valla ben de gçen hafta dr.a gitmiştim 4ünde ayın, dr gene bi ay sonra çağırdı vardır bi bildiği heralde benim hiçbi problemim yok hemen hemen, belki de ondan ayda bir görmeyi yeterli buluyordur, ama 8. aydan sonra onbeş günde bire indirebilir erken doğum ihtimali filan olursa daha sık çağırır elbette
hee benide ayda bir çağırıy eylülde 25e iner onrada zaten haftada bir 3-4 günde bir olurr..
aman ya banada kimse yardım etmedi kocişle yaptık işte.sadece lazım olanları çıkardım hergün bişey çıkarıyom işte yavaş yavaş.
kız bende duramıyodum ama şimdi iki aydır falan hiç sürmedim.ayyyyy kırmızı ojeleriiiiiiiiiiiiiiim.makyajıda her dışarı çıkışımda yapmıyom haftada bir falan işte
ayy sür sende aradaa zemuszemus ben ayağımda ojesiz çıplak gibin olurumm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
valla ben de kocişle bi yere çıkıcaksam veya evde onu karşılıcaksam filan ojemi sürüyorum bi de farla ruj sadece, başka şey kullanmıyorum kozmetik de pek ii değil amma insan da kendini makyaj yapınca mutlu hissediyo napiim ojeyi havalandırdığınız bi yerde sürün diyorlar ojeyi ben de çok severim
mureda alemsin valla:) kaşsız mı kaldın kız
hee kızzz vallaa hepsini alurunnn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kız bende selülit oluştu bile.ne etcez bu selüliti bilmiyom.diyomki doğumdan sonra bol spor yaparım gider.şimdiden aldırdım koşu bandınıkaydirigubbakcemile3
sende bizdensin bacım.hiç elleme
bendede bisiklet,twister,kol çalıştırma felan olan koca bi alet var kaydirigubbakcemile3 doğurunca inmicem tepesindenn kaydirigubbakcemile3