• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

ay haketen ya bi dünya alıncak var bu arada süt sağma makinelerine bakan oldumu kızlar ya karar veremedim ne alacağıma birde birşey okudum içeriğinde BPA olmayacakmış aldığımız biberonların süt sağma makinelerinin çünkü sağlığa çok zararlıymış heleki bebişlerimize ben cam biberon alacağım o nedenle
süt sagma makinesini netcen kizim belki bebegin rahatlikla emicek gerek kalmicak sütünü sagmaya simdiden bunlari düsünmesene...1 gün icinde alinan sey o baktin emmiyo beceremiyo emmeyi ozaman alirsin..
cam biberon konusunda haklisin ama onuda yavrum minicik elleriyle nasil kavricak..agri oldugu icin tutma kabiliyeti gelisemicek

kapi süsüleri internette cok güzel modeller var canim bi bak sitersen

bu bebek sekerleri ne ise yapiyo ayiptir sormasi...hastaneye gelenler icin mi yoksa mevlüt te dagitmak icinmifisfisfis
sizde ne güzel yaa bizde öyle bebek sekeri falan yok..bend emi yapsama caep yeni bir akim baslamis olur

canım eminönündeki dükkanda harika kapı süsleri var ben oraya gideceğim
şekerleri bebek görmeye ve mevlüte gelenlere dağıtacağım sanırsam hastaneye karar vermedim orda dğıtmam sanırsam hele bi yapayım bakim ne kadar yapabileceğim kaydirigubbakcemile3

Benim kayınvalide iptal etmiş bak hüzün çöktü şimdi içime gelemiyormuş :teytey: :1rolleyes:
oh ohh bak bende çok üzüldüm şimdii:teytey:
ben anamla yüncüye gidem geleem kaydirigubbakcemile4
öptüm hepinizi gelecem hemeenn
patik için yün mü alcanız edoşum
ben bi tekini yaptım patiğin gerçi patikten çok herşeye benzedi ama olsun napıyımmm :bbo:
ben yemeğe gidiyorum kızlar... afiyet olsun hepinize
nan ben daha kahwaltımı yeni yaptım

he nan tuba hadı mureda karusu godomanda cerıne noliyi nan sankım handa oturuyozda bebegın sesını duyamıycaz hacı daha önemlı seylerını alırız nan

canım eminönündeki dükkanda harika kapı süsleri var ben oraya gideceğim
şekerleri bebek görmeye ve mevlüte gelenlere dağıtacağım sanırsam hastaneye karar vermedim orda dğıtmam sanırsam hele bi yapayım bakim ne kadar yapabileceğim kaydirigubbakcemile3

benim eminönüne ulasma gibi bi imkanim yok ama su anda internnete dolaniyorum cok basit ve schick modeller var..aksam üstü malzeme almaya cikarim belki kendim yapicam heves ettim:sm_cool:

bu bebek sekerleri bildigimiz nikah sekeri gibi oluosa eger bu almanlarin cok süslü sahane lezzetli cikolatalri var bende öyle mi yapsam acep..maksat sadece disini süslemek degilmmi

cnm napcan süt sagma makinasını yaavv.alma şimdiden :olmaz:
biberon bende cam aldım almayın o poli moliden zararlı onlarr :olmaz::olmaz:

canım işe başlayınca napcak bebişim evde mamamı yiyecek çalıştığım için almak zorundayım mecburen

Benim kayınvalide iptal etmiş bak hüzün çöktü şimdi içime gelemiyormuş :teytey: :1rolleyes:

ay bak nası üzüldük hep birlikte :lepi: :teytey:

bende ölee yapcam malzemeleri alıp ölee yapcam. senin dedğin dükkan mehmet efendi kahvecisinin sokağındaki dükkan mı? ben ordan alıcam malzemeleri

aynen orası canım bende ordan alıcam harika şeyler var orda çünkü

süt sagma makinesini netcen kizim belki bebegin rahatlikla emicek gerek kalmicak sütünü sagmaya simdiden bunlari düsünmesene...1 gün icinde alinan sey o baktin emmiyo beceremiyo emmeyi ozaman alirsin..
cam biberon konusunda haklisin ama onuda yavrum minicik elleriyle nasil kavricak..agri oldugu icin tutma kabiliyeti gelisemicek

canım ben çalışıyorum ama mecburen sağmam gerekecek bebişime sütümü :sinifsinif:

benim eminönüne ulasma gibi bi imkanim yok ama su anda internnete dolaniyorum cok basit ve schick modeller var..aksam üstü malzeme almaya cikarim belki kendim yapicam heves ettim:sm_cool:

bu bebek sekerleri bildigimiz nikah sekeri gibi oluosa eger bu almanlarin cok süslü sahane lezzetli cikolatalri var bende öyle mi yapsam acep..maksat sadece disini süslemek degilmmi
bende kendim yapıcam hemde büyük bi zewkle zemuszemus ben badem şekeri yada lavanta koyucam içlerine kalıcı olsunlar diyee. çikolatada düşündüm ama çikolata saklanmaz kii :umursamaz: sende en iyisi badem şekeri yada lavanta koy
he nan tuba hadı mureda karusu godomanda cerıne noliyi nan sankım handa oturuyozda bebegın sesını duyamıycaz hacı daha önemlı seylerını alırız nan

godoman muredaa :roflol: :roflol: :roflol:

abooo tontişim gelmişşş naaan ne zamandır görmüyom ben seni çiçkoo gel bi öpem naaann Şeniz
öp öp delikafadulden

kızııııııııııııııııııımm bizde öle seninki gibi kaynana yoh taaammıı foto makinesi alsında elimizin altında dursun daha gidip foto makine dilenecem nan eltimden :roflol:
eklicem nan gelmeyin üstüme falla atlarum köprüden nan kaydirigubbakcemile4
naniknanik gel ben verem nan eltınden ısteme kaydirigubbakcemile3

bende ondan aldım :lepi: dr.browns amerikalı çocuk doktorları bilem önerio:lepi:
evet nehırcim bu ıyımıs bırde adam gıbı sagma makınası bulursam telsız

bende kendim yapıcam hemde büyük bi zewkle zemuszemus ben badem şekeri yada lavanta koyucam içlerine kalıcı olsunlar diyee. çikolatada düşündüm ama çikolata saklanmaz kii :umursamaz: sende en iyisi badem şekeri yada lavanta koy

godoman muredaa :roflol: :roflol: :roflol:

he godoman o para anası delikafadulden

canım ben çalışıyorum ama mecburen sağmam gerekecek bebişime sütümü :sinifsinif:
hmm simdi anladim ozaman senin kesin alman gerek....simdiden arastirmya baslamakta haklisin ancak karar verirsin uygun bisey bulmaya....

:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
burda badem sekeride yok ki..ne bicim memleket burasi yaa:dilcikar:
badem sekeri lavanta ikilisi hos ama cikolata lavanta ikilisi pek uyumlu olmuyo...bakayim ne bulursam uygun onu yaparim artikin..belki badem sekerini su cok sosyetik yerlerde bulabilriim

kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4 bekle beni hacıı geliyorumm kaydirigubbakcemile3
valla annemlerde ankaradan geldiya 2 gün önce yorganla yatıyolardı şimdi vantilatör açıp yatıyolar kaydirigubbakcemile3
hee burda serin serin yatıyokkk falla
banada bende sıcaktan yatamıyom evden dışarı çıkmak istemiyomm
öğlen eve gidiyomm geçiyom klima karşısına akşama kadar ordayım
gel nan sende bana hepimiz yararık kardeş kardeş
Bayanlar yaaaa ben çok kararsızım hala dün internette dolanırken göztepe medicalpark hakkında bir sürü şikayet gördüm, benim saglık sigortam var, bu durumda siz olsanız göztepe medicalpark ı mı secerdiniz acıbadem hastanesinimi??? Basta acıbadem düşünmememin tek sebebi medicalparkın evime daha yakın olmasıydı...
kesinlikle acıbadem delimisinnn kısıımmmm medikalpark ne yaaa

Back
X