2009 Kasm Anneleri

bende ne edem işte tubişim sabah çıktık kocişimle benim kankim varya evlencek onu aldık özdileğe gittik ben ona hedaye bornoz takımı alacadum onu aldım zemuszemus kendimede pijama takımınla sabahlık aldım ordan sonunda bulabildim cici bişee zemuszemusgerçi anam beğenmedii krem rengimiş incemiş felan gibi bi ton sey saydı kötükedihüsokötükedihüso bende senmi giyecün yaa didim :1ninca:
sonra çıktık ordan arkadasımın evine gittik boya yapılıyomuş evini gezdim yemek yedik kocişlen eve geldik iştee sositososito
şimcide acıktım anam yemek hazırlamaya girişti o dolabın biteceği yok çünküüü kaydirigubbakcemile3

hem picamayı beğenmedi diyee karıyı tersle hem yemek hazırlat :tomato:
demek yarın egenin eksiklerini almaya gitcenizz tabii egenin ne eksiği varsa kaydirigubbakcemile3

hem picamayı beğenmedi diyee karıyı tersle hem yemek hazırlat :tomato:
demek yarın egenin eksiklerini almaya gitcenizz tabii egenin ne eksiği varsa kaydirigubbakcemile3

yaa bu anam heç bişe almamı istemi gıı :utangac::utangac: deli ediy beniiii :1ninca:

hee yarın oğlumun eksiklerini alacum hacıı kaydirigubbakcemile3 ne eksigi var deme gıı var baya genee :utangac: beşik oto koltuğu felan varr lülülülülülü

yaa bu anam heç bişe almamı istemi gıı :utangac::utangac: deli ediy beniiii :1ninca:

hee yarın oğlumun eksiklerini alacum hacıı kaydirigubbakcemile3 ne eksigi var deme gıı var baya genee :utangac: beşik oto koltuğu felan varr lülülülülülü

benim anamda yeter daha bişey almıyak diyoo ama her dışarı çıkmamızda mutlaka bişey alıyoo kaydirigubbakcemile3 bugünde iki tane yazlık tulum aldıı bebekimee :emir_bebek:
kız senin bu egeye aldıklarınla 3 tane daha bebe büyür heee kaydirigubbakcemile3 daha ne alcan
bide yazmışın bi çorap alsam bile heycanlanıyom diyee bence sen para harcıcan diyee heycanlanıyon gııı sırnaşık şey

dogru valla, birbirimize habire akil veriyoruz ama kendimiz uygulamiyoruz. bayram oncesi temizlik yapamamistim, hazir esimde evdeyken yapalim dedik. insallah devami gelmez. bugun bol bol yatarim ben.

bu arada senin kaynana evlere senlik ya. tam sit-com gibi kadin.:roflol:

canim, yemegimi yedim. gidip azcik uzandim, bide yuksek sesle kitap okudum kuzuma, baya hareketlendi. yarina aldim randevuyu gideyim bakalim dr. ne diycek.

sana da gecmis olsun canim, hayirlisiyla vakti zamaninda alsak kuzularimizi kucagimiza insallah. bende hafta sonu gidicektim kontrole, yarina aldim randevuyu.
oy minişimize bak kıpışmaya başlamı.hadi bakalım wanna yarın doktora gidip için rahatlasın güsel haberlerle dönersın inşş....
bende sonunda kendime bir pijama takımı aldım :dance:
kom dan aldım çok güzel bişe bi tanede sabahlık aldım aynı renkte kapkalın bişey odaa :dance:
ohhhh eccükte olsa rahatladım heeee :lepi:
yarında nasipse kemeraltına gidicez oğlumun son eksiklerini tamamlancak ayyyyyy çok heyecanlı oluyo yaaa bi çorap dahi alcak olsam çok hoşuma gidiyo yaaa hihoyyythihoyyyt
güle güle giy tatlım pijama ve sabahlığını..tamamlayın bacım yavaş yavaş bende ay başında 1-2 günde alışverişe çıkcam kocamaın iznine göre alışverişe çıkcazz...
kızlar sizde bu son dönemde gerginmisiniz.ben son günlerde çok gerginim herkese uyuz oluyom diyebilirim.gerçi sebepsiz değil ama gıcığım yaaaaaaaaa

ben gerginim canım hatta ağlayasım gelıyo bazen.

elım ayağım temızlığe gitmiyo yaa bakalım başlıcam artıkama eskisi gibi halı kaldır kopar temızlık yapamıyorum çok mu üşengec oldum ne sizde ölemısıniz yaa uzaktan misafir gelmiş buraya bikaç güne kadar banada gelır valla üşenıyom temızliğe.gündüzde eşim uyuyo çalıştıramıyorum makıneyi.bu saatte makına mı çalışır yaaa

elım ayağım temızlığe gitmiyo yaa bakalım başlıcam artıkama eskisi gibi halı kaldır kopar temızlık yapamıyorum çok mu üşengec oldum ne sizde ölemısıniz yaa uzaktan misafir gelmiş buraya bikaç güne kadar banada gelır valla üşenıyom temızliğe.gündüzde eşim uyuyo çalıştıramıyorum makıneyi.bu saatte makına mı çalışır yaaa

canım bende aynıyım ya.geçen gün yaptım temizlik sonra bel sırt ağrısı perişan oldum.bide o gün kasık ağrısı falan yok bi daha temizlik yapmam yaww.
sende yapma bacım olmadı şöyle üstten yalandan al gitsin boşver ya nolcak.bırak ya bebişten senden önemlimi.ben bıraktım valla işi mişi.

naber canım naaptın bu gün ?biz 1-2 akrabaya daha gittik 1 saat oldu geleli
canım artık çok dikkat etmelisinn

canım bende aynıyım ya.geçen gün yaptım temizlik sonra bel sırt ağrısı perişan oldum.bide o gün kasık ağrısı falan yok bi daha temizlik yapmam yaww.
sende yapma bacım olmadı şöyle üstten yalandan al gitsin boşver ya nolcak.bırak ya bebişten senden önemlimi.ben bıraktım valla işi mişi.

naber canım naaptın bu gün ?biz 1-2 akrabaya daha gittik 1 saat oldu geleli
canım artık çok dikkat etmelisinn

hiç canım istemıyo ya naca etrafı az toparlayıp yemek yapıyorum valla.olmazsa bidahakı hafta kadın çağırayım artık yapamıcam anladım...anca toz alırım

hiç canım istemıyo ya naca etrafı az toparlayıp yemek yapıyorum valla.olmazsa bidahakı hafta kadın çağırayım artık yapamıcam anladım...anca toz alırım
yapma tabii cnm benim dr. temizlik yapmayı 32.hafta itibarıyle yassaqqladı anca yemek yapiom toz alıyom oturarak ütü falan işte

yapma bacım bırak ne kadar pis olacak.
kız geçen hafta toz aldım evi süpürdüm sildim banyo lavobo ovdum öldüm resmen.akşam olduğunda aha doğuruyom dedim çok kötüydü.
kadın çağır ya olmadı kocişin süpürsün sende toz al tamam işte ooooo yeter ne olacak yaaa

ebişcim bencede baya hassaslaştık artık.son dönem ya.bende farkettim bugün çok gıcıklaşmışım ya.herkese sinir oluyorum.ha öyle sebepsiz değil ama eskiden daha sakindim.şimdi hiçbişeye tahammül edemiyorum.az kaldı ya biraz daha sabır

efettt gittiii mafoldumben

yapma tabii cnm benim dr. temizlik yapmayı 32.hafta itibarıyle yassaqqladı anca yemek yapiom toz alıyom oturarak ütü falan işte

Allah kavuştursun canım.bencede çok hassaslaştık ya...
anamm bende yapmım artık ağır temızlık fln....ama en çok yatak odasına sinir oluyorum.bebiş kıyafetleripoşetlerde,bebek arabası poşet içinde,park yatak owwww
artık kurarız ekımde yatağınıııızemuszemus

Back
X