• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 10 40,0%
  • erkek

OY: 13 52,0%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 1 4,0%
  • ikiz kız/erkek

OY: 1 4,0%
  • üçüz / çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    25
Mer
Kızlar ben bugün doktora gittim %99 sonlanmış gebelik dedi 8 haftalığım 6 haftada durmuş gelişimi kalp atışı hiç duyamadık 1 hafta daha şans verelim dedi olmazsa haftaya kürtaj olacağım 😔
merhabalar öncelikle sizin adınıza çok üzüldüm, hakkınızda hayırlısı olsun 😔 benim de geçen hafta bir haftalık gelişiminin az olduğunu kalp atımını da 98 olarak ölçtüler, önümüzdeki hafta tekrar gelişim yoksa bana da büyük ihtimalle bunu diyecekler sizin herhangi bir belirtiniz var mıydı süreç içinde 😔

17 günde döllenme acısı ile bakarsak değerin cok iyi gözüküyor. Artış olarakda. Ama önemli olan kesen. Kese boyutun ile kaç haftalik olduğunu görebilirsin. Betadan suanlik tekil mi çoğul mu gebelik anlaşılmıyor. 6.haftada kesede görebilirsin anca. Ama eğer ikiz istiyorsan umarım öyledir. İlk ne hissedersen o olur derler 🙏😄😊😊
Çok sağol canım ailede ikiz var annem ananemin ikizleri oldu yaşamadılar o ayrı ama genlerde var o yüzden acaba mı dedim

Selam herkese
Bugünden beri böbreklerim ağrıyor. Sırtım rahim tarafıda. Sizde de böyle bi ağrı varmı ?
İnt. Normal diyor ama endişeleniyorum.
İdrar yolu enfeksiyonu var bende acaba böbreklerime ilerlemişmidir 🥺
Çok şiddetli değil enfeksiyon. Beni rahatsız etmiyor çok ama korkuyorum :(
Lütfen doktorunuza danışınız bu önemli bir semptom

Oyyy maşallah annesini mutlu etmiş sağlıkla gelsinn inşallah🥹🥹🌸 4 bakteri hiç bir şey kuzum bol su içmeye devam et yine de. Çok mutlu oldum güzel haberler aldığın için 🙏🏻🥹🧿
Yaa kaç olmalı çok olması için hiç daha önce bakteri değeri dikkatımı çekmedi canım. Teşekkürler darısı cumartesi sana❤️

Kizlar selam, cok tuhaf hislere kapiliyorum size de danismak istedim boyle olan var mi aranizda diye,
İlk kizima 2 sene ugras sonucu hamile kalabilmistim, sonunda kendiliginden oldu ama 2 sene doktorlaea git gel olcakmi olmucakmi stresiyle gecti, simdi kizim 3 yasinda,
Kardesi olsun istiyoduk, ben cok korkuyodum nasi bakicam diye, zor bi dogum olmustu ilki ztn, hazir olmadigimi dusunuyodum ama yine hemen olmaz bekleriz diye dusunerek doktorun da acele edin demesiyle korunmayi biraktik, daha korunmayi biraktigimiz ilk ay gebelik olustu, şok olduk tabi beklemedigimiz icin, sonra ustune mide bulantilari halsizlik fln ztn perisan oldum sevinemedim bile,

Şuan ara ara asla basaramicagimi, yeni bi cocuga bakamicagimi hem kizimla hem yeni bebekle ilgilenemeyecegimi dusunup duruyorum, acele ettim diye dusunup duruyorum zamani geri alabilsem korunmayi birakmazdim diye dusunuyorum, bugun doktorum var kalp atisi duymayi bekliyoruz insallah duyariz boyle dusundugum icin de bebege bisey olucak diye korkuyo kapiliyorum, bisey olmasini da asla istemiyorum, boyle bi arada skstim kaldim, bu tip dusuncelere kapilan var mi? Cok kotu hissediyorum

Kızlar günaydın. Dünden beri aşırı aşırı bir mide bulantısıyla berbat bir haldeyim. Yani normalde sanırım hamileliklerde sabah bulantısı oluyor sadece ama benim geceye kadar durmadı asla hatta gece bile bomboş mideyle kalkıp kustum kaç kere. Dünden beri bir bardak su bile içmemişimdir 🥲🫠 sabaha karşı artık çok güçten düşünce acile gittim serum vuruldum.
Acil doktoru metpamid kullanabilirsin dedi bulantı hapı ama ben kullanılmıyor diye biliyorum bilginiz var mı ?
Bide İnstagramda bir doktora denk gelmiştim hamilelik de her kusmanın gebelik kusmadı olmadığı idrar yolu enfeksiyonu olabileceğini söylemişti o yüzden bende acil doktoruna enfeksiyon değerlerime de bakar musunuz dedim ve gerçekten oda yüksek çıktı. Doktor Buda bulantıyı tetikliyor olabilir dedi bir toz ilaç yazdı. Hiç başına bunlar gelen var mı ? Çok kötüyüm dünden beri ne yapsam bilemiyorum yemek yemeye korkar oldum😭😭

Kizlar selam, cok tuhaf hislere kapiliyorum size de danismak istedim boyle olan var mi aranizda diye,
İlk kizima 2 sene ugras sonucu hamile kalabilmistim, sonunda kendiliginden oldu ama 2 sene doktorlaea git gel olcakmi olmucakmi stresiyle gecti, simdi kizim 3 yasinda,
Kardesi olsun istiyoduk, ben cok korkuyodum nasi bakicam diye, zor bi dogum olmustu ilki ztn, hazir olmadigimi dusunuyodum ama yine hemen olmaz bekleriz diye dusunerek doktorun da acele edin demesiyle korunmayi biraktik, daha korunmayi biraktigimiz ilk ay gebelik olustu, şok olduk tabi beklemedigimiz icin, sonra ustune mide bulantilari halsizlik fln ztn perisan oldum sevinemedim bile,

Şuan ara ara asla basaramicagimi, yeni bi cocuga bakamicagimi hem kizimla hem yeni bebekle ilgilenemeyecegimi dusunup duruyorum, acele ettim diye dusunup duruyorum zamani geri alabilsem korunmayi birakmazdim diye dusunuyorum, bugun doktorum var kalp atisi duymayi bekliyoruz insallah duyariz boyle dusundugum icin de bebege bisey olucak diye korkuyo kapiliyorum, bisey olmasini da asla istemiyorum, boyle bi arada skstim kaldim, bu tip dusuncelere kapilan var mi? Cok kotu hissediyorum
Bence çok normal duygular bunlar asla kendinizi suçlamayın. Çocuk sahibi olmak çok büyük bir sorumluluk buna hazır olmak çok önemli gerçekten. Kendinizi kimseyle kıyaslamayın öncelikle her hamilelik farklı yaşanıyor. Bunlar sadece alışmamız gereken süreçler ve eminim çoğu kişi bu sorumluluğa alışmayla uğraşıyor. Açıkçası benim de fazlaca korkularım var ama bunları içimden atmaya çalışıp anı yaşamaya çalışıyorum. Ne olursa olsun her şey olacağına varıyor. Tek tavsiyem bu süreci kaygılardan arınıp tadını çıkarmaya çalışarak geçirmeniz olur 🌸

Bence çok normal duygular bunlar asla kendinizi suçlamayın. Çocuk sahibi olmak çok büyük bir sorumluluk buna hazır olmak çok önemli gerçekten. Kendinizi kimseyle kıyaslamayın öncelikle her hamilelik farklı yaşanıyor. Bunlar sadece alışmamız gereken süreçler ve eminim çoğu kişi bu sorumluluğa alışmayla uğraşıyor. Açıkçası benim de fazlaca korkularım var ama bunları içimden atmaya çalışıp anı yaşamaya çalışıyorum. Ne olursa olsun her şey olacağına varıyor. Tek tavsiyem bu süreci kaygılardan arınıp tadını çıkarmaya çalışarak geçirmeniz olur 🌸
Evt kesinlikle fazla dusunmeyi herseyi planlamaya calismayi birakmam gerekiyor ama elimde degil nasil yapicm, simdiden dusunuyorm nasil olucak ikisiyla nasil ilgilenicem onun kahvaltisini hazirlarken otekini nasi tutcam, birini banyo yaptirirken oburunu napcm diye diye daraldim, bi yandan da bulanti halsizlik fln cok

Kızlar selammm ben de ni aksilik olmazsa Nisan annesi olacağım inş (tahmini doğum tarihi 17 Nisan görünüyor.) 🙏🏻🥰 tahmini gebelik sat’a göre 6 hafta 6 günlük, ama geç döllenme olduğunu düşünüyorum 🫠 beta hcg 383 ken kontrole gitmiştik daha kese görünmemişti. Doktorum da “ her hafta seni çağırıp stres yapmak istemiyorum, rahim kalınlığın iyi görünüyor dış gebelik değil bence, 3 hafta sonra kontrole gel hem keseyi, hem kalp atışını hem de fetüsü görelim.” Dedi. Göğüs hassasiyeti, hafif karın krampları dışında belirtim yok 🤔 hiç mide bulantısı, tiksinme, koku hassasiyeti falan yaşamadım garip geliyor. Hepimiz sağlıklı gebelikler, sağlıklı doğumlar geçirelim inş 🙏🏻🥰

Herkese merhaba.Ben de bu gruptaydim ama malesef cuma günü dis gebelik ameliyati gecirdim ve sağ tüpüm alındı ölümden döndüm. Ilk başta 3 kere kan verdim hepsi düzenli bir.sekjlde 2 katına artti.Dr bana hatta 2 hafta sonra gel dedi.Ben 9 gun sonra gittim ama gec kalmisim.Degerlerjm çok az başladığı için bende artmasını bekledim karnımdan hem görünür dedim 6 haftaliktim.Benim düştüğüm hataya siz düşmeyin lütfen adetiniz geçer geçmez keseyi görün sakın beklemeyin.Cok zor bi durumdayım.psikolojik olarak.Bir kişiye bile faydam olur belki die yazdım.Saglikla.kucaginiza alın insallah

Merhaba kızlar bugün 7+0 olduk. Doktora gittik karından ultrasonla bebeğin kalp atışı olduğunu söyledi ama dinletmedi, çok küçükken dalgaların bebeğe zarar verebileceğini söyledi. Olsun en azından kalp atışını görmüş olduk 🥹🥹 SAT ine göre 7+0 doktor 7+1 olduğunu söyledi. Çok rahatladım 🥹🥹

Kızlarr💐8 haftalık olup göğüs hassasiyeti ve mide bulantisi geçen var mı. Iki gündür bende hiç bir yok. Sadece sabahları uyanınca sırt ağrım var ve uykuluyum.

Kızlarr💐8 haftalık olup göğüs hassasiyeti ve mide bulantisi geçen var mı. Iki gündür bende hiç bir yok. Sadece sabahları uyanınca sırt ağrım var ve uykuluyum.
Ben 6+6 dayım başlamadı daha 😅 hafif karın krampları, göğüs büyümesi/hassasiyeti ve erkenden uykumun gelmesi var belirti olarak

Canım benimki de geçsinnnnn😂😂😂😂😂 2 gündür mide bulantısından mahvoldum hastanelik oldummm geçince niye geçti mi diyoruz bide ya ayyy😭😭

Canım benimki de geçsinnnnn😂😂😂😂😂 2 gündür mide bulantısından mahvoldum hastanelik oldummm geçince niye geçti mi diyoruz bide ya ayyy😭😭
Bir belirti olmayınca insan endişeleniyor. Birde bir kaç arkadaşımız bu yolla kayıplar yaşamış Rabbım bir daha göstermesin. E böyle olunca akılda hep bir soru işareti oluyor 🥹🥹

Kızlar ben kaç haftalığım bilmiyorum. Sadece keseyi gördük, kan tahlili vermedim. Çarşamba günü tekrar randevum var. Mide bulantım hiç yok neredeyse ancak karnımda kramplar ve göğüs hassasiyetim devam ediyor. Bir de uzun yola çıktık. Saatte bir durup yürüyorum.

Kızlar ben kaç haftalığım bilmiyorum. Sadece keseyi gördük, kan tahlili vermedim. Çarşamba günü tekrar randevum var. Mide bulantım hiç yok neredeyse ancak karnımda kramplar ve göğüs hassasiyetim devam ediyor. Bir de uzun yola çıktık. Saatte bir durup yürüyorum.
Son regli tarihini neydi acaba oyle hesaplayalim

Back
X