günaydın canım
ılık banyo yapıyorum havlu ısıtıp koyuyoruz masaj yapıyo kociş üstünede bir parol içiyorum ama yok yok gene aynı gene aynı önümüzdeki hafta beyin cerrahına gideceğiz tekrardan belki önerebileceği başka şeyler olur ne bilim ama 3 ay daha nasıl dayanacağımı inan bende bilmiyorum bebeğim için kızım için dişimi sıkıyorum onu üzmekte istemiyorum ama ne yapacağımıda bilmiyorum :sinifsinif: :sinifsinif:
canım ben romatizm mikrobunu bebekken kapmışım ömrüm boyunca bununla savaştım 10 yıl öncesine kadar çok zorluklar çektim 10 yıl önce bir dr ağır penisilin tedavisi ile beni bu iletten kurtardı son yapılan tahlillerde romatizmanın vucudumda kalmadığı görüldü ama hamilelikten dolayı tekrar nüksetmiş olabileceğini söyledi dr aynı zamanda belimde omuriliğimde bir zedelenme gibi birşey varmış üstüne birde bel fıtığı var malesef allah yardımcım olsun ne yapacağımı bilemiyorum sürekli dualar okuyorum hafta içi izinliyim tekrar beyin cerrahına gideceğim bakalım ne diyecek bir çare bulabilecekmi belkide yatak istirahati verecek emin değilim bebeğime birşey olmasında sıkarım dişimi ama ona bişi olmasın :sinifsinif:
çookk geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin inşş tez zamandaa sen üzülme prensesine hiç bir şey olmıycak Allahın ziniyle dualarımız seninlee canımopuyorumnanaktan