bende senin gibi düşünüom ama odam beyaz komple cok renksiz olabilir o sanırsam CADIARZU
bu senlik ozaman
http://www.emall.com.tr/product/bebeko-7-parca-uyku-seti-prestij-yesil/[/QUOTE]
nehriver ben migrosta sordum böle uyku seti... peluş gibi bi kumarşı vardı çoook güzel yumuşacık... tek tek parça parça satıyolardı... sadece yorganı 130 lira dedi satıcı... takımı 500 ü bulur dedi.. senin koyduklarının fiyatı çok iyiymiş vallaaa.. bu arada nerden arıyosunuz bunları ben de bakiym burda nerde varsa... koyunlu olan ççok hoşuma gitti çünkü
siteyi gezdim en dandik olanlar kalmis stoklarda digerleri bitmis....
millet anlio malin iyisinden..kaydirigubbakcemile3
bide bence böyle internetten ellemeden yumusakligina bakmadan kumas kalitesini secmeden almak dogur degil....fiyatlarda ayrica cok ucuz degil ben chiccodan aldim 100 e hemde en iyisini sectim..bazilarinin yorganlari cok ince oluyo..ebnce sen önce bi carsi pazar gez bulamazsan internete yönel
chicco dan 100 e mi aldın.. iyiymiiiiş...
kızlar doktordan yeni geldim oğlum 1.226 grm olmuş doktor gelişimini çok beğendii sürekli idrara çıktığımı söyleyince tahlil istedii iltihap çıktıı alttan muayene etti rahim açıklığı varmı diyee oda yokmuşş zamanında doğucak inş dedii bebek yutkunuyo ağzınıı bişey yiyomuş gibi çeviriyodu emmme hareketti gibii yanakları tombik tombikktii canım benim yaa
yeni geldik hastaneden ayyyy bebişkommm 830 gr olmuşşşşşşşşşşş daha doğum pozisyonu almamış gelişimi haftasını çok uygun suyun neyin herşeyin ii dediiii kan ve idrar kültürü verdim 3 gün sora sonuç alıp göstereceeemmmmm inşşş
maaşallahh..

tosuncuk olmuş bebişler... bakalım bizimki ne kadar oldu çok merak ediyorumm
şimcikkkk ya foto makinesini alacaadım eltimden çekip fotolarını koyacadım emme geç oldu yarın atarun artık kısmetsaa
kızım valla güzel bi yer gitmek lazım kıyafet olarak herbişeyini aldım sayulur
güzel bi hastane çıkışı aldım 25 e ama kumaşı çok iii 35 lik gruptan zornan aldım kaydirigubbakcemile2
kadife tulumlar aldım 10 a pijamalar aldım 5 e battaniyeler aldım 20 şer den penye battaniye aldım 5 e havlusunu aldım 10 a çıtçıtlı badyleri 2 lira 2.5 lira arası değişio
ceriiiin hayırlı olsun cicileriniz.... ballandıra ballandıra anlatmışsın çok merak ettim... hemen gel de şu fotoları koy kııızz
iyidir canım senden ne haber...