okudum kuzum
dövseydin bidekafamçokkarıştı
gecmise bakmadan daldim ben direk ne bilim ne yazdin ön sayfalarda leyyyynnnmafoldumben
sence isim konusunda iyi etmişmiyiz
sonuçta anket desteğini alarak netleştirdik
canım bu dolabımı diosun iki boyu var büyük olan kalmamısı stoklarda ben kücüğü aldım olursa bebek odasına olmazsa banyoya havluluk olarak koyarım die
IKEA Turkey - MAPA Mobilya ve Aksesuar Pazarlama A.Ş.
oğlumun adı için isim topici açtım ama bulamadım ben 21 nci hafta içinde oğlum olacağını öğrendim ama ben biliodum oğlum olacağını tuhaf bi şekilde neyzen tevfik in bu isimli bi şiiri var onu okurken kulağıma hoş geldi ASRIN:: koydum ismini bi anda sonrada değişmek gelmedi içimden Asrın kaldı kimler neler dedi serdar ortacın sarkısı var ya asrın hatası onu sölediler bu nebiçim dediler ama ben kararımııı cokkktan vermiştim cok memnunum oğlusumun adından opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
evet canım bu uzun boylu olandan bahsediydim
benim bir yerim var da dar enini ölçcem snırım 40 cm miş.uyarsa ondan da almayı düşünüyom.kızcağızımın kıyafetlerini koycak dolabı bilem yoksenağlamasenağlama
hani salon takımında tekli büfe oliy ya genelde bardak koyaruk
işte salonda yer kaplıy diye ben onun içini boşalttıp giyinme odasına koydumdu.şimdilik onun içine doldurdum ipeğimin kıyafetlerini.camekanlı bide çok orjinal oldu da yeterli değelalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
asrın ismi bence de çok hoş ve orjinal bir isimalkisalkisalkis
bakarsın senden beğenirler başkalarıda koymak ister
kız allahtan senin bendeki gibi bi koca yok hemen itiraz ederdi ilk duyduğu isimlere karşı böle benim kociş.sen kocişini hemen ikna ettinmi
ooh zeytüün gıı kızın olacağını benden soora öğrendin benden önce isim buldun nan ben haalaa bulamadııım :gitme:
zeynep olcek gaabaa
he nan ama sen benim kadar uğraştınmı bakem
hergün insanların başının etini yidim işte
oylayın hangisi olsun önerin falan deyü
bide zeynepten kurtulam dedim eşim çok istiyodu ya ama bendeki topikte yorumları oku cnm.sankim herkes bu ismi koycakmış gibi geldi.inan eşim bile sırf bu yüzden vazgeçti
senden bir iki altarnetifle benim gibi yapabilirsin canım.ama özgem duymasın valla topuklarımıza sıkar.
ay hatırladımda neydi kız o günler.ben sağa hep diyodum ya erkeği ordan sildircem deyü
allah nasip etti de sildirdim gızzzalkisalkisalkis
gidip baktim eylul analarina. erken dogum cogu. insan korkuyo ya.:sinifsinif:
IKEA nin tektil urunleri cok cok kaliteli degil. mesela orda satilan battaniyenin bebegimin tenine degmesini istermiyim bilmiyorum. ama ufak tefek aksesuarlar harika.
ikeaya geçen hafta gittik
uygun nevresim takımları polarlar alt değiştirmeler havlular falan var ben beğendim aslında
hatta bir takımda ordan alam deyom
ikea ürünlerin ben pek beğenirim orjinal değişik şeyler bilem bulabiliyon
fiyatlarda uygun bence