2009 Kasm Anneleri

Sorma cnm yaa etkilendik hepimizin dilinde alışmamışız ki tutmamaya o yüzden iftar saatlerine bile bakıp duruyorum ben az kaldı ha gayret Allah herkezin yardımcısı olsun diye diye bu vakit oldu yeminle..Ama varya teyzesi oğluşum tutacakmış benim yerimede 1 gün opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan Nasıl duygulandım anlatamam kıyamam yaa:kedi:

ayy ben o doğayı yerim canım beniim yaa neleri düşünüyo küçük erkekkk opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Sorma cnm yaa etkilendik hepimizin dilinde alışmamışız ki tutmamaya o yüzden iftar saatlerine bile bakıp duruyorum ben az kaldı ha gayret Allah herkezin yardımcısı olsun diye diye bu vakit oldu yeminle..Ama varya teyzesi oğluşum tutacakmış benim yerimede 1 gün opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan Nasıl duygulandım anlatamam kıyamam yaa:kedi:

nazlıcım bu ikinci bebeğin mi senin Allah bagıslasın
nann fotolarda inceciksin

kız inanmazsın hayatımda yemedim ben güllaç yavv :utangac::utangac: tadını bilmiimmm :utangac::utangac:

o kaaaa güzelkii anlatamam
ama bazıları begenmiyo
sevenlerde benim gibi delisi oluyo
ama annemde bi baska yapıyo haa
bu arada ilk defa yediğinde biraz sulu olmasına dikkat et öle daha tatlı oluyo benceee

ayy ben o doğayı yerim canım beniim yaa neleri düşünüyo küçük erkekkk opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Canım yaa bak geliyor küçük erkekin seninde..Göreceksin Nazlı demişti dersin öyle düşkün oluyorki erkek çocukları anneye :nazar: :nazar:İnşallah senin oğluşunda öyle olacak birtanem senin gibi tatlı bir anneye tatlı bir oğluş :utangac:

kızlar bugün sizden dualarınızı istiycem bi arkadasım için :kedi:
bi arkadasımın 2 yıldır bebişi olmuyordu istanbulda tüp bebek yaptırdı yarında beta HCG ile sonucu öğrenicez..allahım inşallah bizim yaşadığımız mutluluğu onada nasip eder :Saruboceq::Saruboceq:

kız inanmazsın hayatımda yemedim ben güllaç yavv :utangac::utangac: tadını bilmiimmm :utangac::utangac:

yaaa bende 1 kez yedim ve ilk ve son yiyişim oldu pek sarmadı beni
sütlü tatlılar favorimdir ama güllaç hoşuma gitmedi belki kenya gibi usta ellerden yersem beğenirim:roflol:

o kaaaa güzelkii anlatamam
ama bazıları begenmiyo
sevenlerde benim gibi delisi oluyo
ama annemde bi baska yapıyo haa
bu arada ilk defa yediğinde biraz sulu olmasına dikkat et öle daha tatlı oluyo benceee

yaa bi deneyem bakeemm opuyorumnanaktan

Canım yaa bak geliyor küçük erkekin seninde..Göreceksin Nazlı demişti dersin öyle düşkün oluyorki erkek çocukları anneye :nazar: :nazar:İnşallah senin oğluşunda öyle olacak birtanem senin gibi tatlı bir anneye tatlı bir oğluş :utangac:

ayy inşaallah nazlımmmm :Saruboceq::Saruboceq:

hosgeldin fundacımm

hadi byyyyy canım kolay gelsin iyi iftarlar

hoşgeldin canııım

heee demek bu bi yemek daveti:roflol::roflol::roflol::roflol:

Görüşürüz mavişim Sende kendine iyi bak..Hayırlı iftarlar

Hoşgeldin Fundacım iyiyiz çok şükür Sen nasılsın:1hug:

hoşbulduuuum .bende iyi olmya çalışıyorum.ayağım geçiyo yavaş yavaş.yürüyebiliyorum en azından.
tek derdim bazen acaip bi ağrım oluyo.sizdede varmı böle bişi.kasıktan girip yukarı doğru yayılıyo kıvranıyorum bazen ağrıdan.korkmaya bşladım.sancımı giriyoki yaaa.yoksa iltihabımmı eçmedi o ağrı yapıyo anlamadım.cuma gününe randevu aldım gidince sorucam doktora.belkide nst ye bağlarlar beni.

maş.doğamıza yaaa çok güzel bir evlat yetiştirmişsin ablam yaaa darısı bizlerin başına:Saruboceq:

nazlıcım bu ikinci bebeğin mi senin Allah bagıslasın
nann fotolarda inceciksin

Evet canım yaa aminnnnn :Saruboceq:Bu bebeğimde kilo almadım o yüzdendir normalde iri yapılıyım hiç çıtıpıtı narin olamadım..Doğadan oğlumdan sonra 59-60 kiloya düştüm ..Nasip olursa emzirme döneminden sonra yine spor diyet eski halime dönmeyi isterim :kedi: Bakalım cnm yaa:1hug:

bi arkadasımın 2 yıldır bebişi olmuyordu istanbulda tüp bebek yaptırdı yarında beta HCG ile sonucu öğrenicez..allahım inşallah bizim yaşadığımız mutluluğu onada nasip eder :Saruboceq::Saruboceq:

ediyorum simdi hemencik inş. hayırlısı olsun hakkında

hoşbulduuuum .bende iyi olmya çalışıyorum.ayağım geçiyo yavaş yavaş.yürüyebiliyorum en azından.
tek derdim bazen acaip bi ağrım oluyo.sizdede varmı böle bişi.kasıktan girip yukarı doğru yayılıyo kıvranıyorum bazen ağrıdan.korkmaya bşladım.sancımı giriyoki yaaa.yoksa iltihabımmı eçmedi o ağrı yapıyo anlamadım.cuma gününe randevu aldım gidince sorucam doktora.belkide nst ye bağlarlar beni.

ayy canım ayağına çok sevindim acısı çok kötüdür eminim :kedi:
sen ilk bebişi normalmi doğurdun cnm nasıl olur sancı bilmiyomusunn:uhm:
valla ben tecrübesizim :kedi::kedi::kedi:

inş.hayırlısıyla tutunur bebişi annesine:Saruboceq:
ayağının düzelmesine sevindim canım yaaa o dedğin ağrı bende de oluyor ani hareket edince falan
ama sen yinede dr.una sor
uyanık gacıııı :roflol::roflol::roflol:

işi bilecen işe gitmeyecen:jeyyar::jeyyar:

yaaa bende 1 kez yedim ve ilk ve son yiyişim oldu pek sarmadı beni
sütlü tatlılar favorimdir ama güllaç hoşuma gitmedi belki kenya gibi usta ellerden yersem beğenirim:roflol:

dalga gecme nann bende değil anamda marifet walla onun elinden yiyen bi daha güllac hastası oluyoooo

inş.hayırlısıyla tutunur bebişi annesine:Saruboceq:

işi bilecen işe gitmeyecen:jeyyar::jeyyar:

inşalalh cnmm :Saruboceq:
hee uyanık bıdık seniii :roflol::roflol:

dalga gecme nann bende değil anamda marifet walla onun elinden yiyen bi daha güllac hastası oluyoooo

kızz varya senin anan olmasaa koca seni 2 dk.atar başındannn :roflol::roflol::roflol::roflol:
her haltı annen yapıyo kızzz :roflol::roflol::roflol: sen ne beceriyon anacıımm :roflol::roflol:

gecmiş olsun canım inş. önemli bişi değildir
banada dün yolda oldu kasıgıma sidetli bi agrı girdi tuhaf bişidi
bi dahada olmadı :uhm:

Back
X