2009 Kasm Anneleri

yok anam çok beklersün erken doğurmayı erkek bebekler geç doğuyo bir sürü örnek var çevremde mesela ablam 40 haftayı devirdi gelmedi çocuk doktor daha bekleyemem dedi sonra sancıları geldi çok sıklaştı sancılar 5 dakikada bir sancısı oldu gitti acile doktor baktı normal doğum sancıları var dedi emme bebek yukarıda dedi aşağıda değil bu şekilde ne kadar sancı çekersen çek bebek aşağı inmez dedi sana kalmış dedi kordon bebeği tutuyo dedi aşağı inmiyo dedi mecburen o gece sezeryan oldu kızcaz ilkini normal yapmıştı

anaaaaaaaam sen heeeeeeeeeeç normal değilsin haaaaa.kız bayılıyon bizi korkutmaya valla çatlak hatun.aaaaaaaaa moral ver anam kafamçokkarıştı

görecez bakalım nasıl bişeler çıkaracazzz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hee gııı kaydirigubbakcemile3 hepimiz şöförcüküzz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hee çok minik olmasınlarr ama çokta çiçko olmasın laar ayyy :kedi::kedi: hastane çıksları felan gelmez vallaaa kaydirigubbakcemile3

tut tut ebişimm bak bi yandan işine gülüümmm opuyorumnanaktan

he yaaaa bide o var minicik kıyafetler nasıl olcak bilmiyoooom.ayyyyyyyy o cicilerin içinde hayal edince deliriyom yaaaaaa

yok anam çok beklersün erken doğurmayı erkek bebekler geç doğuyo bir sürü örnek var çevremde mesela ablam 40 haftayı devirdi gelmedi çocuk doktor daha bekleyemem dedi sonra sancıları geldi çok sıklaştı sancılar 5 dakikada bir sancısı oldu gitti acile doktor baktı normal doğum sancıları var dedi emme bebek yukarıda dedi aşağıda değil bu şekilde ne kadar sancı çekersen çek bebek aşağı inmez dedi sana kalmış dedi kordon bebeği tutuyo dedi aşağı inmiyo dedi mecburen o gece sezeryan oldu kızcaz ilkini normal yapmıştı

hee valla bende bilimm erkekler geç geliyy yaa mafoldumben
benim kardeşim 9 ay 20 günlük zorlan doğduu kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
arkadasım doğurdu 9 ay 12 günlükken sancı geldi aynı ablan gibi bebek inmedi kordondan dolayı mecburi sezeryan olduuu :sinifsinif::sinifsinif:

anaaaaaaaam sen heeeeeeeeeeç normal değilsin haaaaa.kız bayılıyon bizi korkutmaya valla çatlak hatun.aaaaaaaaa moral ver anam kafamçokkarıştı

nan çatlak karu herşeyden habarın olsun diye anlatiiik herhalde delü hem ne var anlattıklarım da yaaa herşeyi bil sonradan şok olma deyü anlatiiimmm doğuma kadar ben seni kıvama getiririm:roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol: dün benim kociştee sarılmış bagaa :roflol:
aha bölee emecek diyeee cuk cuk bebek taklidi yapıyyyy :roflol::roflol:
yaa ben daha düşünemiyorum o işii yani kuzumu beni emrken hayal edemiyomm yaaaa :Saruboceq::Saruboceq:

mureda kııı benim bünyeden tosun çıkmaz bacım yaaa tosuncuk çıkar anca
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bellimi olur nannn kaydirigubbakcemile3 bi bakmışın baba tosunn olmuşşş kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

nan çatlak karu herşeyden habarın olsun diye anlatiiik herhalde delü hem ne var anlattıklarım da yaaa herşeyi bil sonradan şok olma deyü anlatiiimmm doğuma kadar ben seni kıvama getiririm:roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol: hee ya kıvama getirecen yada hepten kalpten götüreeceeennn :roflol::roflol:

hee valla bende bilimm erkekler geç geliyy yaa mafoldumben
benim kardeşim 9 ay 20 günlük zorlan doğduu kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
arkadasım doğurdu 9 ay 12 günlükken sancı geldi aynı ablan gibi bebek inmedi kordondan dolayı mecburi sezeryan olduuu :sinifsinif::sinifsinif:

heeee bak ne kaaa geç dooğuyo erkekler belki ben o kaa geç doğurmam çünkü sezeryan olacağı için 1 hafta erken alınacak

anaaaaaaam ben şimdiden sabırsızlanıyom daha çok var deyiiiiiiii.oldu olan az daha beklesin askere giderkene çıkarıveririm ben
yaa ben daha düşünemiyorum o işii yani kuzumu beni emrken hayal edemiyomm yaaaa :Saruboceq::Saruboceq:

yaaaaaa ben bazen düşünüyom emerken minik elini göğsüme koyarsa ben dayanamaz yerim onuuuuuuuuu.

evet çok güzel bir duygu kocişin şimdilik öle yapii ama bak bebek doğsun ne kaaa kıskanacak biliyonmu ister istemez kocişin ikinci planda kalacak öncelik bebekte olacak adamda şok olcek tabi :roflol::roflol:
bellimi olur nannn kaydirigubbakcemile3 bi bakmışın baba tosunn olmuşşş kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol: hee ya kıvama getirecen yada hepten kalpten götüreeceeennn :roflol::roflol:
ikiside olabülü emme korkmayın nan güzel günler bizi bekliiiiia.sa.s
anaaaaaaam ben şimdiden sabırsızlanıyom daha çok var deyiiiiiiii.oldu olan az daha beklesin askere giderkene çıkarıveririm ben

yaaaaaa ben bazen düşünüyom emerken minik elini göğsüme koyarsa ben dayanamaz yerim onuuuuuuuuu.

bazuı anneler süt emzirmeyi hiç sevmez gıcık olurlar benim en büyük ablam emzirmeyi sevmezdi kendimi inek gibi hissediyom derdi

ben bayılmıştım emzirmeye onun bana ihtiyacı olduğunu düşündükçe çok duygulanidimsenağlamasenağlama

abuu kızz senin askerlik vardı yaaa :sinifsinif::sinifsinif:

napıonuss nan çatlak gacılarr

napak gıııı tubikiiimmm hoşgeldüüünnn opuyorumnanaktan

heyyyyyyyytttt naber mıllet???kım ne zaman nasıl doğuruyo neler oluuu burda:)))benim yaramazlar dr umun dedıgıne gore 15 20 ekim gıbı sezaryenle alıncaklar tabı daha erken gelmezlerse.ayyyyyyy cok heyacnlı beee saka maka az kaldı offfffff......öpuyom hepicinizi

canlarrrr napıyonuzzz bakalım...
bende 1 haftadır eve elimi sürmemiştim
sabahtan beri temizlik yapıyorum şindik dinleneyim dedim
bide size bakayım neler yapıyonuz???
yaa ekimde doğumlar başlar demişsinizzz korktum vallaaa
daha ben bi halt almadım kızımaa yaaa
doğum temizliği deseniz bayramdan sonra düşünüyorum
ne olcak ne yapıcaz yaaa stressss bastııı vallaa
..

evet çok güzel bir duygu kocişin şimdilik öle yapii ama bak bebek doğsun ne kaaa kıskanacak biliyonmu ister istemez kocişin ikinci planda kalacak öncelik bebekte olacak adamda şok olcek tabi :roflol::roflol:

bazuı anneler süt emzirmeyi hiç sevmez gıcık olurlar benim en büyük ablam emzirmeyi sevmezdi kendimi inek gibi hissediyom derdi

ben bayılmıştım emzirmeye onun bana ihtiyacı olduğunu düşündükçe çok duygulanidimsenağlamasenağlama

ayyyyyyyy severim beeeeeeeeeeeeenŞeniz

kıskanır demii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ayyy ben ne bilem severim yaaaa zemuszemus san muhtaçç gözüne bakıyoo ayyyyyyyyyyyydelikafadulden

Back
X