2009 Kasm Anneleri

ben bi namaz kılayım kızlar kur'ana başladım ramazanda hatim indirmeyi düşünüyom her namazdan sonra 5 sayfa okusam 1 aya kalmaz biter inşallah

kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

kız deli pişiğe tuz sürülürmü ay kafayı yemiiş bunlar alırsın bi pişik kremi olmadı doktoruna sorarsın önerir onuda ozamn düşünün herseye atlamayın nnaannnkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

nan çatlaaaaaaaaaak pişiğe ne tuzukaydirigubbakcemile3 pişik olursa zeytinyağı diyolar onumu sürcez diyoooooom.

gıııııı yatağın altına nasıl girem şu halimle.hem adam ordada bulur beni ne edem.

gııııııı yok adam diyoki bahane ediyon sen onu doktor sorun yok dedi diyo e kalıyom bişey diyemiyom.hem 32.haftaya az kaldı ya son günleri değerlendiriyo.anaaaaaaam benimki bide küsüyoooooooooooo
anaaaa o da neymiş yaaa
şimdi bahane war yine bide doğumdan sonra gör
ben bi namaz kılayım kızlar kur'ana başladım ramazanda hatim indirmeyi düşünüyom her namazdan sonra 5 sayfa okusam 1 aya kalmaz biter inşallah

allah kabul etsin canım bizler içinde dua et

valla bilmem çinko kreminden bahsediolar dokorlar öle bişe verirler gayrıı doktor ne derse ooo:lepi::lepi:

he ya doğru.yarın göğüs ucu için krem soram doktora bende
anaaaa o da neymiş yaaa
şimdi bahane war yine bide doğumdan sonra gör

allah kabul etsin canım bizler içinde dua et

hehe yandık ozaman valla.gerçi lohusalık var daha dimi.sonra yandıııııııııııııııııııııık

göğüs kremini ihmal etme gerçekten faydası oluyor:lepi:

ay evet ya benim doğum yapan arkadaşım var ya şimdi kıvranıyomuş kopcak diye korkuyom diyo
hımm iyiymiş bu gııııııı.e nasıl küçük boyu yetiyo gıııı.şimdi başlamıyomuyuz kullanmaya.doğumdan sonrada kullancaz eeeee yetermi küçük boy.

kızlarrr napıyonuz bakalım ben annemdeyim bugun bi slm verem dedim onlar namaza gidince gelirim gene
bugun örgü battaniyemide kıyılarını diksinler diye terziye verdim
kargomu yolladım
arkadaslarımın yanına ugradım derken
aksamı yaptım yanii
gecmişide anca okudum
oyyyy yoruldum nannnn :roflol:

ben geldiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm hihoyyyt
anam yine bi sürü kaynatmışınızzz :bbo:
ben yavaştan yavaştan geçmişi okuyıp geliyomm kaydirigubbakcemile4

kızlarrr napıyonuz bakalım ben annemdeyim bugun bi slm verem dedim onlar namaza gidince gelirim gene
bugun örgü battaniyemide kıyılarını diksinler diye terziye verdim
kargomu yolladım
arkadaslarımın yanına ugradım derken
aksamı yaptım yanii
gecmişide anca okudum
oyyyy yoruldum nannnn :roflol:

hoşgeldin canım.ohh baya bi iş yapmışın gııııııı

Back
X