Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın cnmmmmm kaydirigubbakcemile3ay benim tickerimde 29 yazıoo az kaldııı bebişim gelioooooooooooooooakannehirakannehir
nehricim 29 dan bile az olabilir baksana kasım annelerine çoğu doğurmuş delikafadulden
selam özgemmm naberr? geçmiş olsun cnm kolundan rahatsızmışsın? face de ki resimlerine bayıldım kısss 9 aylık gebesin emme tgaş gibi hatunsun falla maaşallahhhgünaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydın msa
venofer benimki 3 gün arayla yapıdı[/QUOTE
Benimkide venofer ama her seferinde tek ampul koyuyorlar senin nasıl seruma her seferinde kaç ampul koydular.
Bende bu serumu bağlatıyorum ama korkuyorum prospektüsüne baktıysan gebelerde fazla denenmemiştir yazıyor. Bu durum beni tedirgin ediyor.
doktorum 10 gün sonra heran geleblr dedi zaten gebercem heycandannakannehirakannehir
kızkasım analarımı ekim anaları olmasın o opuyorumnanaktan
selam özgemmm naberr? geçmiş olsun cnm kolundan rahatsızmışsın? face de ki resimlerine bayıldım kısss 9 aylık gebesin emme tgaş gibi hatunsun falla maaşallahhh![]()
hadiiiiiii 10 güne dedi. normal doğummu görünüyor peki sana
evet cnm normal doğum 10 gün sonra her an gelebilirmiş ama 41 haftayı inat edip bekleyebilirmişteeezemuszemus
doktorum 10 gün sonra heran geleblr dedi zaten gebercem heycandannakannehirakannehir
kızkasım analarımı ekim anaları olmasın o opuyorumnanaktan
nst lerinde sancı çıkıyorsa erken doğum riskin olabilir canım dikkat et kendine
Bende geldimmmmm, Günaydınlar.....
bak bende heyecan yaptım ekim anaları tabikide
:roflol: kız bende diyorum kimdir nedir diyeebak bende heyecan yaptım ekim anaları tabikide
günaydın msa
venofer benimki 3 gün arayla yapıdı[/QUOTE
Benimkide venofer ama her seferinde tek ampul koyuyorlar senin nasıl seruma her seferinde kaç ampul koydular.
Bende bu serumu bağlatıyorum ama korkuyorum prospektüsüne baktıysan gebelerde fazla denenmemiştir yazıyor. Bu durum beni tedirgin ediyor.
canım benim dr onu verirken özellikle söyledi prospektüsünde öyle yazıor ama rahatça kullanabilirsiniz gebelere veriyoruz diye benim ilk cumartesi 2 ampul çarşamba 2 ampul pazar 1 ampul yapıldı