2009 Kasm Anneleri

bişe sölimmi ne kaaa heyecenlı günlere yaklaşıyoz farkında değeliz haaa şurda ekimin 20 sinden sonra bebekler gelmeye başlar teker teker ayyy ne heyecanlı anlar olacak peşpeşe pıt oyana pıt buya ortalık bebek dolacak

bu arada kızlar dün doktora gittim.oğluşum kocaman olmuş :nazar:
ultrasonda doğum tarihi 21 ekim olarak görünüyodu bu kez bakalım ne zaman doğurcam.
kan ve idrar tahlili istedi bakalım pazartesi yaptırcam onlarıda sonuç ne çıkcak.
göğüs ucu kremini sordum doğru emzirmede yara olmuyo şimdi kullanmaya gerek yok dedi.
aklıma geldikçe yazarım doktorun dediklerini.
ha bide çok güldüm doktora,eşim doğuma girebilirmi dedim.girmek istediğine eminmisin ben olsam gitmezdim valla dedi kocişe.kaydirigubbakcemile3

gözün aydın cnmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
yağızımıza maşallahhh :nazar:
kilosunu boyunu sormadınmııı gııı???

he nann ebişkoo biz onu itekin gocası saniydik emme sanırım arif enişte nan oooo :1ninca::roflol::roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile3 hee gıı yanıldııkkk kaydirigubbakcemile3

neyse kızlar cerin kaçar ecük çıkam ben tuba sattı deyu evde durmim yane deemi :))
araba bendeyken gezem yarın kocişten fırsat kalmiyyyyy
hadi herkese guzel gunneeee öptum hepiciniziii ağşama göruşuruk inşallahhh byyss

hadi cnm gez gel bakalımm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydınn,,,
ebişimm,çiçkoomm,,dilmuh,,çaturtumm,gurbetyareennn opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ay evet hiç sormaa kız saçından tutp çıkarsammı dedim bi an yaaa töbe töbe ne etsem geçmedi bi türlü
inşallah bugün olmaz yaaa öldürdü beni kerata:emir_bebek:

kız çok zor ya banada oluyo arada.ya eskiler saçlı olcak derlerdi ama doktorlar saçıyla bi ilgisi yok rahim mideye baskı yaptığı için yanma oluyo diyolar.bakalım eskilerin dediği doğru çıkcakmı

günaydın güzel bayanlar
nasılsınız inşallah ugün mideme bişe olmaz yaaaa

günaydınnn cnmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bişe sölimmi ne kaaa heyecenlı günlere yaklaşıyoz farkında değeliz haaa şurda ekimin 20 sinden sonra bebekler gelmeye başlar teker teker ayyy ne heyecanlı anlar olacak peşpeşe pıt oyana pıt buya ortalık bebek dolacak

valla kızz şimdi okudum diloştaaa bune dedim ayyy ekime ne kaldııkiiiiii :1ninca::1ninca:

gözün aydın cnmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
yağızımıza maşallahhh :nazar:
kilosunu boyunu sormadınmııı gııı???

kaydirigubbakcemile3 hee gıı yanıldııkkk kaydirigubbakcemile3

hadi cnm gez gel bakalımm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydınn,,,
ebişimm,çiçkoomm,,dilmuh,,çaturtumm,gurbetyareennn opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sağol bacım sormammı gııı 1530 olmuş kuzum :nazar: ay boyunu unuttum ya o kadar heyecanlandımki ona bakcam dşye doktor konuştu konuştu ben hiç duymadım.kaydirigubbakcemile3

ne alaka nan çocuun saçıylan mide yanması alakası yok diylerr
ay ne bilem ben öle diiler ya bende ondan dedimki herhalde barış manço doğuracam saçından tutup çıkarsam deyüüüü:roflol:
kız çok zor ya banada oluyo arada.ya eskiler saçlı olcak derlerdi ama doktorlar saçıyla bi ilgisi yok rahim mideye baskı yaptığı için yanma oluyo diyolar.bakalım eskilerin dediği doğru çıkcakmı
kız busede son aylarda olmuştu bana bu çok erken başladı
günaydınnn cnmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

valla kızz şimdi okudum diloştaaa bune dedim ayyy ekime ne kaldııkiiiiii :1ninca::1ninca:

he nan ekime ne kaldıkişurda iki ay sonra başlarız teker teker çıkarmaya iki ay bilem sürmez sat, ları şubat 1 den başlayanlar en erken doğuranlar olcek

çakma şoförcükler nerde
birisi aşlmış rabayı gitmiş onu biliyok diğeri nerde
çakma şoförcük 1 cerin
çakma şoförcük2 kartanesi
çakma şoförcük 3 mureda
çakma şoförcük4 nehir
daha varmı :roflol::roflol:

:nazar: maşalahh kızzz
anam böle giderse herkes tosun doğuracakk kaydirigubbakcemile3

ay eveeeet edoşum.kız küçük olmasın bebişler korkarız elimize almaya ay miniciiiiiiiiiiiik
ay ne bilem ben öle diiler ya bende ondan dedimki herhalde barış manço doğuracam saçından tutup çıkarsam deyüüüü:roflol:

kız busede son aylarda olmuştu bana bu çok erken başladı

he nan ekime ne kaldıkişurda iki ay sonra başlarız teker teker çıkarmaya iki ay bilem sürmez sat, ları şubat 1 den başlayanlar en erken doğuranlar olcek

kız benim sat 27 ocak o zaman ben daha erken doğururum.zaten içimde hep erken doğurcakmışım gibi bi his var.yani 40.haftayı tamamlamadan

canliz, dilmuh, karazeytin, krispi, MUREDA+ ötüm hepinizi ben eccük iş tutam dedim de o yüsden hemen yazamıyom canlarımm

ay eveeeet edoşum.kız küçük olmasın bebişler korkarız elimize almaya ay miniciiiiiiiiiiiik

kız benim sat 27 ocak o zaman ben daha erken doğururum.zaten içimde hep erken doğurcakmışım gibi bi his var.yani 40.haftayı tamamlamadan

yok anam çok beklersün erken doğurmayı erkek bebekler geç doğuyo bir sürü örnek var çevremde mesela ablam 40 haftayı devirdi gelmedi çocuk doktor daha bekleyemem dedi sonra sancıları geldi çok sıklaştı sancılar 5 dakikada bir sancısı oldu gitti acile doktor baktı normal doğum sancıları var dedi emme bebek yukarıda dedi aşağıda değil bu şekilde ne kadar sancı çekersen çek bebek aşağı inmez dedi sana kalmış dedi kordon bebeği tutuyo dedi aşağı inmiyo dedi mecburen o gece sezeryan oldu kızcaz ilkini normal yapmıştı

he nan ne bu böle ne kaaa tosun bebek var demi bakalım benimki tosunmu olcek yoksa tosuncukmu olcek:roflol::roflol:

görecez bakalım nasıl bişeler çıkaracazzz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

çakma şoförcükler nerde
birisi aşlmış rabayı gitmiş onu biliyok diğeri nerde
çakma şoförcük 1 cerin
çakma şoförcük2 kartanesi
çakma şoförcük 3 mureda
çakma şoförcük4 nehir
daha varmı :roflol::roflol:

hee gııı kaydirigubbakcemile3 hepimiz şöförcüküzz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hee çok minik olmasınlarr ama çokta çiçko olmasın laar ayyy :kedi::kedi: hastane çıksları felan gelmez vallaaa kaydirigubbakcemile3

canliz, dilmuh, karazeytin, krispi, MUREDA+ ötüm hepinizi ben eccük iş tutam dedim de o yüsden hemen yazamıyom canlarımm

tut tut ebişimm bak bi yandan işine gülüümmm opuyorumnanaktan

Back
X