2009 Kasm Anneleri

ben de tarhana yapcaaam kaydirigubbakcemile5

ay diziler başlasa da şu atletizm izlemekten kurtulsaak her gün cirit atanlar, gülle atanlar koşanları izleyip duruyo yaaa fenalık geldi hee
rıdvan nerdeyse bu aralar bak merak ettim şimcik zira bizim evden heç çıkmazdı daa aaşam bi soram rıdvanla hıncala noldu deyüü :roflol:

:roflol::roflol::roflol: al bendede o kadarr :roflol::roflol::roflol:

fragmandan niye ağladın bee :mymeka:
senin şu tickerın varyaa ondaki resimden isimsiz kızımın odasına asmak için çizceeemm çok datlu bi resiim

kızz alirıza felç olmuş elleri titriyo ağzı yamulmuşş senağlama
vee bil bakalım onu kim gezdiriyy oğuzzz senağlamasenağlama

kızz buna çok benzeyenbi kapı süsü var onumu alsam deyom bendee :lepi:

Aşkı Memnu Eylülde başlıyor tabii bütün dizilerde reklamını veriyordu şimdi Ajda Pekkan şarkısıyla kaydirigubbakcemile5
ewet ablam yaaa şarkıda tam uymuş diziye wallakaydirigubbakcemile5
gördüm bende nazlım şimddiii :lepi:
Sen yaprak dökümüne bakıyomuydun yaaa geçen onun fragmanını gördüüm çok ağladıımmm senağlamasenağlama
ewet bende gördüm
ali rıza bey felç oluyormuş kalacak yerleri olmadığından leyla ve oğuzda kalıyorlarmış cem ölüyormuş heral duyduğuma göre walla kknın yalancısıyım:enbuyukkk::roflol:

ay diziler başlasa da şu atletizm izlemekten kurtulsaak her gün cirit atanlar, gülle atanlar koşanları izleyip duruyo yaaa fenalık geldi hee
rıdvan nerdeyse bu aralar bak merak ettim şimcik zira bizim evden heç çıkmazdı daa aaşam bi soram rıdvanla hıncala noldu deyüü :roflol:

kıs oda birşey mi dıscovery da araba modifiye eden adamlar var oturup onları izliyoruz araba ustası olacam yakında haaakafamçokkarıştı:roflol::roflol:

Ayy cnm sorma bende şokkkk diyorum o adamın şunun elinde işi neeee:oklava: Artık kitaptan tamamen koptular zaten normalde son böyle değildi umarım bu sezon bitirirler yoksa brezilya yalan rüzgarına benzeyecek konusuda öyle zaten ver kocamı al kocanı :roflol::roflol:

Ya çok güzel filmler satın almıştı Kanal D hem çocuk filmleri ki ben bayılırım hatta Doğayı Buz Devri 3 bilhassa kendim götürücem kaydirigubbakcemile3 Ama süper filmler vardı keşke hepsinde haber vereyim sizlerede halada devam ediyor belirli zaman aralığında Foxtada var..

Ama Kışın tv seğretmenin bile anlamı bir başka benim için bu kış seğredebilirmiyim küçücükle bilemiyorum ama bakalım:)

Ayy cnm sorma bende şokkkk diyorum o adamın şunun elinde işi neeee:oklava: Artık kitaptan tamamen koptular zaten normalde son böyle değildi umarım bu sezon bitirirler yoksa brezilya yalan rüzgarına benzeyecek konusuda öyle zaten ver kocamı al kocanı :roflol::roflol:

cidden yaa geçen sezon bitireceklerdi senarist çok yaratıcı maş.reşat nuri güntekini aratmadı:roflol:

ewet ablam yaaa şarkıda tam uymuş diziye wallakaydirigubbakcemile5

ewet bende gördüm
ali rıza bey felç oluyormuş kalacak yerleri olmadığından leyla ve oğuzda kalıyorlarmış cem ölüyormuş heral duyduğuma göre walla kknın yalancısıyım:enbuyukkk::roflol:

kıs oda birşey mi dıscovery da araba modifiye eden adamlar var oturup onları izliyoruz araba ustası olacam yakında haaakafamçokkarıştı:roflol::roflol:

hadi yaa necla dimek kocanın başında ağlıy heee :sinifsinif::sinifsinif:
nerde nan bende bakam şu topicee kaydirigubbakcemile3

ocak ayında biticekmiş cnmm zaten bitsin artık kaydirigubbakcemile3 yoksa oğuz yakında hayriye hanımlan evleneceeekkk kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Ya çok güzel filmler satın almıştı Kanal D hem çocuk filmleri ki ben bayılırım hatta Doğayı Buz Devri 3 bilhassa kendim götürücem kaydirigubbakcemile3 Ama süper filmler vardı keşke hepsinde haber vereyim sizlerede halada devam ediyor belirli zaman aralığında Foxtada var..

Ama Kışın tv seğretmenin bile anlamı bir başka benim için bu kış seğredebilirmiyim küçücükle bilemiyorum ama bakalım:)

bende kışın tv seyretmeye bayılırım hele dizilerii zemuszemus ama bebişlerle fırsat olurmu bilmemm yavv :kedi::kedi:

bakıyorumda hepinizi bi yemek telasıdır tutmus nann bide oruc tutsanız nolcak bilmem :roflol:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bende kocişimle gittim buz devri 3 e çok romantiğiz demi:kedi::roflol:
izlersin ablam yaaa bebişler sadece yemek yedirmiyorlar sadece kurulu saat gibi yemek saatlerinde ağlamaya başlıyorlar tvde sesi çıkmıyor:roflol::roflol:
bakıyorumda hepinizi bi yemek telasıdır tutmus nann bide oruc tutsanız nolcak bilmem :roflol:

sen say bakıyım menüyü tatlım ama benim tarif ettiğim gibi haa yemek ismi verme sakın:roflol::roflol::roflol::roflol:

ben de seni dost bilmiştim oysa ki :umursamaz:
aaa olur mu gııı ben ada didi diye didiiydiiiimmmm

:1shok: :1shok:
ocak ayında biticekmiş cnmm zaten bitsin artık kaydirigubbakcemile3 yoksa oğuz yakında hayriye hanımlan evleneceeekkk kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol: :roflol: koptum nan işyerindee allah canınıı almıyaaa

bende kışın tv seyretmeye bayılırım hele dizilerii zemuszemus ama bebişlerle fırsat olurmu bilmemm yavv :kedi::kedi:

hayriye hanımla evlenecek haaaaa:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:bi o kaldıydı zaten

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol::roflol:

O dizinin geri kalanın biz çekelimde azıcık gözyaşı yerine kahkaha alsın ortamı :roflol:

Zaten neşeli dizileri seviyor eşimde ama ben en en ennnnn çok Elveda Rumeliyi bekliyorum Ramiz agayı çok özledim yaa:asigim: :asigim:Te ben en çok o diziyi sevım :utangac:

sizde demi aynı urum var nann Sergen de bizim evden heç çıkmıyy her aşaam bizde falla :roflol::roflol:

yaa kocişim artık benle film de izlemiiii
uyuya kalıyom diyee :gitme:
kocişi aradım akşam bi görüşelim artık ne zamandır görüşemiyoz dedimm :roflol:

bende kocişimle gittim buz devri 3 e çok romantiğiz demi:kedi::roflol:
izlersin ablam yaaa bebişler sadece yemek yedirmiyorlar sadece kurulu saat gibi yemek saatlerinde ağlamaya başlıyorlar tvde sesi çıkmıyor:roflol::roflol:

sen say bakıyım menüyü tatlım ama benim tarif ettiğim gibi haa yemek ismi verme sakın:roflol::roflol::roflol::roflol:

Bendensin :asigim: Napim çok seviyorum ablam ama film olacak :lepi:

Oğluş uyuyordu seside çıkmıyordu ama o saatlerde uyandığında bi gülüyodu hadi bakalım gelde dizi seğret dizi Doğaydı oynayıp duruyorduk o uyuyordu biz tvye:roflol::roflol:

Kızlar ben kaçtım hepinize şimdiden iyi iftarlar.
Hayırlı iftarlar canım cokacimcoook

Back
X