2009 Kasm Anneleri

geçmişolsun enişetemize a.s.

he gııı gettim gördüm kızımı
büyümüş teyzesi 630gr olmuş:nazar:
bana biras küçük geldi sonra dedim anası gibi narin olurr kaydirigubbakcemile3 ama sonra araştırdım iyiymiş ağırlığı:nazar:
herşey yolunda dedi çok şükür bi problem yok yaniii :Saruboceq:

neresi az nan benim geçen hafta 560 gramcık tı yavrım ayy en çelimsiz bebeyi de ben mi doğuracam nee kafamçokkarıştı

ula tuba al benden de o kaaa yane eminönüne öyle bi takmış durumdayımki hiçbişeyi alasım bakasım yok nan geçen didim ya pazarda parça 1 liraydı almadım nan sanki eminönünde üstüne para vercekler töbe töbeee :roflol:
ya hacıı şimdi oraya giderkene cash para lazım demi nan hani pazarlık babında
ne kaa para lazım olur sence herbişesini alazam kısmetsa tekstil vs. CADIARZU

walla aynen hacıı
zaten ben oldum olası bayulurun oraya
ölee tezgahtarlarlan çatır çatır pazarlık etmeyi cok sewerum
ama dediğin gibi nakit para lazım
bende para wersin diye adamın eline bakıyorum oda daha erken diyoo
anlamadım ki ne zaman gitcem 9 aylık olunca gidip oralarda mı doğırıyım anacım
bilmiyomki ne kaa para lazım zaten bi seferdede halledemeyis gibime geliyoo
şöle ilk seferde bi 250tlyle gitsek hayli hayli yeter gibime geliyoo tabii ıvır zıvır için sadece

nan tubik gıı indirimler balamışmıııı
kızımın seneye giyeceğü elbiseleri almam lazııımm
çok süper yazlık elbiseler vardı indirim olsun diye bekliyodum gıı kaçırmayım indirimlerii

çok indirim war bacım
ama ben galıba cimri bi anne olucamkaydirigubbakcemile3
10-15 lira fıstık gibi elbiseler war ben pahalı diye almadım annemler diyoo daha ne olcak bedawa mı wercekler kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

ayy gıı bu bebeler allahtan içerdelerde dünyadan haberleri yok valla edoş teyzelerinin egeye neler neler aldığını görseler bizim yüzümüze tükürürler nan :roflol:

neresi az nan benim geçen hafta 560 gramcık tı yavrım ayy en çelimsiz bebeyi de ben mi doğuracam nee kafamçokkarıştı

nan ben inanmıyom o ultrasonlara benim bi gün 780 ölçtüler ertesi gün başka cihazda 880
zaten doğduğunda da hiç tutmuyomuş o ölçümler

ayy gıı bu bebeler allahtan içerdelerde dünyadan haberleri yok valla edoş teyzelerinin egeye neler neler aldığını görseler bizim yüzümüze tükürürler nan :roflol:

:roflol: :roflol:
ben de diyom zaraya gitmem lazım indirim varmış kociş kızıyo el kadar bebeye zaradan mı alacan deyüüü -tatlicadiarzu-
ama çok güzel elbiseler vardıııııı
en çok da chiccoda güzel elbiseler vardı emme çok pahalıydıı inse de lsam diye bekliyom
kendime alımı durdurdum gari :sinifsinif:

walla aynen hacıı
zaten ben oldum olası bayulurun oraya
ölee tezgahtarlarlan çatır çatır pazarlık etmeyi cok sewerum
ama dediğin gibi nakit para lazım
bende para wersin diye adamın eline bakıyorum oda daha erken diyoo
anlamadım ki ne zaman gitcem 9 aylık olunca gidip oralarda mı doğırıyım anacım
bilmiyomki ne kaa para lazım zaten bi seferdede halledemeyis gibime geliyoo
şöle ilk seferde bi 250tlyle gitsek hayli hayli yeter gibime geliyoo tabii ıvır zıvır için sadece

ayy benim kocişte alırız alırız deyip duruydu da neysem geçen yauw bebenin iki tane dondan başka bişiyi yok napacaz deyü sızlanınca izindeyken alak dedi allah razı olsun :roflol:
ya allahım aklıma gelen başıma gelmesin benim içimde gerizekalı bi ses sen erken doğuracan deyip beni deli ediyy allahım sen koru yaaa :Saruboceq:

he nan ösledik nerdesin?
opuyorumnanaktan bende ösledim nan hepinizi hep aklım burdaydı zaten ama anca fırsat buldum
şimdi bile okey oynıcaz millet içerden yırtınıyo gel diye ben size laf yetiştiriyom zemuszemus
cimriler sizii
siz bu cerinle eminönü de gider bişey alamadan gelirsiniz nan
ben 25e bulsam alırın o elbiselerden
40 falandı nan sezonda

hee walla zaten bu cerin karusuylan biz aynı kafadayıss bi eminönüne gitsek bütün tezgahrtarları pazarlık ede ede çıldırtırıss kaydirigubbakcemile3

hee yaa hacıı e napalım kızım egenin anasu zenginn sositososito

ben de diyom zaraya gitmem lazım indirim varmış kociş kızıyo el kadar bebeye zaradan mı alacan deyüüü -tatlicadiarzu-
en çok da chiccoda güzel elbiseler vardı emme çok pahalıydıı inse de lsam diye bekliyom
aman kendine ne alcanki bu sene aldını seneye giyemiyceksin

ayy benim kocişte alırız alırız deyip duruydu da neysem geçen yauw bebenin iki tane dondan başka bişiyi yok napacaz deyü sızlanınca izindeyken alak dedi allah razı olsun :roflol:
ya allahım aklıma gelen başıma gelmesin benim içimde gerizekalı bi ses sen erken doğuracan deyip beni deli ediyy allahım sen koru yaaa :Saruboceq:

amanınn allah korusun nan valla bana da arada tırsak düşünceler gelmiyo diil -tatlicadiarzu-

aman kendine ne alcanki bu sene aldını seneye giyemiyceksin

yok anam zaten daha hiç sonra giyemieem bişi almadım
tunikler elbiseler normal insan kıyafeti hamiş kıyafeti diil
bol da giyiyodum zaten hepsini soora da giyebilceem delikafadulden

off geçmişi okutmayın bana anamm ne nerde yok nehir ne bulamamış gııı
bebelere kıyafet neyin bakıyoz bacıım piyasayı keşfediyos daha pek bişi alan yokk
ebiş nan sen hiç alışveriş yaptın mıııııııııııı
anacım ben bu gün bi ara ankamall deydim mothecare de 0-3 beden kısa kollu çıtçıtlı badileri7 li set alinde satıyolar 28 lira ondan aldım 1 paket nasıl :jeyyar::jeyyar::jeyyar:fotosunu yarın çekip koyarım ço k ciciler nan hepsi farklı desen
ooh 2 hafta izin gez toz adamımm
biz de evdeydik bugün kociş hastaydıı mafoldumben
nesi var nan eniştenin?geçmiş olsun yooosam kıskanmaya mı başladı :jeyyar:
ee dalga geçcek kimse yok mu nan :bbo:
nasıl yaniii?
hoşgeldin cnm
ben sağa bu saatte canlizi nerde bulam anacum :roflol: çillim burda olaydı herbişeyi karıştırır gene kopartırdı biziii kaydirigubbakcemile3
canliz karısı nie gelmiy face habire bişiler paylaşıy emme nan :dilcikar:burayada gelsin banane yaa

hee lan sorma sanki sidik yarıştırıyos burda :roflol::roflol::roflol:
hepimizinki sağlıklı sıhhatli olsun işallah ve mümkünse çıkışı rahat olacak sağlıklı bi kiloda doğsunlar :roflol:

hee tabii çıkışı kolay olmalı :roflol:

hee lan sorma sanki sidik yarıştırıyos burda :roflol::roflol::roflol:
hepimizinki sağlıklı sıhhatli olsun işallah ve mümkünse çıkışı rahat olacak sağlıklı bi kiloda doğsunlar :roflol:

aynı fikirdeyim cerinim
bende kan sulandırıcı iğne kullanıyom diyee kendimi sezeryana hazırlamıstım perşembe doktora sordum normal doğurabilisin dedii kafamçokkarıştı tırsmaya başladım

adamım sen acil ihtiyaçları alsana nan taktın beben seneye yaza giyeceği şeylere çok alma bence onnarı çünkü boyu kilosu gelişimi nası olur bilmiosunki bazen bebeler tombik oluy 3 ay büyük giydiriyler bazen çok çelimsiz oluy yane bak ucuz ucuz alam derken elinde patlarsa karışmam ben hevesim kırılsın deyü bi iki tana alırım seneye yaz dönemi giysin diye de öle çok alma benceeee yerimseniben

ebişimm benim de gidesim var ankamalle indirimler varmı gıı chiccoda faşan harika yazlık elbiseler vardı indiyse gidip onlardan alam 9 aylık olanlardan seneye giysin deyüü
ben de aldıydım ucuz bulduğum kısa kollu çıtçıtlılardan da uzun kollu bekliyoomm

Back
X