2009 Kasm Anneleri

slm kızlar nasılsın?bayramıda geride bıraktk bir sonraki bayramda kuzucuklarımız olacak ne güzel...bizimde herşeyimiz hazır beşigide kurduk gerçi içinde şuan yatagı yorganı falan yok ama...çantamızda hazır ..dün bebk görmeye gittik 40 günlüktü bebiş ama nasıl aglıyor kolik yüzünden tırstım vallahi bizim ikizlerden biride böyleydi o günler canlandı birden gözümün önünde ..yavrum yoruluyor aglamaktan uyuyakalıyor çok geçmeden yine uyanıp bir daha aglıyor...umarım sancıları olmaz kuzucuklarımızın...

cersu geçmiş olsun..

slm kıslar
çok hastayım
dün acildydim 5 saat kaldım
2 serum yedim ishal oldum hala geçmedi
şiddetli karın ağrıları çekiorum ne ysem ya kusuorum ya wcdeyim
mikrop kapmışım sizde dikkat edin kendinize hamileyken çok zor katlnılıo ya
bugün azcık daha iyiyim heryerim delik deşik oldu
kolllarım bileğim serum takacak yer bulamadılar
enerjim klmadı 1 kg verdim bebek şimdilik iyi durumda mafoldumben
antibiotik kullanorum

cersucum çok çok geçmiş olsun..dikkat et kendine,çıkarsanda yemeğe çalış..
bende bayramı hasta geçirdim,soğuk algınlığı..bu bile çok zorluyo beni ki allah yardımcın olsun..:teselli:

cersu çok geçmiş olsun güzelim dikkat et kendine az kaldı gayret... kartanesi ne güzel hazırlığın çoğunu bitirmişin darısı başıma sen bayağı çalışıcan bir sorun çıkmasın nasıl dayanıcan ben 5 ekimde izne ayrılıyorum kısmetse dayanamıyorum artık dahadfa dersler başlamadı öle oturmak yoruyor

selam kizlar biz doktordan geldik.. kiziim 2150gr olmus.. bende 10kiloya ulasmisim.. hersey iyi hosta benim az bi acilmam olmus.. 3te biri acik dedi ama bisey olmaz dedi.. bundan sonra korkama gerek yokmus.. büüyk ihtimal normal gelicek dedi.. herhafta nts ye gidicez artik vakit daraliyor.. 36dan sonra dökülcez insallah..

selam kizlar biz doktordan geldik.. kiziim 2150gr olmus.. bende 10kiloya ulasmisim.. hersey iyi hosta benim az bi acilmam olmus.. 3te biri acik dedi ama bisey olmaz dedi.. bundan sonra korkama gerek yokmus.. büüyk ihtimal normal gelicek dedi.. herhafta nts ye gidicez artik vakit daraliyor.. 36dan sonra dökülcez insallah..

Maaşallah canım bebişinede sanada, eğer dr birsey olmaz dediyse endişelenmeye gerek yok demektir...:nazar:

Hayırlısı olsun Ayşecim önümüzdeki hafta Nts benimde var yine haftalık kontroller artık..Dediğin gibi bir süre daha sabretsin tatlı bebişlerimiz sonrasında bir bir bekleriz efendim :ecrin_bebek:
Maşallah tatlı kızınada kocaman olmuş annesi :nazar::nazar:

Maaşallah canım bebişinede sanada, eğer dr birsey olmaz dediyse endişelenmeye gerek yok demektir...:nazar:

saol canim benim.. yok korkmuyorum artik 26dan beri yatiyordum bugünlere geldigime sükür ediyorum.. bi iki haftaya hemen acilma olmaz zaten zorlamadikca.. o yüzden rahatim artik.. iki haftadan sonra buyursun gelsin kusum..opuyorumnanaktan

Hayırlısı olsun Ayşecim önümüzdeki hafta Nts benimde var yine haftalık kontroller artık..Dediğin gibi bir süre daha sabretsin tatlı bebişlerimiz sonrasında bir bir bekleriz efendim :ecrin_bebek:
Maşallah tatlı kızınada kocaman olmuş annesi :nazar::nazar:

tesekkür ederim nazlim..sen ben mart birer gün var aramizda ilk kiminki gelicek bakalim.. 2500 kiloyu bulup gelseler baska bi istegim yok.. ama ahyirlisi artik o kadar minik bebisler doguyorki 2kiloyu bulmalari bile cok güzel..hepimizin hakkinda hayirlisini versin RAbbim.

cersu çok geçmiş olsun güzelim dikkat et kendine az kaldı gayret... kartanesi ne güzel hazırlığın çoğunu bitirmişin darısı başıma sen bayağı çalışıcan bir sorun çıkmasın nasıl dayanıcan ben 5 ekimde izne ayrılıyorum kısmetse dayanamıyorum artık dahadfa dersler başlamadı öle oturmak yoruyor
15 ekimde ayrılcam işte ondan önce de 1 hafta izin alabilmeyi denicem bakalımm o zaman 8inde falan ayrılabilitrim inşallahh :Saruboceq:
ya sıkıntım yok çok şükür de akşamları uyuya kalıyom sabahları da uyanmak çok zor eliyooo :gitme:
maşallah bebişineeee bişey olmaz dediyse korkma zateenn
ay benim dr. geçen cuma baktı da sadece ultrasondan ne nst ne başka bişe falla artık doğsa da bişe olmaz dedi bitek...
cersu cum geçmiş olsun tatlım
kızlar ben gene tgek başıma çalışıyom o yüsden yetişemiyom size :(

kıyamammmm ebişimmmm donlarımız geldi gıı pek güzel ben başladım giymeyee göbüşüm hiç üşümüyooo
seninkileri getirem bigün ama sen tekmişsin benneyaptımki

selam kizlar bayram bitti herkes dökülmüs yinehihoyyyt
nasil gecti bayraminiz
biz birkac arkadas kasim annelerinde mesai yaptikkaydirigubbakcemile3

cersumgecmis olsun tatlim dikkat et kendine

ayse masallah kizina:nazar: sanada normal dogum yolu görünüyo insallah bi aksilik yasamazsin bundan sonra..bende cuma gitcem doktora..canim bisey sorcam senin kontorller 2 haftada bire ne zaman düstü..beni 28.haftada basladilar nst ye sokmaya simid 32 deyiz yine yapicaklar..nezamandan sonra iki haftada bir gidiliyo merak ediyorum

slm kıslar
çok hastayım
dün acildydim 5 saat kaldım
2 serum yedim ishal oldum hala geçmedi
şiddetli karın ağrıları çekiorum ne ysem ya kusuorum ya wcdeyim
mikrop kapmışım sizde dikkat edin kendinize hamileyken çok zor katlnılıo ya
bugün azcık daha iyiyim heryerim delik deşik oldu
kolllarım bileğim serum takacak yer bulamadılar
enerjim klmadı 1 kg verdim bebek şimdilik iyi durumda mafoldumben
antibiotik kullanorum
geçmiş olsun canım umarım bi an önce sağlığına kavuşursun

gözün aydın canım ayy siz böle yazınca bana daha çok var ama sizin yerlerinize ben heyecan yapıyorum Allah ım hepimize kolay doğumlar nasip etsin

kızlar selam hepinize.hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun.umarım hepiniz iyisinizdir.size birşey sormak istiyorum.ayın 18 inde dr kontrolum vardı.bi dahaki randevu önümüzdeki ayın 16 sı yani 1 ay sonra bu ay iki kez olması gerekmiyormu normalde bilen varmı.yani sizin dr lar bu konuda nasıl bir tutum sergiliyor merak ediyorum.

tesekkür ederim nazlim..sen ben mart birer gün var aramizda ilk kiminki gelicek bakalim.. 2500 kiloyu bulup gelseler baska bi istegim yok.. ama ahyirlisi artik o kadar minik bebisler doguyorki 2kiloyu bulmalari bile cok güzel..hepimizin hakkinda hayirlisini versin RAbbim.

Çok şükür cnm binlerce şükür :Saruboceq:Sizlere doktorlar böyle söyleyince içim rahat ediyor ara ara kasılmalar oluyor dönemiyorum bile sağdan sola ya erken gelirse diye endişe ediyordum normalde şuan tam 1 ay var ..Bu zaman zarfındada bebeğin hazırlıklarını yaparım dedim..Pijama gecelikti vs onlarıda aldım ama bayram günü yıkamaya fırsatım olmadı en kısa zamanda yapmam gerek :sinifsinif:

15 ekimde ayrılcam işte ondan önce de 1 hafta izin alabilmeyi denicem bakalımm o zaman 8inde falan ayrılabilitrim inşallahh :Saruboceq:
ya sıkıntım yok çok şükür de akşamları uyuya kalıyom sabahları da uyanmak çok zor eliyooo :gitme:

maşallah bebişineeee bişey olmaz dediyse korkma zateenn
ay benim dr. geçen cuma baktı da sadece ultrasondan ne nst ne başka bişe falla artık doğsa da bişe olmaz dedi bitek...

kıyamammmm ebişimmmm donlarımız geldi gıı pek güzel ben başladım giymeyee göbüşüm hiç üşümüyooo
seninkileri getirem bigün ama sen tekmişsin benneyaptımki

saol canim benim.. iyi calistin masallah kiz sen yeter artik is yerinde dogurmayasinkaydirigubbakcemile3uyumayi sIKIntidanmi görüyosun sen.. keske uyuyabilsem bende..sabaha kadar yatakta yastiklarla bogusuyorum.. bi yandan nefes alamiyorum..yarim saatte wc ziyareti yapiyorum.. uyumak hayal oldu artik..

nasil gecti bayraminiz

ayse masallah kizina:nazar: sanada normal dogum yolu görünüyo insallah bi aksilik yasamazsin bundan sonra..bende cuma gitcem doktora..canim bisey sorcam senin kontorller 2 haftada bire ne zaman düstü..beni 28.haftada basladilar nst ye sokmaya simid 32 deyiz yine yapicaklar..nezamandan sonra iki haftada bir gidiliyo merak ediyorum

kızlar selam hepinize.hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun.umarım hepiniz iyisinizdir.size birşey sormak istiyorum.ayın 18 inde dr kontrolum vardı.bi dahaki randevu önümüzdeki ayın 16 sı yani 1 ay sonra bu ay iki kez olması gerekmiyormu normalde bilen varmı.yani sizin dr lar bu konuda nasıl bir tutum sergiliyor merak ediyorum.

benimki 3 hafta önce 3 hafta sonra gel demişti işte yani 30. hafta oluyo sanırım geçen cuma gidince de 2 haftada bir gel bundan sonra dedi o da 33+1 miydi neydi

saol canim benim.. iyi calistin masallah kiz sen yeter artik is yerinde dogurmayasinkaydirigubbakcemile3uyumayi sIKIntidanmi görüyosun sen.. keske uyuyabilsem bende..sabaha kadar yatakta yastiklarla bogusuyorum.. bi yandan nefes alamiyorum..yarim saatte wc ziyareti yapiyorum.. uyumak hayal oldu artik..

ay öle kız ne kaa şükretsem az yaniii
gecede bir kalkıyorum wcye işte o da yatarken içtiğim 1 kova sütten dolayı :roflol:
onun dışında uyku problemim yokk
kızlar bi de ben böle yemek yedikten bi müddet sonra halsizleşiyom yaa dr.a sormayı unutuumm böle bişe yaşayan var mııı :uhm:

nasil gecti bayraminiz

saol canim benim.. insallah normal olur ben sezercikten korkuyorum.. hem burda cok sart olmadikca normal dogurtuyorlar zaten..valla ben 26nci haftadan beri cok sIk gidiyorum.. riskli oldugu icin herhafta nst ye her ikinci haftada muayneye gidiyorum.. yani her hafta bi kere gidiyorum..ama snairim bu haftadan sonra iki haftada bir cagrir seni nst ye..
ben bu ek ultrasyonlari ödedigim icin cok sIk cagriyordu..

ay öle kız ne kaa şükretsem az yaniii
gecede bir kalkıyorum wcye işte o da yatarken içtiğim 1 kova sütten dolayı :roflol:
onun dışında uyku problemim yokk
kızlar bi de ben böle yemek yedikten bi müddet sonra halsizleşiyom yaa dr.a sormayı unutuumm böle bişe yaşayan var mııı :uhm:

BONCUK Elif hoşgeldiniz canlarım a.s. a.s.

Kartanem selam cnm olmazmı her yemek sonrası işgence enerji diil sanki enerji bitimi oluyor benim için heleki bazen adım atcak durumda olamıyorum yatıyorum sanarsın ne işler yaptım n eler bitirdimde öyle yoruldum:sinifsinif:

slm kızlar ben bayramda azcık rahatsızlandığım için çok süper bi bayram yaşamadım ama herşeye rağmen güzeldi
bide fotoğraf çekilem dedim ayy aynada kendimi çok güzel görüyodum ama fotoğraflarda iğrenç çıktığım için kendimi çok kötü hissettim bidaha foto çekilmem galibamafoldumben

ben bayramdan önceki cuma gittim bundan soora 15 e bi geleceksin dedi dr amcamız biz başladık yanii 15 günde gitmeye

bende başladım yastıklarla boğuşmaya tam dalarak uyuyamıyorum aslında yarı uyanık bi şekilde uyuyorum gece 1 defa felan wc ye kalkıyorum ama çok fazla uyanıyorum

Back
X