• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Moda Haberleri 2009 kış modasıı...

secl

hihihihi hahahah puhaha:D
Kayıtlı Üye
20 Mart 2009
2.991
0
116
37
Ankara
hepsi birbirinden güzel giysiler çizmeler ,çantalar, hırkalar, kazaklar, elbiseler alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

3914.jpg

3931.jpg

3938.jpg

3945.jpg

3951.jpg

seçilim bunlar stradivariousun ürünleriymiş :)) çok güzel yaa ankarada alabilicez bunlarrıı ya tam benim tarzım zaten farkettiysen kaydirigubbakcemile2 ama bu sene siyah modaymış bir an önce şu siyah fobimden kurtulmam lazım :roflol:

ya tatlım çok müthiş bi haber bu valla seninle bi alışverişe çıkmak lazım bence :lepi: :lepi:

bencedeeee kaydirigubbakcemile5 bide stradivarous diğer yerlere gire çok daha ucuz , bide bu sene deri taytlar çok moda olmu, senin koyduğun resimlerde de var hatta. ben onlarıda çok beğeniyorum eğer giymeye cesaret edebilirsem alıcam onlardan da. Hatta biz o gün seninle bahçelide bi mağazaya girdik , orda simsiyah giyinmiş bi kadın vardı üstünde bizim beğendiğimiz arkası nakışlı hırkalardan vardı. altınada deri tayt giymişti. Ama çok pahalı olur herhalde. ucuz olanlarıda naylondan olur deri olmaz, onlarda yapış yapış olur hiç giyilmez :umursamaz:

Back
X