günaydın gurbet
sanada günaydın. erkenden ayaklandık valla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın gurbet
koca göbek hatunlar günaydın
he güyaa çalışmıyom yatacaktımmsanada günaydın. erkenden ayaklandık valla
günaydın gııı koca göbek ve dötkoca göbek hatunlar günaydın
hımm almayak o zaman gııı ben daha bişi almıcam falla lazım olduka alırım ne edemgünaydın. ben dün şu sevi bebek bel desteğinden aldım ama sen alma hem küçük hemde oto koltuğundaki boşluğu tam doldurmaz gibi geldi bana.
hımm almayak o zaman gııı ben daha bişi almıcam falla lazım olduka alırım ne edem
günaydın hacıııı naaannn sen eminönüne gitmedin mii böööönnn:dance:günaydın yavrular ve kuşlarıııııııııııııı
günaydın. ben dün şu sevi bebek bel desteğinden aldım ama sen alma hem küçük hemde oto koltuğundaki boşluğu tam doldurmaz gibi geldi bana.
he güyaa çalışmıyom yatacaktımm
günaydın gııı koca göbek ve döt
desekkk
günaydın yavrular ve kuşlarıııııııııııııı
üsülme nannnn daaa büyür belkimmmm :roflol:aaa almıyım o zaman gııı.ya öyle çok boşlukta yok.aman ya olmadı battaniye koyarık gıı
koca göbeği kabul ediyomda döt küçük beeee benim
üsülme nannnn daaa büyür belkimmmm :roflol:
günaydın hacıııı naaannn sen eminönüne gitmedin mii böööönnn:dance:
maşallah oğluşabu arada kızlar dün doktora gittim.oğluşum kocaman olmuş
ultrasonda doğum tarihi 21 ekim olarak görünüyodu bu kez bakalım ne zaman doğurcam.
kan ve idrar tahlili istedi bakalım pazartesi yaptırcam onlarıda sonuç ne çıkcak.
göğüs ucu kremini sordum doğru emzirmede yara olmuyo şimdi kullanmaya gerek yok dedi.
aklıma geldikçe yazarım doktorun dediklerini.
ha bide çok güldüm doktora,eşim doğuma girebilirmi dedim.girmek istediğine eminmisin ben olsam gitmezdim valla dedi kocişe.kaydirigubbakcemile3
bu arada kızlar dün doktora gittim.oğluşum kocaman olmuş
ultrasonda doğum tarihi 21 ekim olarak görünüyodu bu kez bakalım ne zaman doğurcam.
kan ve idrar tahlili istedi bakalım pazartesi yaptırcam onlarıda sonuç ne çıkcak.
göğüs ucu kremini sordum doğru emzirmede yara olmuyo şimdi kullanmaya gerek yok dedi.
aklıma geldikçe yazarım doktorun dediklerini.
ha bide çok güldüm doktora,eşim doğuma girebilirmi dedim.girmek istediğine eminmisin ben olsam gitmezdim valla dedi kocişe.kaydirigubbakcemile3
maşallah oğluşa21 ekimmi :1shok: nann sen ekim anasımısın ? sat kaç senin cicim?yaa benim 1 şubatt muhtemel doğum tarii 8 kasım diolar daa erken olamasmıı?
arif hazretlerinden randevu alamadı dimekkk nan bu arif misafir kimin ne yazdığımızı takip ediy bence hee siz ne zaman sözleşseniz taş koyuy kızımmyok lan hacı tuba danası sattı beni nannnnnnnnnnn :mymeka: arifin evde duracaaaa tuttiii laelaelaelaelae
maşallah oğluşuna
benim doğumda 18 ekim görünüyo kız. her doktora gittiğimde tarih geriye çekiliyo. bi önce ki gittiğimde 26 ekimdi.