• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

umarım doktor ii şeyler söler sana bizede haber ver canım sonucu opuyorumnanaktan

canım az evvel hastaneyi aradım beyin cerrahı bugun öğlen gelecekmiş bende bugun gitmeye karar verdim kociş gelip alacak gidicez bakalım ne diyecek
eve dönunce haber veririm size

canim, kuzularimiz Allah'a emanet. birsey olmaz Allah'in izniyle. doktor iyi seyler soyler insallah.

allaha emanet yavrularımız doğru diyosun tatlım ama ne bilim her ağrı kesici içtiğimde içimden bir parça kopuyo allahım nolur bebişime bişey olmasın diyorum

ayy tatlım geçmiş olsun ya rabbim acil şifalar versin o günahsız yavrunun hürmetine kolaylıklar versin sana bi tanemmm :Saruboceq:

aminn canım inşallah yavruma birşey olmasında ben dayanacağım öyle veya böyle dayanmak zorundayım normal bir ağrı gibide değil ağrı bır başladımı yatağa mahkum ediyo
bugun öğlen beyin cerrahına gideceğim ne diyecek bakalım

anaaam beebeeemm noldu arif enişteme yauwwww diye diye adamın soluğunu kestin nan kaydirigubbakcemile3
ayy şaka bi yana kıss allah onnarı başımızdan eksik etmesin ya rebbimmmm :Saruboceq:

amiinnn canım çok tırstım walla :1shok: bide az önce açtım telefon adama fırça attım niye kendine dikkat etmiyosun doktora gitmiyon diyee :bbo: adam iyice kalpten gidicektii kaydirigubbakcemile3

canım az evvel hastaneyi aradım beyin cerrahı bugun öğlen gelecekmiş bende bugun gitmeye karar verdim kociş gelip alacak gidicez bakalım ne diyecek
eve dönunce haber veririm size

allaha emanet yavrularımız doğru diyosun tatlım ama ne bilim her ağrı kesici içtiğimde içimden bir parça kopuyo allahım nolur bebişime bişey olmasın diyorum

aminn canım inşallah yavruma birşey olmasında ben dayanacağım öyle veya böyle dayanmak zorundayım normal bir ağrı gibide değil ağrı bır başladımı yatağa mahkum ediyo
bugun öğlen beyin cerrahına gideceğim ne diyecek bakalım
hadi bakalım hayırlı haberlerle gel inşallahhh:Saruboceq::Saruboceq:

benim ki kesin teneke. birak suite tasimayi benim adam oglumun dogumunda bir cop bile almadi bana. bu sefer fitil fitil getiricem burnundan.:jeyyar:

getir tabi kız ben olsam paralarım valla ben hamile kaldıgımı öğrendiğimde bile hediyemi aldı yoksa eve koymazdım onu :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

günaydın sofrayı kur bende geliyom kaydirigubbakcemile4açııımmmmmcokacimcoook

hee bacım bi bunlarınki bide bizim muredanki altın ama bizim ki tenekee :roflol:

hee hacı gel falla iki lafın belini kırarken kafaltı ederdük gııı kaydirigubbakcemile2

kısss muredanınki altın kaplıııı hemide üstünde pırlanta işlemeleri var naaaaaaaaaaaan :roflol::roflol::roflol:

yahu ben o diziye binbir işgence diodum artık öldürüodu beni bi bakmalaarı yarım saat sürüo sözden cok bakıs vardı dizide:roflol::roflol:

hic seyretmedim o diziyi. bagisiklik sistemim kaldirmiyodu.:roflol:

canim, doktorun bir agri kesiciden birsey olmaz diyorsa olmaz merak etme. kuzunun keyfi yerindedir merak etme.opuyorumnanaktan

bi bakyım :roflol::roflol: valla altından :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol:

hic seyretmedim o diziyi. bagisiklik sistemim kaldirmiyodu.:roflol:

canim, doktorun bir agri kesiciden birsey olmaz diyorsa olmaz merak etme. kuzunun keyfi yerindedir merak etme.opuyorumnanaktan

:roflol::roflol:

bende bi kaç bölüm izledim bağısıklık sistemim çötüydü valla kücük emrah gbi bakıodum herkeseee:roflol::roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol: 150 TL eden varsa yüzüme tükür olummmm :roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: bana hamilelik hedyesi almıstı 150 tl den fazlaydı su durumda ben varım dyebilirmiyim :kedi::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

acaba bizde altın suyuna batırsak bizimkiler yer mi nan acaba laelaelaelaelae

yıkayınca akar nan:roflol::roflol::roflol:

tuba senin kocişindeki sroun bende de var uyku apsesimi ne diolar yüksek yastıkla yatsık tok yatmasın bide bebek icin soğuk buhar makinası aldıysan şimdiden calıstır onu faydası olurrr:lepi:

Back
X