2009 Kasm Anneleri

kizlar size ne dicektim untmadan
sabah bi arkadas aradi 3,5 aylik kizi var kizini yikarken yikama suyuna hep 2 yemek kasigi tuz 1 yemek kasigida hakiki zeytin yagi karistiriyomus..o dogumdan önce hazirlik kurslarina gitmisti dogumdan sonrada eve ebe almis ebe söylemis böyle yapin diye....bana cok entersn geldi ama bebeginde ne bir pisik ne cildinde yada kafasinda kepeklenme olmamus...banada tavsiye etti...ebesi demis bebek sampuani bile olsa icinde kozmetik var ilk aylar böyle yikayin diye..
zeytin yag yaglandirmiyomu saclarini dedim hayir dedi..
pide poposunu temizledikten sonra pudra yerine bir pamuga azcik zeytin yagi damlatiyomus öyle kapatiyomus altini bunda ebe demis,hem cok rahat kaka yapiyomus kizi hemde pisik yapmiyomus...
ben denicem bu yöntemi sizde deneyin bence
sonucta bir zarari yok
ayy sağol kuzum paylaştıkların için bence de çok mantıklı benim bi arkadaşım anlatmıştı hiç pişik kremi ve bebe yağı sürmemiş zeytinyağ sürmüş bebeğine

ayy sağol kuzum paylaştıkların için bence de çok mantıklı benim bi arkadaşım anlatmıştı hiç pişik kremi ve bebe yağı sürmemiş zeytinyağ sürmüş bebeğine

zeytinyağı tüğlenme yapar kıs vücutta sonra kurt bebiş olmasınlarkaydirigubbakcemile3

gurbet dok gelmişsin ne oldu sonuç

şekerim yüksek çıktı canım. 146 mış. 10 gün sonra 100 lük yükleme yapacağız. bakalım onun sonucuna göre birşeyler yaparız dedi dr. bide kan değerlerim düşükmüş. kan hapını değiştirdi başka bir ilaç yazdı. ama genel olarak iyiyiz. bebek iri olabilirmiş bunun için belki sezeryan olabilir ama şimdi bunları söylemek için erken dedi.

şekerim yüksek çıktı canım. 146 mış. 10 gün sonra 100 lük yükleme yapacağız. bakalım onun sonucuna göre birşeyler yaparız dedi dr. bide kan değerlerim düşükmüş. kan hapını değiştirdi başka bir ilaç yazdı. ama genel olarak iyiyiz. bebek iri olabilirmiş bunun için belki sezeryan olabilir ama şimdi bunları söylemek için erken dedi.

benimde şeker yüklemesi ilki yüksek çıktı 151 idi ertesi gün 100 yaptık dok iyi dedi diyet vermedi ama ilk üç tahlil yüksekti sonuncu düşük çıktı anlamadım yane bende haftaya gidecem dok. oruç tutma konusunda kararsızsım sizler ne yapacaksınız

ben normal banyosunu yaptırıyordum ama yıkamadan 10dak.önce zeytinyağla karbonatı karıştırıp sürüyordum konağa çok iyi geliyor birde aşıya gittiğimizde hemşire sebamedin şampuanını kullanın hiç konak olmaz demişti
banyodan sonra vücudunu yağlarken poposunada sürüyordum pişik falan olmuyordu

demek ki kepegi engellemeninde bir yolu varmis:lepi:
süper yaa millet bunu niye bilmio ki acaba,cocuklarini kafalari beyaz beyaz gezdiriolarkafamçokkarıştı

zemuszemus
reca ederum canim burasi bildiklerimizi paylastigimiz biyer sonucta hepimizin ilk bebekleri böylece en yapmamiz gerektigini ögreniyoruz

zeytinyağı tüğlenme yapar kıs vücutta sonra kurt bebiş olmasınlarkaydirigubbakcemile3

zeytinyagi mi kil yaparsengözlerimebaksanabsenelerde hep kullandim hatta güneslenirken sürüyodum süper yakio kalici oluýo diye tekbir kil artisim bile olmamisti
benim bildigim badem yagi killandiriyo

gecmis olsun canim...
sezeryan sen istiyomusun peki doktorlara kalsa hemen kesip biciyolar cünkü

ben geldüüümmmm
yavv şu ana kadar bebeme heç bişe almadım biliyonuzmu erkenmi acaba diyomki 7 aylık olsunda öle alırım gerçi busenin küçüklük kıyafetleri var emme yinede yetmez bazıları pembe giydiremem ortak renklerde var anca onları giyebilir accukta maviş maviş alayım havalar soğusa biraz örgüye başlayacamda bu sıcakta yünde örülmez

benimde şeker yüklemesi ilki yüksek çıktı 151 idi ertesi gün 100 yaptık dok iyi dedi diyet vermedi ama ilk üç tahlil yüksekti sonuncu düşük çıktı anlamadım yane bende haftaya gidecem dok. oruç tutma konusunda kararsızsım sizler ne yapacaksınız

ben tutmayacağım orucu. dr da tutma dedi zaten. 100lük yüklemeyi haftaya pazartesi yapacak ondan önceki 3 gün bol bol şekerli yiyecek ye dedi bana bakalım umarım birşey çıkmaz

süper yaa millet bunu niye bilmio ki acaba,cocuklarini kafalari beyaz beyaz gezdiriolarkafamçokkarıştı

zemuszemus
reca ederum canim burasi bildiklerimizi paylastigimiz biyer sonucta hepimizin ilk bebekleri böylece en yapmamiz gerektigini ögreniyoruz

zeytinyagi mi kil yaparsengözlerimebaksanabsenelerde hep kullandim hatta güneslenirken sürüyodum süper yakio kalici oluýo diye tekbir kil artisim bile olmamisti

gecmis olsun canim...

ben z.yağıda yapar diye biliyorum yaa yanlış mı biliyorum acep:uhm:
yengemde bebiş kabız olunca poposuna kulak pamuğuyla değdiriyor hemen rahatlıyor yavrucakkaydirigubbakcemile3

zemuszemus

gecmis olsun canim...

canım benim dr normal doğum taraftarı araştırıp öyle gitmiştik zaten. benim için çok önemli değil doğuruyumda nasıl olursa artık bebiş sağlıklı olsunda. dr bebek böyle iri giderse mecbur kalabiliriz hazırlıklı ol dedi sadece. kendini normal doğum diye şartlandırma dedi. gerçi önümüzde daha zaman var hayırlısı neyse öyle olsun

hoffff demin kadının birini elimden zor aldılar aaaaaaaaaaaaa çıldırttı manyaqq beni yaa kovdum ben de odamdan kofmasam parçalıcaktım

ben z.yağıda yapar diye biliyorum yaa yanlış mı biliyorum acep:uhm:
yengemde bebiş kabız olunca poposuna kulak pamuğuyla değdiriyor hemen rahatlıyor yavrucakkaydirigubbakcemile3

badem yaginin kil yaptigini herkes bilir ama zeytinyagini ilk senden duydum,,hem diyorum yaa senelerce kullandim güneslenirken biseycik olmadikaydirigubbakcemile5
hem bebekler öyle yada böyle zaten killi dogmuyolarmiCADIARZU

badem yaginin kil yaptigini herkes bilir ama zeytinyagini ilk senden duydum,,hem diyorum yaa senelerce kullandim güneslenirken biseycik olmadikaydirigubbakcemile5
hem bebekler öyle yada böyle zaten killi dogmuyolarmiCADIARZU

walla benim bebişimin saçları hariç öyle kıllar yoktu vücudunda esmer bebeklerde çok oluyor dayımın bebeğinin kulaklarının kenarında bile vardıkaydirigubbakcemile3

ben tutmayacağım orucu. dr da tutma dedi zaten. 100lük yüklemeyi haftaya pazartesi yapacak ondan önceki 3 gün bol bol şekerli yiyecek ye dedi bana bakalım umarım birşey çıkmaz

hayırlısı bakalım ne çıkacak bebeğin iri mi benimki normaldi kilosu gerçi iki haftadır bebeğim ne durumdadır bilmiyom sağlık ocağına gittim bu gün hiç kilo almamışım hatta 1 kilo vermişim acaba bebek kilo almış mı inşallh o almıştım ben almazsamda

iyi yapmış eee bi zahmet uyan artık kısssssdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

:kedi::kedi::kedi:

hoffff demin kadının birini elimden zor aldılar aaaaaaaaaaaaa çıldırttı manyaqq beni yaa kovdum ben de odamdan kofmasam parçalıcaktım

keşke parcalasaydın stress atardın :lepi:

bendede nasıl bir terleme hareket ettiğim anda damlalar halinde heryerimden akıo
yazın ortasında hastalandık püffffff iş güç yapamıom yaaaaaaaa

yapma bari bi zahmet hem ölüom dion hala iş düşünüonkaydirigubbakcemile

elifsunnnnnnnnnnnn nerdesinnnnnnnnnnnnnnnn o perdeden istiom ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Son düzenleme:
Back
X