükür bi problem yok yaniii :Saruboceq:

ula tuba al benden de o kaaa yane eminönüne öyle bi takmış durumdayımki hiçbişeyi alasım bakasım yok nan geçen didim ya pazarda parça 1 liraydı almadım nan sanki eminönünde üstüne para vercekler töbe töbeee :roflol:
ya hacıı şimdi oraya giderkene cash para lazım demi nan hani pazarlık babında
ne kaa para lazım olur sence herbişesini alazam kısmetsa tekstil vs. CADIARZU

nan tubik gıı indirimler balamışmıııı
kızımın seneye giyeceğü elbiseleri almam lazııımm
çok süper yazlık elbiseler vardı indirim olsun diye bekliyodum gıı kaçırmayım indirimlerii[/QUOTE]

çok indirim war bacım
ama ben galıba cimri bi anne olucamkaydirigubbakcemile3
10-15 lira fıstık gibi elbiseler war ben pahalı diye almadım annemler diyoo daha ne olcak bedawa mı wercekler kaydirigubbakcemile3

kıslaarrrrrrrr napıyonuss özlediniz mi beni bakiyim opuyorumnanaktan,
ben dün sabahtan çıktım ewden anama geldim bu akşamda burda kalıcam artık yarın dönerim ewimee zemuszemus
siz napıonus bakıyım geçmişi okuyamadım bi özetlesenize beeeaaa zemuszemus
he nan ösledik nerdesin?

çok indirim war bacım
ama ben galıba cimri bi anne olucamkaydirigubbakcemile3
10-15 lira fıstık gibi elbiseler war ben pahalı diye almadım annemler diyoo daha ne olcak bedawa mı wercekler kaydirigubbakcemile3
cimriler sizii
siz bu cerinle eminönü de gider bişey alamadan gelirsiniz nan
ben 25e bulsam alırın o elbiselerden
40 falandı nan sezonda
ben sağa bu saatte canlizi nerde bulam anacum :roflol: çillim burda olaydı herbişeyi karıştırır gene kopartırdı biziii kaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol:

Back
X