2009 Kasm Anneleri

bu arada kızlar benim bi kadın doğumcu arkadaşım var ve içtiğiniz su bebeğin suyuna hiç bi etki etmiyomuş bazen suyu azalınca kadınlara 4 lt su iç diyoruz ama tamamen psikolojik bişi bu aslında hiç bi etkisi yok dediii nalçak doktorlar kandırıyolar bizi nan
yani vucudun ihtiyacı var ama bebeğin sıvı miktarıylan heç bi ilişkisi yokmuşşş

slm hatunlar nassınız bakemm napıyonuss
acık okudumda benim çok merak ettiğim bi konu varr
oruç bebeğe zarar verir mi
siz tuttunuzmu yani tutabiliyonuzmu kafamçokkarıştı

valla ben tutabilirdim ama korktum yaa bebişin suyu kalmaz falan diyee zaten akşam uyuyakalıyom iftardan sonra da hiç bişey yemeye içmeye fırsat kalmıyo yani 3 litre suyu o kaacık vakitte içemem deyü tutmadım

bu arada kızlar benim bi kadın doğumcu arkadaşım var ve içtiğiniz su bebeğin suyuna hiç bi etki etmiyomuş bazen suyu azalınca kadınlara 4 lt su iç diyoruz ama tamamen psikolojik bişi bu aslında hiç bi etkisi yok dediii nalçak doktorlar kandırıyolar bizi nan
yani vucudun ihtiyacı var ama bebeğin sıvı miktarıylan heç bi ilişkisi yokmuşşş

:mymeka: o ne bee ben ondan oruç tutmuyom diye yırtınıyom be sabahtan beriiiii :oklava:
iyi de olmaz olurmuu yaaa 3 saatte bir mi ne bebiş suyunu değiştiriyomuş ya ee hadi attı suyu temiz su bulması lazım deelmi içmezsek nerden gelcek nan o su

bebeğim sağlıklı doğmazsa diye çok korkuyorum TSH yüksek çıkt yani tiroid yetmezliğim 7,ayımda öğrendim ve ilaç kullanmaya başladım ya daha öncedende varsa diye çok korkuyorum bebeğimin zeka gelişimini etkilemiştir diye uykularım kaçıyo bişey çıkacak diye

günaydınn kıslarrra.s.
nan ben 11e kadar uyumuşum yaaa delikafadulden
gece sahura kalktıkk
sankim oruç tutcakmış gibin oturdum bende benim herif kadar yedim walla
ben bide bölee gece kalkar yersem zıçtım heeeeee :bbo:

ya gece kociş kaptı pc yi nan Çok üzgünüm çoook yok gs nin maçı yok kenarbahçenin maçı deyü deyü hem tv yi zapetti hem pc yi :kızgın: anam bende sızmışım zaten it gibi gezdim ya bütün gün aniknanik
bu sahne bana bi yerden tanıdık geldi ama nerden :uhm:
ikinci arif vakası olarak görüyorumm sizzii kaydirigubbakcemile3
cerin nan şimdi gördüüümm :1shok: 3.5 kilo doğurmuşuun allah bağışlasın allah nazarlardan saklasın :nazar:
zaten bu sadece kasım analarına has bi özellik kaydirigubbakcemile3
selam kızlarr ramazan ayı hepimize mübarek olsun hayırlarla gelsin inşş ben de niyet ettim bakalım Allah kolaylığını verir inşş birbirimize bolca dua edelim evime doğalgaz döşendi battı her yer boya yaptık dün kendimi artık kakılmış ilan ediyorum kaydirigubbakcemile3 saolsun kızkardeşimde çok yardım ettii dün akşam boya kokusunda yatmiyim diye köye gittim yeni geldim eve şimdii herşey yerleşicek biraz oturiyim dedim napıyonus bakalım
canım allah kabul etsin bende cok istedim tutuyım diye ama doktorum sert bi dille hayır dedii :çok üzgünüm: zaten ölee hergün tutmıcaktımdaa ama yinede izin vermediii :çok üzgünüm:
ay valla gulum pc yi açmasamda adamı nerde bulam geliy yemek yiy cigara içtiği için ve evde içmediği için dışarı kaçiy bizde malum aile apartmanında olduğumuz için adam bi sukağa çıktımı artık bekleki gelsinn mutlaka biri yakaliy ya abi ya kardeşler ya abla ya ana hof hiç olmadı arkadaşları falan derken ben kalim yannız atim kendimi kk ya loo :sinifsinif:
:teselli:
anaaaaaaaaaaaaa tuba gelmişşşşşşşşşşş nannn gittin mi hastaneyeee
hacı yaaaa sağlık durumun falan ne alemde olum yaa eminönüne gidek mi ha bende seni bekliyodum hacııı

hastaneye gitmedim yaaa
sabah erkenden gidicektimm
sabah kurdum saatii kalktımm sonraa baktım yatak bağaa bakiyii ben yatağaaa vurudm kafayıı tekrar yattımmm p.tesi giderim artıkınn zemuszemus
nan sendeki bu eminönüü sevdasıı nolcakk bilmem
kızım senlen geçen ne konuştuk cuma çıkamayıss ramazanın ilk günü iftar telaşı olurr hem dedim bende para yokk
sen nerenlen dinliyon nan benii :mymeka:
senn nerenler

cerin nan şimdi gördüüümm :1shok: 3.5 kilo doğurmuşuun allah bağışlasın allah nazarlardan saklasın :nazar:
,

:roflol::roflol::roflol: nazarlıkta süperr :roflol::roflol:

ya gece kociş kaptı pc yi nan Çok üzgünüm çoook yok gs nin maçı yok kenarbahçenin maçı deyü deyü hem tv yi zapetti hem pc yi :kızgın: anam bende sızmışım zaten it gibi gezdim ya bütün gün aniknanik

:olmaz: heee annadım nannn opuyorumnanaktan

ahh annemm kıyamam ben sağaa gıı bi tane ezan okuyan saatlerden alam yolliyamm mı hacı isten mi kaydirigubbakcemile3

bizim burda okunuyo cnm yavv ama burda okunmayan yerler varr :sinifsinif:

Herkese hayırlı ramazanlarrr :Saruboceq::Saruboceq:
rabbim tüm dualarımızı kabul etsin,meleklerimizi korusun :Saruboceq::Saruboceq:

günaydınn kıslarrra.s.
nan ben 11e kadar uyumuşum yaaa delikafadulden
gece sahura kalktıkk
sankim oruç tutcakmış gibin oturdum bende benim herif kadar yedim walla
ben bide bölee gece kalkar yersem zıçtım heeeeee :bbo:

anamm dombilinin dombilisi olursun nan delikafaduldendelikafadulden

günaydın nan karular ahanda 31 haftama girdimmmm

günaydıın özgeciim alkisalkisalkisalkisalkisalkis

bebeğim sağlıklı doğmazsa diye çok korkuyorum TSH yüksek çıkt yani tiroid yetmezliğim 7,ayımda öğrendim ve ilaç kullanmaya başladım ya daha öncedende varsa diye çok korkuyorum bebeğimin zeka gelişimini etkilemiştir diye uykularım kaçıyo bişey çıkacak diye

Allah korusun canım ama öncesinde birşey olsaydı şimdi nasıl bulundu doktorlar yine bulacaktı üstelik 2 li test 3 lü bunlarda olduysa için rahat olsun.Sağlıkla gelir bebeişin sana..

,

:roflol::roflol::roflol: nazarlıkta süperr :roflol::roflol:

:olmaz: heee annadım nannn opuyorumnanaktan

bizim burda okunuyo cnm yavv ama burda okunmayan yerler varr :sinifsinif:

Herkese hayırlı ramazanlarrr :Saruboceq::Saruboceq:
rabbim tüm dualarımızı kabul etsin,meleklerimizi korusun :Saruboceq::Saruboceq:

mCx .Hayırlı ramazanlar canımın içi naptın odayı kurup yerleştirdinmi?:1hug:

ya emzirme sütyenleri telsiz oluy sanırsam ben giyemem öle
alttan destekli olmalı
normal sütyen kurtarmıyomu
bu da yemekteyizdekiler gibi hee onu giyemem bunu giyemem
eyü çıplak gez sen :mymeka:
canım zaten hamileliğin ilk başında kan tahlili yapıyolar ya o zaman olsaydı zaten bilirdiniz demekki sonradan olmuş hamilelikte artıyomuş zaten
bende de var önceden de biliyodum ilaç da kullanıyodum ama ilk dr.a gittiğimde gene tahlil yapıldı ilaç kullanmama rağmen fırlamış sonra ilacımı arttırdık şimdilik normal gidiyor çok şükür sen de merak etme ilaç kullanıyosan sorun olmazz
günaydın cnmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydın toktur aplaa

Günaydın arkadaşlar bende yeni uyandım. malesef hiç uyuyamadım mide çok ağıdı bide üstüne bacaklarım ağrıyınca. ya acayip bacak ağrısı çekiyorum. biraz yürüsem felaket....

ikili ve üçlü testlerim normal çıktı ama insanın yinede içi rahat olmuyor bu arada bebişim erkek hala ismini bulamadım değişik ve güzel bir isim arıyorum yardımcı olursanız sevinirm teyzeleri:)

hoşbulduk nazlıcıımm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
niyee yodum bu kadar bakalım heee :olmaz::olmaz:
canım dükkat et kendinede yağmurumuzadaa opuyorumnanaktan

Efenim apartman komşularımız hoşgeldine geldi annemler zaten bendeydi :sinifsinif: Allahtan annem bendeydi yoksa yıkılır kalırdım çok yardımcı oluyor bana..Yok gelmeyinde diyemedik tabiki evi alalı 6 oldu anca gelebildiler yok dersek kimbilir ne zamana gelirlerdi kaydirigubbakcemile3 Bayıldım hepsine ama çok cici komşularımız çok candan iş güç uğraşıp didinip duruyorlar :ecrin_bebek:
Yormuycam kendimi daha anlaşıldı opuyorumnanaktan

bu da yemekteyizdekiler gibi hee onu giyemem bunu giyemem
eyü çıplak gez sen :mymeka:

canım zaten hamileliğin ilk başında kan tahlili yapıyolar ya o zaman olsaydı zaten bilirdiniz demekki sonradan olmuş hamilelikte artıyomuş zaten
bende de var önceden de biliyodum ilaç da kullanıyodum ama ilk dr.a gittiğimde gene tahlil yapıldı ilaç kullanmama rağmen fırlamış sonra ilacımı arttırdık şimdilik normal gidiyor çok şükür sen de merak etme ilaç kullanıyosan sorun olmazz

günaydın toktur aplaa

günaydın cnmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

mCx .Hayırlı ramazanlar canımın içi naptın odayı kurup yerleştirdinmi?:1hug:

nazlıcım odamız kuruldu ama havalandırıyorum cnmm yeni yapıldığı için mobilya kokusu henüz çıkmadı en az 15-20 gün havalandırıp öle yerleştirin dediler.
artık ya bayram öncesi yada bayram dönüşü yıkayıp koycam cicilerimizi.
perdemiz ve halımızda tamam odamızın eksiği kalmadı artık kaydirigubbakcemile2
allahım içinde egemin yattığı,oynadığı günleri göstersin inşallaahh :Saruboceq:

ikili ve üçlü testlerim normal çıktı ama insanın yinede içi rahat olmuyor bu arada bebişim erkek hala ismini bulamadım değişik ve güzel bir isim arıyorum yardımcı olursanız sevinirm teyzeleri:)

Allaha emanet korkma canım ozaman takip etmişler tüm gelişimini doktorunuz..ıyi düşünelim iyi şeyler başımıza gelsin değilmi??
Ya ben Erkek isimlerinden Ege (Muredam koydu ismiyle yaşasın) Efe-
Yağız bayılıyorum -Timuçin-Görkem- oğluşum adı Doğa zaten bayılıyorum onaopuyorumnanaktan

Allaha emanet korkma canım ozaman takip etmişler tüm gelişimini doktorunuz..İyi düşünelim iyi şeyler başımıza gelsin değilmi??
Ya ben Erkek isimlerinden Ege (Muredam koydu ismiyle yaşasın) Efe-
Yağız bayılıyorum -Timuçin-Görkem- oğluşum adı Doğa zaten bayılıyorum onaopuyorumnanaktan

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Back
X