2009 Kasm Anneleri

evet özgem ya alma işlerim bitti artık
inşallah daha da bişey çıkmaz
çanta hazırlığına girem deyom haftaya nolar nolmaz
tam 7 aylık olmuş oluyom
bi gecelik işine takıldım bide sütyen ne etcem bilemedim son ayda karar veririm artık
popomun büyümesine bağlızemuszemus
sen ne ettin kurmadın daha beşiğini demi

kız ne cantası bajım ben 7.5 aylıgım daha bi geceliğim yok nan :roflol::roflol::roflol:

hayırlı olsun cicileriniz canımcım ateş ölcerini falan almayıda unutmayaydın zemuszemus

benmi bütün oda bitti perde aranıom bajım kaydirigubbakcemile5

kertanesii nediyon kuzum görüşemiyoss hiçç şu lansinohdan bende alıcam yazdırabiliyormu bide fiyatı ne kadar biliyonmu canım
cnm lansinoh 18 tl felan
naan ebiş gıı baktım da zeytünün aldıklarının fiyatlarına biz de o fiyatlarda aldık gıı sanki kazıklanmamışız yaanee kaydirigubbakcemile5
zaten marka olunca fiyat fazla değişmi heraldee
nan bizim hatırladığımız fiyatlara bi de indürüm yaptuduk ya haciii aslında ana kıcaa bebek arabası beşik meşik de alsaydık şu aldığımız ıvırzıvırlar bedafaya gelirdi emme ne edek nan benimkiler de seninkiler de beleşe gelicek
Hayırlı Ramazanlar Hayırlı Cumalar Kızlar a.s. a.s.

Allahım hepimizin dualarını kabul etsin inşallah.. Daha yeni kendime geliyorum onca misafir sonrası yok daha doğum olana kadar bu kadar çok kişi gelmesin eşimde farketti doktorda çok ayakta durmayacak özellikle bu ay deyince işler değişti:)Resmen tır çarpmış gibi hissediyordum kendimi şükür bugün güzel herşey yolunda:)
selam cnm aman dikkat anlattımya arkadaş çok koşturmuş karnı resmen aşağıda bebek hazneye yerleşmiş
kızlar bide size bi fikir danışayım beşik baktık geçende nette bu modeli gördüm çok beğendim sonra burdaki beşikçide gördüm aynısından bayıldım resminde daha büyük duruyor yakından çok sevimli bişey benim oda küçük olduğundan benim için ideal oldu eşimde bunu yapiyim diyor sizce nasıll

minikbaby | Mine Yüklüklü

bu arada resimdeki gibi olmıycak krem ve eskitme düşünüyoruz beşiğin içi nevresimi falan lilalı mantarlı çon renkli çünkü
desticim hoş görünüo ama ben öle üstüme üstüme gelir gibi hissederim yaaaa dolaplı falan ya
yaa kızlaaarr taam iyi hoş oruç tutmuyoz da ben atıştıramıyom beele herkes karşımda oruçluykeen su da içip duramıyommm her su içceemde odadan çıksam odada oturmamam lazım gııı nediyonuz siizz
bis 3 kişiyiz çaktırmadan içiyom gıı
ArkadaŞlar meraa bende kasın annesİyİm gÜn yaklaŞtıkÇa Çok heycanlanıyorum ve korkuyorum sİzİnde benİm gİbİ korkularınız varmııı?
yok nan varsa da delülüğe vuruyokkk başa gelen çekilir hacıı ne edekk
ikili ve üçlü testlerim normal çıktı ama insanın yinede içi rahat olmuyor bu arada bebişim erkek hala ismini bulamadım değişik ve güzel bir isim arıyorum yardımcı olursanız sevinirm teyzeleri:)
HAKTAN koyabilirsin ya da mirsad

kız olabülür haa bak benim yeğenim abimin kızı allam çocuk resmen esmerleri sevmiy ya böle bişi olamaz sanki öğretmişin ama bebekliğinden beri esmer birine ver yırtıyo kendini ama kırk elin yabancısı sarışın biri alsın sorun olmuydu yane ecük dillendiği zamanlarda benim bi arkadaş vardı buna nası gıcık davranıyo ama görmen lazım halacım nie öle yapıyosun bak abla dedimde nerden ablam oluyomuş o kara bi kere ben onu sevmedim dedi manyak yaaaaaaaaaaaa bacak kaaa boyuynannn :roflol:

aha iste ay aynı benim Asrın nerden nası anlıy bilmiom sarı karılar ellerini koydumu karnıma kuduruo kara karılarda tık yok ağzının tadını bliy beyaz karu arıyy benim oğlum öldrdü aksam kızı vura vuraa:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

nazlım yetişir canım biz bile 1 günde hallettik
sağlık olsun yeter
ananene de sevindim allah acil şifalar versin canım
sen her zaman moralini iyi tut yeter

Ebisimm amaninnn delikafadulden Yok onlar gittiklerinden beri dinleniyorum ki bundan sonrası dinlenirim canım zaten bunları okuyupta bişicik yapacağımı sanmıyorum :utangac: :1rolleyes:

kızlar çıkacam berama beşik bakacam ve iç çamaşır alacam sonra kaynanaya gidem ah ah koca için ne fedekarlık yapıyom gidiyom ama o bana ne ediyo duanızı eksik etmeyin kim doğuma giderse ne olur bana dua etsin ben hepinize edecm

ee özgem koyda odanın resmini görek o zaman
merak ettim gızz
uyku setini de halletmişsin zattın benim oyumda boşa getmemiş sevindim canım
ateş ölçeri chichodan o zamanlar almıştım
bide göğüs pedleri aldım chichonun60 lık 16 ytl ama kullanmak gerekecekmi bilmiyom hala
kocişin pek içine sinmedi de alırken

hayırlı uğurlu olsun datlumm ya çok sevindim heycanlandım darısı benim başıma
bu arada hayırlı ramazanlar kaydirigubbakcemile2

inşallah cnmmm :Saruboceq:

üolsun gı havasız olduğu fotoda gözükmeycek yaaa
sen öle çek sonra havalanmış halini çekersin:roflol::roflol::roflol:l

kız boş mobilya,yerler halısız,perdemiz takılmadı eccük yerleşem anaacıım zemuszemus

Tamamdır anlaştık canım opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Ay ben yerim o bıcırığın yarım yarım konuşmalarını Sarılacak sana Egeyi bekliyorum ahh kıyamammmm öp cnm onu benim yaa akla bak akla Maşallahh :nazar:

yaa bu cocuklar çook akıllıı nazlıım öpücem senin içinn opuyorumnanaktan

nazlım yetişir canım biz bile 1 günde hallettik
sağlık olsun yeter
ananene de sevindim allah acil şifalar versin canım
sen her zaman moralini iyi tut yeter

Çok sağol Zeytinim yok ben moral olarak çok iyiyim çok fazla düşünmüyorum bu aralar birşeyleri zira beynim yoruldu herkezde iyi çok şükür daha ne olsun :Saruboceq: Haklısın canım yetiştirebilirim sağlık olsun.Zaten hesaplı planlı gidiyorum o yüzden çok endişem yok beni sıkan sadece şu sıcaklar ozamana kadar havada serinler umarım rahat rahat herşey olur biter:hooray:

ee özgem koyda odanın resmini görek o zaman
merak ettim gızz
uyku setini de halletmişsin zattın benim oyumda boşa getmemiş sevindim canım
ateş ölçeri chichodan o zamanlar almıştım
bide göğüs pedleri aldım chichonun60 lık 16 ytl ama kullanmak gerekecekmi bilmiyom hala
kocişin pek içine sinmedi de alırken

annem yerleştirek hersey bitsin öle koyam simdi darma duman bişe anlaman yani kıs nie o pedlere okaa para verdin bebedorr alaydın 5 tl ye tabi 16 verirsen adamın içine sinmez yani kaydirigubbakcemile

selam kızlar nabersiniz
ay dün gece hiç uyuyamadım ben 5 te uyumuşum 8.30 da buse uyandırdı beni sağolsun 3.5 saat uykuyla duruyom ayakta bide bi mide yanmasıyla uyandım ki cayır cayır maşşallah nan habu oğlanın bi saçı olmasın o zaman o koca karı hikayelerine kimse inandıramaz beni

tuba hazretleründen randevu aldım galba yarın gidecüük kısmetsa bugun geç oldu ben daha kafaltı ediom bu saatte çıksam akşama iftara dönemem deyü dedimmm
benden rabdevu aldında ben daha arif hazretlerinden randevu almadım hacıııııı laelaelaelaelae
hem warya sırf senin çenen dursun diyee geliyom heee
yoksam ne işim war beş parasızz oralardaaa
sen bebene alıcan alıcann
ben ölee bakacammm :çok üzgünüm:
adalet mi nan buuuu :1no2:
tuba nan senin su tickerindeki beben dün bi adım gerüdeydi bugün ilerlemiş zapuk lan el gidio mersine senin bebe tertsinee:roflol::roflol::roflol::roflol:
niyee nan gayet normal gidyooo
sende taktın benim şu tıckerıma heeee:oklava:
dün 94 günüm kalmıştıı bugün 93 günümm
ne war bunda terslikkk mi war kiiii :mymeka:
hem bak 7. ayıma girmmişim bugünn
bebem büyümüşş :teytey:
he şöle gidin bakem gezin
ama benim gibi yapmayın ayak ağrısından duramadım valla
anam ne delü karu oldum ben şuanda laptopu aldım wc de yazıyom oturur vaziyette
zaman önemli napam birazdan çıkacaz kociş gelcek
wc mii :1shok:
üffff kokuttun buraları heeee :sinifsinif:
kızlar çıkacam berama beşik bakacam ve iç çamaşır alacam sonra kaynanaya gidem ah ah koca için ne fedekarlık yapıyom gidiyom ama o bana ne ediyo duanızı eksik etmeyin kim doğuma giderse ne olur bana dua etsin ben hepinize edecm

:gitme: :gitme: :gitme:

güle güle cnmm,aradığını bul inşallahh :Saruboceq:

slm kızlar ramazanımızın ilk günü mübarek olsun

slm cnm senindeee opuyorumnanaktan

kıslar ya ben hazırlanam gelince tekrar görüşürük inşallah
hepinizi öpüyorum

byby cnmm opuyorumnanaktan

selam kızlar nabersiniz
ay dün gece hiç uyuyamadım ben 5 te uyumuşum 8.30 da buse uyandırdı beni sağolsun 3.5 saat uykuyla duruyom ayakta bide bi mide yanmasıyla uyandım ki cayır cayır maşşallah nan habu oğlanın bi saçı olmasın o zaman o koca karı hikayelerine kimse inandıramaz beni

hoşgeldin çaturtuuumm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
anam hemen iç surubunu kız barii :sinifsinif::sinifsinif:
valla o hikaye doğruysaa bende sırma saclı bi oğluş doğurcamm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Back
X