cnm benimkindede aynı sorun vardı 12 mart doğumlu demir günlerdir kakası sümüksü kusuyor ama neşesi yerinde bende diş çıkarıyor diye düşündüm bi hemşire arkadaşım var ebe hemşire ona sordum oda biberonlarını ve emziklerini yaz mevsiminde olduğumuzdan her zamankinden daha temiz tutmam gerektiğini sööledi her gün kaynat emziği her verdiğinde sıcak sudan geçir bakteriler çabuk ürüyordur bu nedenledir dedi yaklaşık üç gündürde uyguluyorum ve değişti günde 4 - 5 kez kaka yapıodu şimdi ikiye düştü ve normale döndü ben pek titizlik yapmak istemiyordum açıkçası bebeğin mikrobada ihtiyacı var deyip iki günde bir fln kaynatıyordum memesinide kaynamış soğumuş suyla yıkıyodum her defasında ama artık her gün kaynatıyorum zaten anne sütü emdiğinden sadece suluğunu kaynatıyorum günde iki defada içindeki suyu yeniliyorum birde meme ucu kullanıyorum ben onuda her emzirme sonrası kaynatıyorum önceden sadece yıkıyordum memesinide her emdiğinde sıcak suyla yıkıyorum günde bir kezde kaynatıyorum bööle şekerim bnmkine iyi geldi birde bööle dene bakalım faydası olur geçmş olsun a.s.