:roflol:çok hamarat kedileri varmış:roflol:hadi bakalım özledik deyip kaçan çok. çabuk gelin de konuşalım dertleşelim..
gülşah bunu kaçırmış sanırım. "kocişin senin sarhoşluğundan faydalanmadı mı?" diye bi soru bekledim amadelikafadulden:asigim:
benim de aynı şekilde oldu ben de dökmüştüm. uzuyodu öğğğ...
arkadaşımın 11 aylıktı bebeği tatile gitmiş son gün 1 kere denize girmiş. ama 3 kişi gittiler. sen ailenlemisin? yani anne vs var dimi? o zaman kolay oluyo da herşey..
üç kağıtçı nolcakklava:
güle güle kullansan liya hanım:) sen öyle yazarken gözümde canlandırdım da nasıl heyecanlandım yahuuu..emekleyecekler, kalkmaya çalışacaklar...:asigim:
batuşu yerim ben demek konuşmaya başladı. hızlı valla seninki. benimki daha biyerden tutunamıyo ama ela küçük sanırım dimi:S
merhaba kızlar, biz de dün eşimin arkadaşının ailesinin:bbo:çatalcadaki yazlığına gittik. ohhh herşey doğal. yediğimiz içtiğimiz. süperdi. herşeyi kedileri üretiyo. ela için de domates, fasulye verdi. kış için dolaba atıcam. kışın katkısız sebze yediricem elimden geldiğince. Ela da dün sabah bikaç şey söyledi. anlaşılmıyodu ama net şeyler söyledi. bakalım konuşmayla mı alakalı bişeyler mi bunlar.
ya bizim kız daha parmak uçlarına basıyo. tabanlarını yere değdiremiyoruz. yoksa şu parmak ucu yürüyen çocuklardan mı olacak?
sibel geçmiş olsun. dişine parol kırıp dök. rahatlatıyo. malum başka bi ilaç kullanamıyoruz.
bu arada oyuncak alıcaz ama bi akıl verin bize. renkli ışıklı, zeka geliştirici oyuncakalrdan ne önerirsiniz?
geleceğimiz daha zeki insanlarla dolsun:)))
sırnaşık şeysırnaşık şeyalkisalkisalkisfundaaaaaaaaaaaklava:
iyi yakalamışsın ben de dikkatinizi ölçüyodumdelikafadulden
sibel bekliyorum canım.
Evet gifrer kullan. Ben 3. Kutuyu bitiricem doğumdan bu yana. Tonimer okyanus suyu, gifrer tuzlu su. Ama ikisini de bebeklere kullanabiliyosun.
teşekkür ettimm kullanıyorum zaten onu geçmediği için endişelendim
ayşin hanım nasılsınız ?
Sizinle bi ara görüşmek isterim çok hoş ve çekicisiniz :asigim: müsait oldugunuzda görüşelim derim ben yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?