• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: bana hamilelik hedyesi almıstı 150 tl den fazlaydı su durumda ben varım dyebilirmiyim :kedi::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

o sayılmaz kızım ekstra ürün oluyo o zaman bebek var sayılmas delikafadulden
ona bakarsan benim hamişlik hediyemde 350 emme bebeksiz lazım cash nakit ödeme hahahha

o sayılmaz kızım ekstra ürün oluyo o zaman bebek var sayılmas delikafadulden
ona bakarsan benim hamişlik hediyemde 350 emme bebeksiz lazım cash nakit ödeme hahahha

anam nerden cıktı bu muhabbet kendimi kötü kadın gibi hissetiim 150 binden aşşağı olmaz cicim :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

yıkayınca akar nan:roflol::roflol::roflol:

tuba senin kocişindeki sroun bende de var uyku apsesimi ne diolar yüksek yastıkla yatsık tok yatmasın bide bebek icin soğuk buhar makinası aldıysan şimdiden calıstır onu faydası olurrr:lepi:

anam dün bi öküz edasıylan yedii peşpeşe
buhar makinası almışmıymışım :mymeka: nan ben daha bebeme don bilem almadım nerden alıyım buhar makinasını laelaelaelaelae

:roflol::roflol::roflol:
anam dün bi öküz edasıylan yedii peşpeşe
buhar makinası almışmıymışım :mymeka: nan ben daha bebeme don bilem almadım nerden alıyım buhar makinasını laelaelaelaelae

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: öküz edasıylamııı:roflol::roflol::roflol::roflol: lan biri bu kızı sustursun beni öldürcekkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:roflol::roflol::roflol::roflol:

valla amma güldüm haaaaaaaaaaa en kötü günümüz böle olsun inşallahhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

anam azcık idare etse yeter nan
en azından bizde görürdük şeyi altın kaplılar nasıl yaşıyoo diyee laelaelaelaelae

boşver nan görüp napacan sora köyüne geri dönemezsin valla şimci çekmek kolayda tadını alınca bunalıma girersin laaa :roflol::roflol::roflol:

canlizzzzzzzzzzzzzzzzz nannn napıyon sesin çıkmıyo sabah sabah karular yolunmaya mı geldi gıııııııııııı

Back
X