2009 Kasm Anneleri

pişt napıyonuz nan
cerenimooo listemi yapıyon gıı yaptığın listeyi banan da gönder nan
bissürü şey aldım ama sanırım bebmin doğduğunda sadece giyebileceği bi hastane çıkışı var :ecrin_bebek:
hep 6-9 aylık almışım yaa onları anca yaza giyer
bu aradaaa ben bugün bebişimin yaza giyeceği elbiseleri aldım indirimden kaydirigubbakcemile5
zarayı boşalttım resmen ama çok datlulardııııı
artık ilk doğduğunda giyeceği şeylerden başka bişi almak yook :tomato:
ama onları tam olarak kestirmem lazııımm
bi dee yaw hala bebişime ne ayakkabı ne patik alabildim yaa çok pahalılar ayakkabılar 40-45, mothercaredaki harika patikler de 20 -25 di yaa
siz ayakkabı koleksiyonu yapan gacılar hepsine o kaa para mı verdiniz nan
nerden alcem ben şu ayakkabıları, patikleri???
ayrıca mothercarede yumuşacık battaniye gibi tulumlar vardı süper insanın sarılıp yatası geliyo emmeee 112 liraydııı

vayy adamım gene kendini tutamamış büyük şeyler almış delü seni kaydirigubbakcemile3
ama annıyom onlar çoh datlu şu zıbından çıtçıtlardan fenalık geldi demi albeniside yoh yaza kızlarımız prenses olcaklar inşallahhh ciciş ciciş giydiririrssss opuyorumnanaktan

kızım şu mothercare midir nedir hiç gitmedim ama gitmeden antipati oluştu bende nedense fiyatlardan mı dır acep lülülülülülü

ama en kısa zamanda egenin hediyesini almaya bakırköye gitmem lazım c&a daki takım için gitmişkene bende bi zaraya girem diom sende aldığına göre indirime girmiştir baya :lepi:

inşş ayy çok heyecanlandımm kıss sankii ilk kez doktora gidicekmişim gibii

burda daa bi mağaza var kızlar oto koltuğu pset diyolar 28 ytll gayetde güzell ben yanlış anladım falan sandımm bi daha sordum geçende bime gelmişt
39 ytlyee hala daha var ama doğuncamı alsam diyorumm

ben de gördüm o bimdekini emme korktm gıı çökmesin soora bebeyi oturtunca kaydirigubbakcemile3

destna cım dualarım kardeşinle canım mevlam şifasını tez vakitte verir inşallah

amin canım inşş Allah razı olsunn bu arada yaa biizm bebişin bi çok şeyii tamam ama benim evim çok lüçük köydeki evde duruyolar beşiğin içi bilem tamam bi eve getirebilsemm çekip koyardımm beğebnicekmisiniz diyee

vayy adamım gene kendini tutamamış büyük şeyler almış delü seni kaydirigubbakcemile3
ama annıyom onlar çoh datlu şu zıbından çıtçıtlardan fenalık geldi demi albeniside yoh yaza kızlarımız prenses olcaklar inşallahhh ciciş ciciş giydiririrssss opuyorumnanaktan

kızım şu mothercare midir nedir hiç gitmedim ama gitmeden antipati oluştu bende nedense fiyatlardan mı dır acep lülülülülülü

ama en kısa zamanda egenin hediyesini almaya bakırköye gitmem lazım c&a daki takım için gitmişkene bende bi zaraya girem diom sende aldığına göre indirime girmiştir baya :lepi:

ay efet yaa etek de etek diye tutturdum ben prensen kimin giysinler ne güzel
zarada 15-20 olmuş hepisi çok datluu emme kışlıklar da gelmiş gıı onnar da çok güzeldi onlar insin onlardan da alurukk
mothercareden de bişeycik aldım inmiş ama inmemişleri almanın pek mümkünatı yok sanküm delikafadulden

inşş ayy çok heyecanlandımm kıss sankii ilk kez doktora gidicekmişim gibii

burda daa bi mağaza var kızlar oto koltuğu pset diyolar 28 ytll gayetde güzell ben yanlış anladım falan sandımm bi daha sordum geçende bime gelmişt
39 ytlyee hala daha var ama doğuncamı alsam diyorumm
bence al güselim ben bimden fön yemek takımı ketıl aldım hepsi de ilk günkü gibi çalışıyo tıkır tıkır
hosgeldin seker
bebegine yeni ciciler almisya onlari anlatiodukaydirigubbakcemile3
hııııı o hesap yaaniii delüüü aha hep gitmiş 6-9 almış nan manyakk karı seneye daa güselleri çıkarrr kaybolmuyolar ya sen 0-6 arası alsana dimiii
benimkide seyredi bu yüzadensesini çıkarmıyor yoksa şimdiye kadar yanıma çoktan gelmişti kedi gibi
vay anam nasıl kedi gibi yapılıyo bu herifler kardeşş annatsana

slm kızlaaarr a.s.
ben geldim evimeee,emme annemleride aldık geldik kaydirigubbakcemile3
bebişin odası badana olucak annemde yardıma geldi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
haftaya pazar kocişim yıllık izne çıkıcak annemleri izmire götürecez 2gün kalıp tatilde gezicez bodrum,datça falan :lepi:

allaahh kaçın edanın annesi gelmiş bizide silip süpürmesin kızzz edoşş senin anacın temiz evde rahat durmiydi şimdi badana olcak kadın kendini parçalar artık tinerle falan siler yerleri abbaoowwww kaydirigubbakcemile3

bence al güselim ben bimden fön yemek takımı ketıl aldım hepsi de ilk günkü gibi çalışıyo tıkır tıkır
hııııı o hesap yaaniii delüüü aha hep gitmiş 6-9 almış nan manyakk karı seneye daa güselleri çıkarrr kaybolmuyolar ya sen 0-6 arası alsana dimiii

ula herüfünü televizytonun karşına koy maçı aç kedi olular denemesi bedava

kızııııımmm seneye 50 liramı verek gıı el kaa şeylere 15e 20ye hallettik işte :jeyyar:

amin canım inşş Allah razı olsunn bu arada yaa biizm bebişin bi çok şeyii tamam ama benim evim çok lüçük köydeki evde duruyolar beşiğin içi bilem tamam bi eve getirebilsemm çekip koyardımm beğebnicekmisiniz diyee
cicimm bişileri de eksik bırak gııı onu da ben alam yani demii
benim herüfte maç izliyooo :lepi:
belli zaten bacımm baksana herkes teker teker düşiyyy yoosam pazar akşamı pek gelen olmasdı.

Back
X