2009 Kasm Anneleri

yapma bacım bırak ne kadar pis olacak.
kız geçen hafta toz aldım evi süpürdüm sildim banyo lavobo ovdum öldüm resmen.akşam olduğunda aha doğuruyom dedim çok kötüydü.
kadın çağır ya olmadı kocişin süpürsün sende toz al tamam işte ooooo yeter ne olacak yaaa

ebişcim bencede baya hassaslaştık artık.son dönem ya.bende farkettim bugün çok gıcıklaşmışım ya.herkese sinir oluyorum.ha öyle sebepsiz değil ama eskiden daha sakindim.şimdi hiçbişeye tahammül edemiyorum.az kaldı ya biraz daha sabır

he bacım bitane kadın çağırıyodum artık ona sölimde gelsın bana 2 haftada bir iyi olcak...
valla bende kendımı yapaylnız hissediyorumdediğin gibi sabır sınırlarım aşağıya düştü...sinirlerim bozuluyo herseye.Sağsalım bebişleri kucağımıza alalımda bunlar gecicek inş...:Saruboceq:

yapma bacım bırak ne kadar pis olacak.
kız geçen hafta toz aldım evi süpürdüm sildim banyo lavobo ovdum öldüm resmen.akşam olduğunda aha doğuruyom dedim çok kötüydü.
kadın çağır ya olmadı kocişin süpürsün sende toz al tamam işte ooooo yeter ne olacak yaaa

ebişcim bencede baya hassaslaştık artık.son dönem ya.bende farkettim bugün çok gıcıklaşmışım ya.herkese sinir oluyorum.ha öyle sebepsiz değil ama eskiden daha sakindim.şimdi hiçbişeye tahammül edemiyorum.az kaldı ya biraz daha sabır
hepimiz aynıyıs demekki kaydirigubbakcemile3
Allah kavuştursun canım.bencede çok hassaslaştık ya...
anamm bende yapmım artık ağır temızlık fln....ama en çok yatak odasına sinir oluyorum.bebiş kıyafetleripoşetlerde,bebek arabası poşet içinde,park yatak owwww
artık kurarız ekımde yatağınıııızemuszemus
sağol cnm opuyorumnanaktan
kıss biz daha yatak beşik bişi de almadıkkk :kedi:

ebişimmmmmmmmmm allah kavuştursun gıııııı bu hasretlikler ne kaa zor beeeeee
bende ablamı çokkkk ama çooooooookkkkkk özlimmmmm gidinceeeeeee :sinifsinif:

ay temizlik miiiiiiii kabusss bi gün yapıyom iki gün ağrısını çekiom hofffff
bi ben diilmişim nann hepimiz aynı dertten muzdaripiz demek
ebişimmmmmmmmmm allah kavuştursun gıııııı bu hasretlikler ne kaa zor beeeeee
bende ablamı çokkkk ama çooooooookkkkkk özlimmmmm gidinceeeeeee :sinifsinif:
çohh zor falla hacııı

valla bizde almamıştık onlar teyze ve amcasından hediye.daha çıkcaz bakalım alışverişe olsun canım biz iyi olalımda hepsini hallederiz teker teker...kaydirigubbakcemile5
ay temizlik miiiiiiii kabusss bi gün yapıyom iki gün ağrısını çekiom hofffff

demı ya kabus gibi oysa eskiden ne kadar severek yapardım.yok anam şimdii hiç elıme bez alasım yokkk

he bacım bitane kadın çağırıyodum artık ona sölimde gelsın bana 2 haftada bir iyi olcak...
valla bende kendımı yapaylnız hissediyorumdediğin gibi sabır sınırlarım aşağıya düştü...sinirlerim bozuluyo herseye.Sağsalım bebişleri kucağımıza alalımda bunlar gecicek inş...:Saruboceq:

ayy canım inşallah.
kız bu kadın çağırma işi iyiymiş bak çağır kadını sen.

he ya hepimiz aynıyız.

ya deli oldum benim oğluş bugün çok az hareket etti deli oldum artık ya.niye az areket ediyo diye

Kıslar ben kaçar yatam yarın işe gidecum son bi iki gunum inşallah sağ salim atlatırım herkeşi öpüyommm

kızlar galiba ben yakında doğurcam ha.hiç iyi değilim son günlerde.off sancı geliyo arada bir.tırsıyom ben yaaaaa.bu arada bebişime biraz kilo aldıram ben ama nasıl aldırabilirimki.galiba erken gelecek minik oğlum az tombiş olsun yaaa

kızlar galiba ben yakında doğurcam ha.hiç iyi değilim son günlerde.off sancı geliyo arada bir.tırsıyom ben yaaaaa.bu arada bebişime biraz kilo aldıram ben ama nasıl aldırabilirimki.galiba erken gelecek minik oğlum az tombiş olsun yaaa

erken gelcek diye düsünme cagirma cocugu dursun durdugu kadar...
doktoruna haber et sancim oluyo diye....
süt kilo aldiriyo diyolar bide hurma kilo aldiriyomus bebege

erken gelcek diye düsünme cagirma cocugu dursun durdugu kadar...
doktoruna haber et sancim oluyo diye....
süt kilo aldiriyo diyolar bide hurma kilo aldiriyomus bebege

canım bebişimle hep daha erken gelme daha var diye konuşuyom ama son günlerde pek iyi değil gibiyim.normalmi acaba bu ağrılar falan offfffffffff

canım bebişimle hep daha erken gelme daha var diye konuşuyom ama son günlerde pek iyi değil gibiyim.normalmi acaba bu ağrılar falan offfffffffff

tatlım doktorunu ara söyle böle böle sancı çekıyorum diye tatlım.inş zamanında gelırler canım nekadar içimzde kalırlarsa iyi.hakkımızda hayırlısı olsun....

sen 35.haftadasin aslinda yalanci sanci dedikleri seyi yasiyosundur muhtemelen..
iki haftada bir degil mi senin doktor randevularin ??
sanci makinasináda baglanirsin anlarsiniz neyin nesiymis

ayy canım inşallah.
kız bu kadın çağırma işi iyiymiş bak çağır kadını sen.

he ya hepimiz aynıyız.

ya deli oldum benim oğluş bugün çok az hareket etti deli oldum artık ya.niye az areket ediyo diye
cnm yeri daralıyo normaldir stress yookk tatlım aşurelik buğday kaynat ye dedilerdi bana sadece çocuğu beslermiş
Kıslar ben kaçar yatam yarın işe gidecum son bi iki gunum inşallah sağ salim atlatırım herkeşi öpüyommm
güle güle cnm benim daa 4 hafta var nannn hoffff
selam bayram mesaicileri naparsiniz bakem
selam cnm.
canım 1-2 hafta daa sık dişini bari miyadında olsun gııı

selam kızlar naber nasılsınız inşallah herşey yluındadır
kızlar herkesin bayramı mübarek olsun rabbim nice bayramlar birlikte bebelerimizle görmeyi nasip etsin
ben kaç gündür yoktum 4 yatılı misafirim vardı bayram dolayısıyla o yüzden 1 dakika bile giremedim
neyse artık ramazan bitti bayramda bitti sıra bebelere geldi şimdi artık onları bekleyelim sırayla

tatlım doktorunu ara söyle böle böle sancı çekıyorum diye tatlım.inş zamanında gelırler canım nekadar içimzde kalırlarsa iyi.hakkımızda hayırlısı olsun....

ya belki ben büyütüyorum ama korktum ne bilem.öyle sık sık gelmiyo sancı.bugün iki kere oldu oda iki saniye sürdü ancak.
amin canım
sen 35.haftadasin aslinda yalanci sanci dedikleri seyi yasiyosundur muhtemelen..
iki haftada bir degil mi senin doktor randevularin ??
sanci makinasináda baglanirsin anlarsiniz neyin nesiymis
benim doktor 3 hafta sonra gel nst tahlil falan yapcaz dedi.36+0da gitcem geçmiki.offff ben olmadı haftaya giderim.galiba yalancı sancı bu
cnm yeri daralıyo normaldir stress yookk tatlım aşurelik buğday kaynat ye dedilerdi bana sadece çocuğu beslermiş
güle güle cnm benim daa 4 hafta var nannn hoffff
selam cnm.
canım 1-2 hafta daa sık dişini bari miyadında olsun gııı

aaaaa buğday ha.
kız nasıl sıkam dişimi.gerçi şimdi normal gibi herşey pekmez yedim bi kaşık hışkırıyooo

selam kızlar naber nasılsınız inşallah herşey yluındadır
kızlar herkesin bayramı mübarek olsun rabbim nice bayramlar birlikte bebelerimizle görmeyi nasip etsin
ben kaç gündür yoktum 4 yatılı misafirim vardı bayram dolayısıyla o yüzden 1 dakika bile giremedim
neyse artık ramazan bitti bayramda bitti sıra bebelere geldi şimdi artık onları bekleyelim sırayla

hersey yolunda cok sükür yani sancilarin olmasi disinda doguran eden yok...
bayram diye kimsecikler ugramadi zaten
biz birkac kimsesiz kasim annelerinde nöbet tuttukkaydirigubbakcemile3

benim doktor 3 hafta sonra gel nst tahlil falan yapcaz dedi.36+0da gitcem geçmiki.offff ben olmadı haftaya giderim.galiba yalancı sancı bu

canim türkiyede nasil oluyo bilmiyorum ama beni 28.haftada basladilar nst ye sokmaya bundan sonra doguma kadar her seferinde yapicaz dedi kadin...zaten bu cuma yine gitcem 32.hfatdayiz artikta her 2 haftada bir olcak randevular....
sen endiselenmekte cok haklisin tabiki sancin oluyomus....git bir baktir doktorun durumunu netlestirsin..allah korusun erken cikip gelmesin yavrusun

Back
X