• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

kim uğraştıysa canlizle almıştır boyunun ölçüsünü fazla fazla arada olan diğer annişlere olmuş olum :)))))

hee pislük hemende günahımı alıvermişş naniknanik
yoh nan adam ne zaman gelse ben kk nın başındayım fitil oluyo artık
çok duruyon o bilgisayarın başında deyü söyleniyo dellendirmiyem deyü çıktım hemencük
pc başında çalışırken eyü keyfe gelince zararlı hıhhh o da ayrı bi alem ama napcen karrrdeeeşş :dilcikar:
senin bu heriff aynı benimkisine benziyoo heee :oklava: bunların cinsi aynı kaydirigubbakcemile3
kızıııım demekki millet sizde bi azmanlık potansiyeli görüyo alla allaaaaaaaaaaaa :roflol::roflol::roflol:
neen milleti üstüme salıysan nan sapuk karuuu :mymeka:
lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü
ben btirdim cerincim hosgeldin
bende bitirdimm hihoyyyt
anam çok mu dalmışım ne nehir kız alıntılara baktım da lokanta menusu gibi bu kızlar ne etmiş böle abowwww canliz çıldırmış ha :))
çıldırmış ki ne çıldırmış delikafadulden wannaylan mureda yüzünden bütün topiği harcadıı :bbo:
allah canliziin gazabından tüm kasım analarını korusun :roflol:
amiiiiiiiinnnnnnnnnnn :Saruboceq:
bu kadar yemek bide musterileri yolarken aklina gelmis.

carrtt=iskender
currttt=kunefe:roflol::roflol::roflol:
:roflol: :roflol: :roflol:

bir daha girmem topıge olur bıter canım

kuuzuuum küsmek varmı yaavv :olmaz:

slm gülüümmmm Şeniz

ayy biz kocişnen ssabah kalktık avcılar sahile gittik bi güzell kahvaltı ettik havada bi güzeldi şansa meteoroloji yağmır falan diydi amma güzeldi
sora atladık ordan silivrinin ilersinde bi yer var oraa gittik delüler kimin yüzdük su çok güzeldi mestü hayran oldum geldüm nan şimdi de duş aldım kk dayım pestilim çıktı delikafadulden

ohh maşallah cnmm allah içine sindirsiinnn opuyorumnanaktan

bu kadar yemek bide musterileri yolarken aklina gelmis.

carrtt=iskender
currttt=kunefe:roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol:

iyi aksamlar hatunlarrrrrrrr

slm cnm benimm opuyorumnanaktan

iyi aksamlar hatunlarrrrrrrr
hoşgeldin konyalııımmm kaydirigubbakcemile3
be gidemde dusa gireyimmmmm görüsürüssssssssssss

ayy ben bugün ütümü yaptım ewimi temizledim banyomu yaptım bide pasta yaptım sölemesi ayıpp ayy ben bugün bayaa iş yapmışım hee kutlarım kendimi vereliniortak birasdanda misafir gelcek yemek yok dışardan sölicezzzz hihoyyyt

ayy ben bugün ütümü yaptım ewimi temizledim banyomu yaptım bide pasta yaptım sölemesi ayıpp ayy ben bugün bayaa iş yapmışım hee kutlarım kendimi vereliniortak birasdanda misafir gelcek yemek yok dışardan sölicezzzz hihoyyyt

ayy kocişimde bugün bizi ailecek yemeğe çıkarcakk hihoyyythihoyyythihoyyyt

gozun aydin. bende evi temizledim ama utuler hala duruyo.-tatlicadiarzu-

hosbulduk dadluslarrrr
gezmekten ayaklarıma kara sular indi nannn

nennn tubaa harbi konyalı zannetti beni hatun herhal

selam kasimin güzel annisleri nasilsiniz?
size bi soru daha dogrusu sütü gelen annislere.. benim suan hep yatmam gerekiyor ya.. durup durup sütüm akiyor..símdiden bu kadar süt olmasi normalmi? es´kiden damla damla akiyordu.. ama simdi günde bi iki ped degistiriyorum.. süt kuruyunca ped acaip sert oluyor.. bende sürekli degistiryorum..
mandira acicam yakindir..kaydirigubbakcemile3

aa süt mü gelio nan :1shok: bende tıık yok ulan memişler balon gibi şişti ama fiyasko sanırsam daha bi damla bi nimetini göremedik heee naniknanik
başka süt gelmeye başlayan varmı üretim tesislerinden gızlarr merak etttim bak şimcik

kıslar ya aklıma geldi kurban ne zaman deyü de
anam ben bayramda doğurcam herhalde
26 kasım arefe
benimde tahmini 21 kasım netcem nan ben
normal doğurusam kızım 5-10 gün sonra gelir belkim çifte bayram yaparım o zaman ben dehihoyyythihoyyythihoyyyt
ben de bi dahaki bayrama haızrlarımkızımı el öpmeyide öğretirim hemen
kızımın harçlığı çıkar lülülülülülü

nann biz sennen sat kardeş deülmüyük benim muhtemel doğum tarihi 19 kasım diiy internet siteleri falan sağa nası 21 diiyler olummmm ??
gerçi en son doktora gittiğimde ultarason cihazı doğum tarihi 11 kasım gösteriy dedi ya du bakalım hayırlısıııııııııııı

Back
X